-
הפגנה נגד הדור הבא
בהמשך לאווירת המחאות הכללית בארץ, מתארגנת גם אחת נגד הריאליטי "הדור הבא" שדורשת להוציא את אתי חזן ובן זלץ מהתוכנית, לאחר שסיפרו בגאווה איך התעללו בבעלי חיים
גם הפעם במחאה שהחלה בפייסבוק, שיוזמיה קוראים לכם להצטרף אליהם ולהפגין נגד בן זלץ ואתי חזן, משתתפי תוכנית הריאליטי "הדור הבא". ההפגנה תתקיים ביום חמישי הקרוב מול משרדי ערוץ 10, שבו משודרת התוכנית.
מטרת ההפגנה המתארגנת בימים אלו - דרישה להוציא את חזן וזלץ מהתוכנית עקב התעללות בבעלי חיים. ואיפה זה התחיל? לפי מארגני העניין, לפני מספר ימים סיפרו השניים בגאווה רבה, במהלך שיחה שגרתית בבריכה שבוילה, סיפורי זוועה על התעללות קשה בבעלי חיים.
המשך כתבה:
[url]http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local/Article-327a1bf5dbb5131006.htm&Partner=facebook_share[/url]
דעתי: לא רק שהתוכנית הזאת היא בושה אחת גדולה עכשיו הם גם מספרים סיפורי התעללות זוועתיים שכאלה פשוט נורא!, אני אמנם כנראה לא אלך להפגין אבל אני בכל ליבי איתם ולא רק זה אלה אני גם בעד החרמת התוכנית (אם אפשר לקרוא לה ככה...)
-
-
[QUOTE=KillerBee;1175345]מתאים לירוק, בני זו***[/QUOTE]
באמת כדי להעביר
-
[quote=ויפוריאון2121;1175346]באמת כדי להעביר[/quote]
הייתה לי התלבטות אבל זה נראה מתאים לפה
-
זה מתאים או לירוק או לריאליטי פה זה בטוח לא מתאים.... לא הבנתי אבל מה אמרו בווידיאו מישהו יכול להסביר?
-
[QUOTE=KillerBee;1175352]זה מתאים או לירוק או לריאליטי פה זה בטוח לא מתאים.... לא הבנתי אבל מה אמרו בווידיאו מישהו יכול להסביר?[/QUOTE]
בן- הרג יונה בעזרת אבנים
אתי-הזריקה לחתול את הזריקות שהיו במלחמה....
זוועה
-
צריך לשים אותם בכלא על זה...
-
-
זה דוחה ומגעיל מה שהם עשו לחיות,
אני לא אהיה שם כי אני גרה רחוק אבל אני בעד להיף אותם בטיל לעזה מצידי ,
לא מגיע להם להיות פה
-
[QUOTE=KillerBee;1175359]צריך לשים אותם בכלא על זה...[/QUOTE]
צריך להשאיר אותם בתור ה"ווילה" (בית בושת) שלהם אסור שהם יצאו החוצה!
-
[quote=אין על פוקימון;1175367]צריך להשאיר אותם בתור ה"ווילה" (בית בושת) שלהם אסור שהם יצאו החוצה![/quote]
צריך לקחת אותם לחדר מ"ר ואיתם לשים 10 חתולים ויונים חולי כלבת, בלי אבנים או זריקות... נראה מה הם יעשו
-
[quote=אין על פוקימון;1175367]צריך להשאיר אותם בתור ה"ווילה" (בית בושת) שלהם אסור שהם יצאו החוצה![/quote]
+1
ולא נשכח להוציא את כל השאר ולפוצץ אותו בחומר נפץ,
ואחר כך לזרוק להם אבנים אל הראש ולהזריק להם אוטפין ולראות איך הם סובלים
-
[QUOTE=sigal123;1175374]+1
ואחר כך לזרוק להם אבנים אל הראש ולהזריק להם אוטפין ולראות איך הם סובלים[/QUOTE]
צריך לעשות להם הרדמה לכל מקום בגוף חוץ מהראש, להתחיל לכרות להם איברים ושהם יראו את זה ואז לשים את הכל בתוך כלי של מלח והכל מול העיניים שלהם, אחרי זה לזרוק את זה לבריכת כרישים ואז לזרוק גם את מה שנששאר מהם (בעודם מודעים להכל)
-
[QUOTE=sigal123;1175374]+1
ואחר כך לזרוק להם אבנים אל הראש ולהזריק להם אוטפין ולראות איך הם סובלים[/QUOTE]
או פשוט מאוד להשאיר אותם שם! תאמיני לי זה נראה לא כיף שצופים בך כל היום!
-
זה עוד יותר לא כיף שצופים בך סובל,
חוץ מזה זה נורא נחמד שצופים בך, אתה מפורסם, שצופים בך סובל וצוחקים עליך זה לא כיף בכלל