-
בדיחות #1
[SIZE=2]1]שאלה: מה משותף למדוזה ומחשב? [/SIZE]
[SIZE=2]תשובה: שניהם צורבים...[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]2]נשר אחד יושב בבר. פתאום בא הפיל לבר ואומר לו: "יו נשר אתה יודע יש בירה על שמך?".[/SIZE]
[SIZE=2]הנשר עונה לו: "מה באמת, יש בירה נחום?!".[/SIZE]
[SIZE=2]3]איש אחד הולך ברחוב ומפזר אבקה על המדרכה. מגיע שוטר, רואה את האיש בפעולה ושואל: "סליחה, מה אתה עושה?" האיש עונה לו: "אני מפזר אבקה נגד פילים". השוטר מתבלבל ואומר: "אבל אין כאן פילים..." אז האיש עונה לו: "נו, אתה רואה? - האבקה עובדת!".[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]4]שיכור נכנס לבנק עם שמיכה. רואה אותו מנהל הבנק ושואל אותו: "מה אתה עושה עם השמיכה הזאת?" עונה לו השיכור: "באתי לכסות את המינוס".[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=2]5]שאלה: מה עושה אדם שאיבד יד? [/SIZE]
[SIZE=2]תשובה: הולך לחנות יד שנייה![/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE] [/RIGHT]
[SIZE=2]6]איש אחד, שאת כל חייו הקדיש לצדקה הגיע בטעות לגיהינום ראה את כולם רוקדים ושמחים. אז הוא אמר למלאך: "אני פה בטעות, תעביר אותי לגן עדן". המלאך בדק וראה שהוא צודק והעביר אותו לגן עדן. כשהגיע האיש לגן עדן הוא ראה רק שני אנשים משועממים. הוא אמר למלאך: "איך זה שפה אנשים משועממים ובגיהינום כולם נהנים? ענה לו המלאך: "מה נראה לך, שבשביל שלושה אנשים אני אזמין Dj?".[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]7]שלושת הדובים חוזרים הביתה. אבא דוב: " מישהו לקח מהדייסה שלי!" אמא דובה: "מישהו לקח מהדייסה שלי!". ילד דוב : " עזבו את הדייסה , לקחו ת'טלוויזיה!!!".[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]8]למה אסור ללכת ביער בין שבע לתשע בערב? כי זה הזמן שבו הפילים קופצים מהעצים. למה התנינים שטוחים? כי הם הולכים ביער בין שבע לתשע בערב.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]זה מספר אחד בגלל שאני הולך לעשות עוד כמה כאלה אני יודע שכמה מהבדיחות מוכרות,שטוחות ולא מצחיקות אבל מה לעשות,אני שומר את הטוב לסוף [/SIZE]
-
שש ושבע לא משהו...
כל השאר אהבתי.
העלה גיחוך.
-
מכיר הכל חוץ מ2 בדיחות שפרסמת.
לא אהבתי כל כך.
תודה בכל מקרה.
-
-
חחח היו כאלה שאהבתי [=
2, 3, 6 ו7 מאוד מוכרים אבל די מצחיקים :)
תודה רבה [=
-
חרושות ולא מצחיקות, בבקשה תביא בדיחות מצחיקות.
-
מכיר את כוללללן.
חלק מצחיקות,חלק חלשות.
-
חלשות, אני מכיר את כולם.. :/
-
מכיר הכל
6 הכי נורמלי והעלה לי גיחוך, לא יותר
-
בדיחות מצחיקות ונחמדות
את חלקם אני מכיר וחלקם לא
-