התחדשתי ב3ds ובפוקימון לבן, הבעיה היא שבמסך העליון התצוגה לא מלאה - אפילו יותר קטן מבDSi
מה אפשר לעשות? יש למישהו גם 3ds שמשחק בשחור/לבן וזה גם אצלו ככה?
Printable View
התחדשתי ב3ds ובפוקימון לבן, הבעיה היא שבמסך העליון התצוגה לא מלאה - אפילו יותר קטן מבDSi
מה אפשר לעשות? יש למישהו גם 3ds שמשחק בשחור/לבן וזה גם אצלו ככה?
[QUOTE=pokemonlvr;1172133]התחדשתי ב3ds ובפוקימון לבן, הבעיה היא שבמסך העליון התצוגה לא מלאה - אפילו יותר קטן מבDSi
מה אפשר לעשות? יש למישהו גם 3ds שמשחק בשחור/לבן וזה גם אצלו ככה?[/QUOTE]
גם אצלי זה ככה בדיוק! אי אפשר לשנות את זה!
כי לבן זה משחק שמתאים לגודל של די אס רגיל ולא של 3ds
[QUOTE=טוביאיתי1;1172182]כי לבן זה משחק שמתאים לגודל של די אס רגיל ולא של 3ds[/QUOTE]
זה לא קשור אל תבלבל את המוח! ,[SIZE="4"]כל[/SIZE] משחקי הDS הרגילים הם במסך קטן שמכניסים אותם ל3DS!
נו מה אני אומר כי הם מתאימים לds רגיל! וזה קשור כי ds רגיל קטן מ3D לכן הם קטנים! הבאתי רק דוגמה!
[QUOTE=טוביאיתי1;1172219]נו מה אני אומר כי הם מתאימים לds רגיל! וזה קשור כי ds רגיל קטן מ3D לכן הם קטנים! הבאתי רק דוגמה![/QUOTE]
DS רגיל ו3DS הם באותו גודל! המסך של ה3DS קצת יותר גדול
גם האיכות של התמונה ב3ds ממש ממש נמוכה - רזולוציה מאוד נמוכה בהשוואה לdsi
[QUOTE=pokemonlvr;1172273]גם האיכות של התמונה ב3ds ממש ממש נמוכה - רזולוציה מאוד נמוכה בהשוואה לdsi[/QUOTE]
דבר ראשון ענו לך על השאלה אז תבקש לנעול, דבר שני, תבדוק שאין מדבקה על המצלמה כן אני איזה שבועיים הייתי עם מצלמה דפוקה באייפון ואז גיליתי שיש שם מדבקה:)
התכוונתי לאיכות תמונה של המשחק ללא קשר למצלמה - כשמשחקים ב3ds אז האיכות תמונה [U]של המשחק[/U] ממש נמוכה