[url]http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-7f08aac76c27131004.htm&Partner=facebook_share[/url]
איזה אנשים יש היום... פשוט עצוב.
Printable View
[url]http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-7f08aac76c27131004.htm&Partner=facebook_share[/url]
איזה אנשים יש היום... פשוט עצוב.
הייתי בשוק! פאק איזה אנשים!
איזה אנשים יש היום...גועל נפש
אף פעם לא הייתי בעד הדעות והרעינות ההשכלה שלו.. אפילו כמה פעמים קראתי לו מפגר.
אבל לאף בנאדם לא מגיע להירצח, ועוד בצורה כזאת!
מה?! הזוי לגמרי!, יש אנשים מפגרים!
אבדה גדולה.
אני בהלם.
זה אסון נורא גם לעם ישראל וגם בכל מובן אחר. גם לא הבנתי אם יש מניע לרצח (קשה לי להאמין שיש מניע רציני אליו).
[quote=גלעד2111;1180188]אבדה גדולה.
אני בהלם.
זה אסון נורא גם לעם ישראל וגם בכל מובן אחר. גם לא הבנתי אם יש מניע לרצח (קשה לי להאמין שיש מניע רציני אליו).[/quote]
אם אני לא טועה זה מישהו משוגע שבגלל שהרב בירך אותו שיהיה לו ילדים והוא לא קיבל ילדים אחרי כמה זמן הוא החליט לרצוח את הרב.
[QUOTE=YoRt3m;1180193]אם אני לא טועה זה מישהו משוגע שבגלל שהרב בירך אותו שיהיה לו ילדים והוא לא קיבל ילדים אחרי כמה זמן הוא החליט לרצוח את הרב.[/QUOTE]
לא נכון,יש סכסוך בין הרב אבוחצירא לבין הרב רנטגן, ככל הנראה "חיילים" של הרב רנטגן התנקשו באבוחצירא
מזעזע,פשוט מזעזע!
הקב"ה ינקום דמו.
[quote=אין על פוקימון;1180210]לא נכון,יש סכסוך בין הרב אבוחצירא לבין הרב רנטגן, ככל הנראה "חיילים" של הרב רנטגן התנקשו באבוחצירא[/quote]
אין מצב שרב ישלח מישהו להתנקש ברב אחר. אותו אדם אם הוא באמת עשה זאת למען הרב שלו פעל על דעת עצמו בלבד.
^^ צודק.
אני מזועזע הרצח הזה פשוט דה ז'ה וו בשבילי על רצח גדליה בן אחיקם מלפני 2000 שנה...
זה אדם משוגע!!!
[QUOTE=אין על פוקימון;1180210]לא נכון,יש סכסוך בין הרב אבוחצירא לבין הרב רנטגן, ככל הנראה "חיילים" של הרב רנטגן התנקשו באבוחצירא[/QUOTE]
:oing: לא נראה לי.
[quote=גלעד2111;1180220]אין מצב שרב ישלח מישהו להתנקש ברב אחר. אותו אדם אם הוא באמת עשה זאת למען הרב שלו פעל על דעת עצמו בלבד.[/quote]
למה אתה כזה בטוח.. אתה חושב שכולם באמת צדיקים גדולים??? בתור ילד שמעמיק בפסיקות הלכה דילמות מוסריות של פילוסופים ורבים אחרים תדע לך שגליתי שהם אנשים חסרי כבוד לזולת.
הם בוחרים להאמין רק במה שהם רוצים, ולכסות את עצמם חיצונית כמו איזה רבי:
"אם אין לכם אין תורה?" שמעת על זה, זה אומר שעם אין לך עבודה אתה לא יכול ללמוד תורה במקום לעבוד ואת זה אמר רש"י.
הינה עוד אחד, "דינה דה מלכותה דינה" חוק המדינה קודם לחוקי ההלכה, חוקי המדינה אומרים להתפרנס בכבוד, להתגייס לצבא, ובכל זאת הם לא התגייסו!
אל תיהיה בטוח שהם כאלה צדיקים כולם שרלטנים! רק עובדיה יוסף הוא באמת גדול בתורה נכון להיום.
[QUOTE=NivX10;1180231]למה אתה כזה בטוח.. אתה חושב שכולם באמת צדיקים גדולים??? בתור ילד שמעמיק בפסיקות הלכה דילמות מוסריות של פילוסופים ורבים אחרים תדע לך שגליתי שהם אנשים חסרי כבוד לזולת.
הם בוחרים להאמין רק במה שהם רוצים, ולכסות את עצמם חיצונית כמו איזה רבי:
"אם אין לכם אין תורה?" שמעת על זה, זה אומר שעם אין לך עבודה אתה לא יכול ללמוד תורה במקום לעבוד ואת זה אמר רש"י.
הינה עוד אחד, "דינה דה מלכותה דינה" חוק המדינה קודם לחוקי ההלכה, חוקי המדינה אומרים להתפרנס בכבוד, להתגייס לצבא, ובכל זאת הם לא התגייסו!
אל תיהיה בטוח שהם כאלה צדיקים כולם שרלטנים! רק עובדיה יוסף הוא באמת גדול בתורה נכון להיום.[/QUOTE]
בכוונה לא פתחתי את האשכול הזה בפורום דיבורים ואקטואליה, כי אני לא מחפש תגובות כאלה!
תכבד את הנושא ואל תעבור לנושאים שלא מתאימים לקהל של פורום יהדות והלכה.
אזהרה בעל פה.
[quote=YoRt3m;1180236]בכוונה לא פתחתי את האשכול הזה בפורום דיבורים ואקטואליה, כי אני לא מחפש תגובות כאלה!
תכבד את הנושא ואל תעבור לנושאים שלא מתאימים לקהל של פורום יהדות והלכה.
אזהרה בעל פה.[/quote]
אוקיי סליחה מצטער לפעמים אני לא סותם ת'פה שמדובר בדברים כאלה גם שצריך.
בקיצור יהיה זכרו ברוך!