פוקימון-סאגת מחוז באקורו!
[size="4"][U]הקדמה[/U][/size]
את הסיפור הזה די חששתי להקים.כל פרק שני בסיפור חדש שאני מקים,
נגמרים לי הרעיונות.אנשים מתחילים לכתוב לי תגובות כמו:"אתה בסיפור הזה או בקודם?",
"כל פעם אתה משנה סיפור.אותי הפסדת."אז נחשו מה?הפעם אני הולך להתמיד.
אני אחשוב על רעיונות מגוונים וחדשים,אבל לא רק אני.גם אתם מוזמנים לשלוח לי רעיונות
לפרקים בה"פ.אז שיהיה לי בהצלחה,ולכם לא נותר לי אלא לאחל קריאה מהנה!
[SIZE="4"]פרקים:[/SIZE]
פרק 1:מוכרח לצאת למסע!
[SIZE="3"][U]דמויות:[/U][/SIZE]
[U]מייסון אוק:[/U]
[SPOILER]מייסון אוק:הגיבור הראשי של הסיפור.נכדו של סמואל אוק,ממציא הפוקדקס המפורסם,ובנו של גרי אוק,המאמן המוצלח.
חפצים:פוקדקס,חמישה פוקדורים,פוקגיר.
תגים:
פוקימונים שיש לו:
איווי [IMG]http://i43.tinypic.com/34pki6t.png[/IMG]
נמסר מפרופסור אוק ב:פרק 1-מוכרח לצאת למסע!
מתקפות:דחיפה,מתקפת חול,נהמה,מתקפה מהירה.
[/SPOILER]
[CENTER][SIZE="4"]פרק 1-מוכרח לצאת למסע![/SIZE][/CENTER]
"אני לא רוצה אמבריאון!!!"צעקתי וכל הבית רעד."עוד פעם אבא?לא נמאס לך?"נאנחתי."לא נמאס וגם לא ימאס!לסבא רבא שלך היה אמבריאון,לסבא שלך היה אמבריאון,וגם לי היה אמבריאון!אז כשאני אומר שאתה תצא למסע שלך עם איווי וגם תפתח אותו לאמבריאון,אז זה מה שתעשה!"תכירו את הקול הזה.זהו גרי אוק,אבא שלי.הייתם מאמינים?גם אני לא."תעיר לי כמה שאתה רוצה,אבל לפחות תגיד לי את זה בפנים!"אמרתי ונפנפתי בידי המחזיקה דף לבן ובו מצוייר מאמן צעיר מלטף אמבריאון ומחזיר אותו לפוקדור."תפסיק!"ובדיוק אז נזכרתי מה אבא שלי הבטיח לי ליום ההולדת שלי{היום}ואז מיד התעשתתי."תפסיק...,ברור שאני אפתח את איווי לאמבריאון.אני מת על הפוקימון הזה!אפרופו פוקימון,מה עם ביצת הפוקימון שהבטחת לי ביום ההולדת שלי?"אבא ליטף את ראשי."בטח שתקבל,אחרי שתקבל את איווי.ותפתח אותו לאמבריאון ואז תשלח לי תמונה שלו."אבא!!!"נאנחתי."אני יודע שהוא לא יניח לי..."חשבתי."אז כדי שאתחיל את המסע שלי בלי שאבא ידע."מיד עליתי לחדרי.אספתי כל חפץ שיוכל לעזור ל"השלים את משימתי".כל פוקידולר שמצאתי.גם את החכה לקחתי.החכה המפורסמת שאבא נתן לי ובזכותה הוא תפס את קינגדרה."ניקח גם את זה וגם את זה..."תוך חמש דקות התיק היה מוכן.המתנתי בשקט עד שאבא הלך לטקס ההוקרה שלו,ואז לקחתי דף ועט:"היי אבא,יצאתי למסע שלי.חשבתי וחשבתי והגעתי להחלטה:איווי הוא שלי ולכן אני אחליט למה הוא התפתח.שלום ולהתראות,מייסון."רצתי למעבדה של סבא."פסססטטט,סבא."ממולי ניצב אדם גבוה בעל שיער אפור."מייסון!איזו הפתעה!המסע שלך מתחיל רק מחר,לא?"הסתכלתי על סבא במבט מתחנן."אני יודע,אבל..."סבא הסתכל עלי."אבא שוב לוחץ עליך נכון?טוב,אני מבין אותך.ומכיוון שכך,אתן לך את איווי וחמש פוקדרים.וגם פוקדקס ופוקגיר.ועכשיו צא למסע שלך."תודה!"אמרתי,לקחתי את הכול ומיהרתי לשים הכול בתיק ולרוץ.עברו חמש דקות ולא היה שום דבר,רק עצים ועלים."בווווווווווווםםםםםם!!!!!!!!!!!"נבהלתי."מה זה היה?!"לא לקחתי סיכון ורצתי מהר.
*קצר,נכון?זה רק הפרק פתיחה אז הפרק הבא יהיה ארוך.