-
10 דרכים לזהות עצלן
1. את העצלן הצעיר והרווק ניתן למצוא צופה בכל שטות שמשודרת בטלוויזיה
2. עצלנים בוגרים מאופיינים בכרס גדולה כהגנה מפעילויות יתר
3. את מאורת העצלן הצעיר ניתן לזהות לפי הלכלוך שבה הזבל המפוזר בכל מקום וקולות של תוכניות מערוץ 1 המשודרות בטלוויזיה
4. ממאורתו של עצלן בתקופת החיזור ישמעו צילים עזים של טיקטוק והקלדה איטיים של העצלן במחשב
5. ממאורתם של עצלנים אחרי תקופת החיזור ועצלנים בוגרים, ניתן יהיה לשמועאת צעקותיה של ההחרוצימוס משקיעימוס על העצלן
6. ממאורתו של עצלן בכל גיל ישמעו תירוצים שונים ומשונים למה העצלן אינו מסוגל לעשות פעולה מסויימת ברגע זה
7. ממאורתו של עצלן עם גורים ישמעו קולות גבוהים אומרים "אבא, בוא נלך לשחק כדורגל"
8. ניתן לשמוע את העצלן אומר משפטים אשר רק אדם אשר צופה בטלוויזיה 24 שעות ביממה יכול לדעת
9. בדיקה מדוקדקת במעורתו של העצלן תראה על דפים מצולמים מעבודות באדריכלות שהעצלן לקח מסטודנטיות שונות
10. מראה חיצוני אופייני לעצלן:
קקי במכנסים שכח לנגב רטוב שנוגעים במכנסיים חולצה מלוכלכת מכנסיים מקומטים מהקקי שער לא מסורק מלאים ביגלה שלא הצליח לאכול
קרדיט לאיןציקלופדיה
-
לא משהו..
איןציקלופדיה זה גרוע
ורושמים מאורה, לא מעורה O.o
-
הקטע עם הגורים דווקא קרע אותי....
כל השאר גם מצחיק לדעתי אבל הגורים קורע...
-
-
לא יודע בטעות... >< לא שמתי לב אפילו..
-
חחח נחמד הייתה תקופה שכתבתי באיןציקלופדיה, אני עזרתי לכתוב את הזה עם הגרבילים :)
-
[quote=CrashRide;1177876]חחח נחמד הייתה תקופה שכתבתי באיןציקלופדיה, אני עזרתי לכתוב את הזה עם הגרבילים :)[/quote]
אל תדאג, כולנו איתך.
לכולנו היה תקופה אפלה באיןציקלופדיה.
בקשר לקטע עם העצלנים, זה הזכיר לי משהו שעשיתי פעם שהוא דומה-"חמשת עמודי הבטלניזם".
פשפשתי קצת בעבר ומצאתי את חמשת העמודים, אני מקווה שזה לא ספאם אבל תהנו :)
[COLOR=black][B][SIZE=5][U]חמשת עמודי הבטלניזם[/U]-[/SIZE][/B][/COLOR]
[B][COLOR=black]1) כל בטלן ובטלן מחוייב לישון לפחות 12 שעות ביום, אדם שאינו ישן 12 שעות ביום אינו נחשב בטלן עד שיישן 16 שעות ברציפות![/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]2) החוק השני בבטלניזם זה מחשב, כל בטלן חייב להיות לפחות שלוש שעות במחשב כל יום. אם האדם משחק יותר משש שעות במחשב ביום אין הוא מחויב לראות שלוש שעות טלויזיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]3)החוק השלישי בבטלניזם זה טלויזיה, כל בטלן חייב לראות לפחות שלוש שעות טלויזיה כל יום. אם האדם רואה יותר משש שעות טלויזיה ביום אין הוא מחויב להיות שלוש שעות במחשב.[/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]4)החוק הרביעי הוא חוק הברזל- בטלן חייב להיות משועמם באופן מוחץ לפחות שעתיים ביום! בטלן לא נחשב לבטלן אמיתי אם הוא לא מקיים תנאי זה![/B][/COLOR]
[B][COLOR=black]5)בשאר הזמן, על הבטלן לאכול "נישנושים", במיוחד אוכל מהיר. הסיבה היא חוק משני לפיו לבטלנים אסור לבשל לעצמם אוכל, הם עצלנים מדי בשביל זה.[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000]דומה דומה אבל יותר טוב P= (לדעתי חח)[/COLOR]
-
נחמד.
העלה לי גיחוך, לא הכי אהבתי אבל זה סבבה :)