דיון| העונה ה14 מאכזבת או לא?
שלום. היום החלטתי לדון בנושא שמטריד אותי מאוד. האכזבה הגדולה שלי מהעונה ה14.
אלו הדברים העיקרי שהאכזבה שלי מתבטאת בהם:
- דה ז'ה וו.
- בלתי הגיונית.
- משעממת
- רצה מהר מידי.
ועכשיו אני אפרט יותר:
[COLOR=black][B]דה ז'ה וו:[/B][/COLOR]
[COLOR=red]אש כמובן יוצא למסע רק עם פיקאצ'ו... בסדר זה היה גם בהואן וסינו. מה שמפריע לי זה הדימיון לעונה הראשונה בעיקר בדברים האלו:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אש שוב תופס את שלושת ההתלחתיים ששתיים מהם פרק אחרי פרק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]בעונה הראשונה גם כן הוא תפס את שלושתם פרק אחרי פרק אחרי פרק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אש שוב יוצא למסע עם שני מנהיגי מכון... מה הקטע?![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שמות פרקים דומים כגון: Here Comes the Trubbish Squad ובעונה הראשונ[COLOR=red]ה: [/COLOR][COLOR=red]Here Comes The Squirtle[/COLOR] Squad.[/COLOR]
[COLOR=black][B]בלתי הגיונית:[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]אש יוצא למסע עם פיקאצ'ו שעבר 4 מחוזות עם ניסיון אדיר ושבמשחקים (HGSS) מוצג ברמה 92[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ומפסיד נגד הסניבי של טריפ שאמור להיות ברמה 5. וגם אם לא ברמה הזאת בטוח פחות מ16.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מכמה מתקפות עשב עם כזה הפרש רמה בין שניהם לא יכול להיות שהוא כבר יעזוב את הקרב.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ככה גם לגבי תפיסות הפוקימונים שלו - נראה לכם הגיוני שאחרי 13 עונות ו4 מחוזות אש לא יודע שצריך להחליש פוקימון לפני שזורקים עליו פוקידור?![/COLOR]
[B][COLOR=black]משעממת:[/COLOR][/B]
[COLOR=green]זה כל אחד בינו לבין עצמו והדרך שלו להבין.[/COLOR]
[COLOR=green]לדעתי זה משעמם אתם יכולים לדון על זה.[/COLOR]
[B][COLOR=black]רצה מהר מידי:[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]אני לא עוקב אחרי מה שקורה ביפן. אז אני אגיב לפי מה שיש בארה"ב.[/COLOR]
[COLOR=sienna]25 פרקים - החבורה בדרך למכון ה... רביעי![/COLOR]
[COLOR=sienna]בג'וטו הואן וסינו בסיום העונה הראשונה לא היו לאש יותר מ3 תגים.[/COLOR]
[COLOR=sienna]25 פרקים זה בערך החצי מהעונות של סינו וכבר יש לו 4?![/COLOR]
[COLOR=sienna]זה רץ יותר מידי מהר.[/COLOR]
[B][COLOR=black]משהו לזכות:[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אני מאמין שכל זה לא סתם.[/COLOR]
[COLOR=black]כנראה שפשוט ניסו לתת לילדים הקטנים ביפן מצב של "דף חלק"[/COLOR]
[COLOR=#000000]ויכול להיות שפשוט הקפיצה מליגת סינו שהיתה עשויה טוב לפיקאצ'ו אחד ויחיד היא חזקה מידי בשבילי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני מקווה שכאשר העונות יתקדמו יותר ואושווט סנייבי וטפיג יתפחתו המצב יראה יותר טוב.[/COLOR]
[FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=blue][I]יאללה להתחיל לדון!!![/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]