-
יוגי הו-שחר הקרבות
[B][I][U][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=#000000]יוגי הו-שחר הקרבות:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/I][/B]
[I][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]מילות פתיחה:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]תקשיבו,זה לא קשור לסדרה ואו למשחקים,יש סיכוי שחלק מהדמויות ומהסדרה והמשחקים יהיו פה,אני כותב את שמות הקלפים בעברית ובסוף הפרק הם יוצגו גם בשמם המקורי לדוגמא:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]הדרקון הלבן כחול העיניים-[/FONT][FONT=Arial]Blue Eye White Dragon[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]קטעי הדיבור בקרבות לא יהיו כול כך רבים.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]ו"שחר הקרבות" זה שם של טורניר זוהי לא הכוונה ל"שחר הקרבות" הסאגה [שמוכרת גם בתור "זיכרונות פרעה"].[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]דמויות:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]טור הנפרי:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][COLOR=#000000]שחקן דו-קרב מהלווין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]חברו הכי טוב של ג'ואי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]חפיסה:קלפים שהוא מצא בדרך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]קלף מפתח:הדרקון הלבן כחול העיניים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ג'ואן "ג'ואי" בקור:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]שחקן דו-קרב מהלווין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]חברו הכי טוב של טור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]חפיסה:גיבורי יסודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]קלף מפתח:?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]רשימת פרקים:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#6c6c6c][URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=1173123#post1173123"]פרק ראשון : האיש בעל הגלימה השחורה[/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[I][U][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]פרק ראשון-האיש בעל הגלימה השחורה:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/U][/I]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עיר הדומינו החדשה,האזור המרכזי ב"האזור המאוחד" הכולל את עיר הדומינו החדשה,עיר הדומינו הישנה,קראש טאון,הלווין ואת גשר הנצח,כול האזורים האלה מאוכלסים בדואליסטים [לוחמי דו-קרב מפלצות]חזקים וחלשים שרוצים להיות אלופים כמו,ג'ק אטלס,זיין טרוסדייל ואסטר פיניקס.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]בלווין גם אחרי הבנייה של גשר הנצח שחיבר בין הלווין לבין עיר הדומינו החדשה,יש עדיין דואליסטים שנלחמים בלווין בשביל לשרוד אחד מהם הוא טור הנפרי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[I][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הלווין,מרכז הקרבות,התאריך ה-.23.4.2010 הקרב של טור הנפרי וג'ואן "ג'ואי" בקור.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לטור נשארו 1000 נקודות חיים,שני קלפים הפוכים ואת גיבור הגורל "המגן" במצב הגנה [2700] ושלושה קלפים ביד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לג'ואי נשארו 2000 נקודות חיים,ואת גיבור היסודות לב פראי במצב תקיפה [1500] וארבעה קלפים ביד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תורו של טור,טור שולף את קלף המפלצת הגולגולת השבעה עשר[300 התקפה ו-200 הגנה] "אני משתמש בקלף הקסם תחיית המפלצת ומחזיר מבית הקברות את הדרקון הלבן כחול העיניים שלי במצב תקיפה!" [3000] אמר טור,"אני מצייד את הדרקון שלי בקלף הקסם הנצמד כוח הקסם,שנותן לדרקון שלי חמש מאות התקפה והגנה על כול קלף קסם ומלכודת שבזירה ויש לי שלושה!" [3000+1500=4500]"עכשיו דרקון לבן השמד את לב פראי!" [4500-1500=3000,ג'ואי הפסיד].[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]"זה היה קרב טוב ידידי" אמר טור וחייך אל חברו הוותיק,ג'ואי גם הוא חייך ואמר:"נכון,זה לא היה צפוי,חשבתי שנפטרתי מהדרקון שלך בעזרת קלף שטיפת המוחות שלי והקרבתו לזימון גיבור היסודות צל מוות שלי".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]טור וג'ואי היו חברים טובים מאז הילדות,משפחתו של טור גורשה מעיר הדומינו החדשה לפני כעשר שנים וג'ואי היה ילד יתום שלא הכיר את הוריו,הוריו של טור הסכימו לאמץ אותו,לאחר המעבר הוריו של טור נעלמו וטור וג'ואי נשארו לבדם בעולם,לא היה להם אף אחד חוץ מאת השני,טור התאפיין בחפיסה שמורכבת מקלפים שמצא ברחוב והחפיסה של ג'ואי היא חפיסת גיבורי יסודות שגנב מאחד השוטרים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]טור,נער בגיל שש עשרה בעל שיער בלונדיני קצר,מכנסיי ג'ינס קורעות ונעליי עור שחורות בעל עיניים כחולות,תמיד נראה שהוא שמח גם אם הוא מדוכא הוא תמיד מחייך לעומתו ג'ואי,נער בגילו,שיער שחור-אפור,עיניים שחורות גדולות עור פנים חיוור מאוד,מעיל שחור,מכנסיים שחורים נעליים שחורות כמו חברו הטוב ביותר,אך לעומת חברו,הוא תמיד נראה מדוכא ומרוחק.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]סערת גשמים התחילה נראה שלג'ואי ולטור זה לא מפריע להירטב,הם המשיכו בשיחתם עד שדמות חדשה הופיעה באזור,לא ברור אם זה בן או בת,כפפות שחורות,נעליים שחורות וגלימה שחורה על גופו,ברדס שחור שנותן לראות רק את פיו של הבן אדם המסתורי,הוא עוצר שהוא רואה את ג'ואי ואת טור,שניהם אמרו בפה אחד:"מי אתה?"[/FONT][FONT=Arial]והאיש ענה להם:"אני מישהו שרוצה לתת לכם הזדמנות להחזיר את ההורים שלכם" טור אומנם היה זריז אך הפעם ג'ואי היה מהיר יותר ממנו ואמר:"ההורים שלנו?"[/FONT][FONT=Arial]האיש המסתורי הנהן ואמר:"כול מה שאתם צריכים לעשות זה להגיע לעיר הדומינו החדשה,להגיע למתחם הקרבות התת קרקעיים ולחפש את עומר ג'ונס,הוא אומנם עליו בתחתית הטבלה אך כשתגיעו הוא יהיה הלוחם הכי גדול בזירה" ג'ואי לא חיכה דקה ורץ לכיוון גשר הנצח,הגשם פסק האיש בעל הגלימה השחורה נעלם וטור נשאר לבד הוא עדיין לא עיכל את מה שקרה בדקות האחרונות.[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[I][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]התאריך,22.4.2011,כמעט שנה אחרי מאירועי הקרב האחרון של ג'ואי וטור בלווין.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]טור,לא השתנה בשנה הזו חוץ מהשתפרות שלו בדו-קרב מפלצות ומבוגר בשנה,הוא לא עזב את הלווין,הוא נכנס לדירת החדר שעד לפני שנה הוא וג'ואי גרו בה,העיתון היומי היה מונח על השולחן והכותרת הראשית הייתה:"ג'ואן בקור,הדואליסט העולה מהלווין הביס בדו-קרב שדה את האלוף לשעבר,בולט טאנר עמודים חמש עד שבע" [/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]מתחת הייתה כותרת משנה שבה כתוב:"האמת על ג'ואן בקור עמודים שבע עד עשר" טור פתח את עמוד שבע והתחיל לקרוא "ג'ואן בקור נולד בלווין,הוא לא הכיר את הוריו הביולוגיים,והוא אומץ על ידי משפחה טובת לב שחיה בעיר הדומינו החדשה ועברה ללווין..." טור צחק צחוק מריר ואמר לעצמו:"[B]עברה[/B],אם אנחנו עברנו ללווין אז אני מלך המשחקים הבא,לאזר השפל הזה סילק אותנו,זו הייתה הפעולה האחרונה שלו בתור ראש עיר" הוא המשיך לקרוא:"... ללווין,אחרי זה הוא מצא חפיסת גיבורי יסודות שאותה הוא נושא עליו עד היום..." טור זרק את העיתון לפח ואמר לעצמו:"הם הופכים את המציאות לורודה מדי אם אני הייתי שמה..."[/FONT][FONT=Arial]הוא לא המשיך,הוא שמע דפיקה בדלת,הוא קיווה שזהו חברו הוותיק,ג'ואי אך לצערו זהו האיש בגלימה השחורה,"טור,למה לא הלכת יחד עם חברך?" טור לא ענה הוא תפס את האיש בגלימה השחורה ואמר לו בזעם:"אתה!אם אתה לא היית בא עדיין היה איתי החבר הכי טוב שלי" האיש בגלימה השחורה הגיב כך:"יכולת ללכת עם חברך,הוא חיכה לך במשך שבוע ליד הגשר,לא אכל לא שתה,רק ישב וחיכה,אחרי שבוע חשב שאתה לא רוצה לפגוש שוב את הוריך,אך אל תדאג,יש לך צ'אנס לפגוש אותו ואת הוריך,עומר ג'ונס עדיין לא בראש הטבלה" טור העיף את האיש בעל הגלימה השחורה ואמר לו בזעם:"מי זה לעזאזל עומר ג'ונס!" האיש בגלימה השחורה אמר לו:"הוא היחיד שיכול לעזור לך,אם אתה לא רוצה לשמוע על העסקה שיכולה להבטיח לך עתיד טוב יותר,עם הורים,עם החבר הכי טוב שלך ועם המקום הראשון בטורניר "שחר הקרבות",זה לא משנה" האיש בעל הגלימה השחורה נעלם והשאיר את טור לבד.[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]חפיסתו של טור הייתה על השולחן,ליד איפה שהיה העיתון,טור לקח את החפיסה,את דיסק הדו-קרב,את אופנוע הקרב שלו ויצא לכיוון עיר הדומינו החדשה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[I][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]המשך יבוא...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]קלפים חדשים שהופיעו או הוזכרו בפרק הזה:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]1-תחיית המפלצת\[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]2-הדרקון הלבן כחול העיניים\[/FONT][FONT=Arial]Blue Eye White Dragon[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]3-גיבור הגורל "המגן"\[/FONT][FONT=Arial]Destiny Hero-Defender[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]4-גיבור היסודות לב פראי\[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]Elemental Hero Wildheart[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]5-כוח הקסם\[/FONT][FONT=Arial]Mage Power[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Arial]6-הגולגולת השבעה עשר\[/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Skull Servant[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]7-שטיפת מוח\[/FONT][FONT=Arial]Brain Control[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]8-גיבור היסודות צל מוות\[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Necroshade[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אירועים מיוחדים:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ואי וטור נלחמים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]טור מביס את ג'ואי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האיש בשחור מציע לג'ואי וטור הצעה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ואי אינו מהסס ועובר לעיר הדומינו החדשה וטור לא.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ואי הופך להיות אלוף בדו-קרב.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]טור פוגש שוב את האיש המסתורי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הפעם טור מקבל את ההצעה של האיש המסתורי ועובר לעיר הדומינו החדשה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]המשימה של טור וג'ואי היא למצוא דואליסט ששמו עומר ג'ונס.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
סיפור טוב.
אני אעקוב אחריו.
אני נורא רוצה שתופיע שם חפיסת מכונה :) (אני נלחם עם דק כזה בdueling network)
-
אני אחשוב על זה,יש בפרק הבא מישהו ש[אני לא אגלה לכם]