-
עזרה|שישייה ב-ptd
התחלתי היום לשחק ב-ptd,השגתי את 3 הכלבים ואני במכון האחרון.
כשאני במכון אין לי את הכלבים,מישהו יכול לעזור לי עם שישייה למכון?
אגב אלה הפוקימונים שלי חוץ מהכלבים(אגב-אני יודע שיש לי כפל סוגים אבל אני לא יכול בלי התחלתיים):
צ'ארמיליון רמה 26,רטטה רמה 18,וויגליפאף רמה 9,זובאט זוהר רמה 13,בידריל רמה 23,מאנקי רמה 22,פוליוואג רמה 16,ג'יודוד זוהר רמה 1(מהאתגר), מיאו רמה 15,ספירו רמה 9,אודיש רמה 15 ופידג'י רמה 11.
מישהו יכול לעזור לי?
-
[QUOTE=Sasuke Kun;1181943]התחלתי היום לשחק ב-ptd,השגתי את 3 הכלבים ואני במכון האחרון.
כשאני במכון אין לי את הכלבים,מישהו יכול לעזור לי עם שישייה למכון?
אגב אלה הפוקימונים שלי חוץ מהכלבים(אגב-אני יודע שיש לי כפל סוגים אבל אני לא יכול בלי התחלתיים):
צ'ארמיליון רמה 26,רטטה רמה 18,וויגליפאף רמה 9,זובאט זוהר רמה 13,בידריל רמה 23,מאנקי רמה 22,פוליוואג רמה 16,ג'יודוד זוהר רמה 1(מהאתגר), מיאו רמה 15,ספירו רמה 9,אודיש רמה 15 ופידג'י רמה 11.
מישהו יכול לעזור לי?[/QUOTE]
אם אתה רוצה אני אביא לך גרידוס רמה 38, אוניקס זוהר רמה 24, טנטקרול רמה 30 בערך זוהר גם כן, סטארמיו זוהר רמה 33, ויש לי ג'יגליפאף ופוליוואג זוהרים רמה 30, וגם יש לי מלא פיג'י זוהרים, ואלאקזם רמה 31.
ואני ממליצה לך להשתמש בפוקימוני מים ואש במכון.
-
[QUOTE=neLipion;1181947]אם אתה רוצה אני אביא לך גרידוס רמה 38, אוניקס זוהר רמה 24, טנטקרול רמה 30 בערך זוהר גם כן, סטארמיו זוהר רמה 33, ויש לי ג'יגליפאף ופוליוואג זוהרים רמה 30, וגם יש לי מלא פיג'י זוהרים, ואלאקזם רמה 31.
ואני ממליצה לך להשתמש בפוקימוני מים ואש במכון.[/QUOTE]
יש לי צ'ארמיליון שאני רוצה לפתח לצ'אריזארד וגראוליט זוהר עם אבן אש.
אגב-איפה אני משיג גארידוס?
-
[QUOTE=Sasuke Kun;1181950]יש לי צ'ארמיליון שאני רוצה לפתח לצ'אריזארד וגראוליט זוהר עם אבן אש.
אגב-איפה אני משיג גארידוס?[/QUOTE]
חח מפתח מג'יקארפ. הוא מתפתח ברמה 20.
אני ממליצה לך לאמן את כל הפוקימונים בשלב השני של החלק השלישי.
תפסתי מג'יקארפ רמה 10 במכון מים ופיתחתי אותו אחרי המון אימונים והוא כבר ברמה 38.
-
[QUOTE=neLipion;1181957]חח מפתח מג'יקארפ. הוא מתפתח ברמה 20.
אני ממליצה לך לאמן את כל הפוקימונים בשלב השני של החלק השלישי.
תפסתי מג'יקארפ רמה 10 במכון מים ופיתחתי אותו אחרי המון אימונים והוא כבר ברמה 38.[/QUOTE]
חשבתי שמשיגים גארידוס לבד..
ואיך השגת אלאקאזם?ניסיתי להשיג אברה ולא עבד לי..
עריכה:ניסיתי לתפוס עכשיו מאג'יקארפ ולא מצאתי..
איזה גירסא את משחקת?
-
[QUOTE=Sasuke Kun;1181958]חשבתי שמשיגים גארידוס לבד..
ואיך השגת אלאקאזם?ניסיתי להשיג אברה ולא עבד לי..[/QUOTE]
פיתחתי אברה :)
אתה צריך לתקוף את אברה די חלש ולהיזהר לא להרוג אותו.
ואז לתפוס אותו מהר לפני שיברח לך/ימות לך.
-
משיגים אותם בגרסאות שונות?
בכל מקרה הצוות שלך ממש חלש אחי אני עם צוות כזה ולא מנצח
צ'אריזרד רמה 38
פיג'יוט רמה 36
פוליווארף רמה 35
וופינבל רמה 36
גראבלר זוהר רמה 36 (מהאתגר)
ראטיקייט רמה 31 (באימונים)
ולכולם קניתי Tm שחזרתי מתקפות ונלחם עם מתקפות חזקות
אם רק היה לי את סוויקון ואנטי או אפילו אחד מהם מזמן הייתי מנצח חח
בכל מקרה אברה קשה להשיג אבל זה אפשרי
מג'יקארפ גם לא השגתי
אבל תתאמן הרבה בקושי התאמנת אפילו לא קצת
-
יש לך המון, אבל המון לאמן אותם. אני עם כל הפוקימונים רמה ארבעים ואני לא מצליח לנצח. לדעתי אני צריך פשוט להשיג עוד פוקימונים, כדאי לך להשיג ג'יודוד ולפתח אותו, אני כרגע מאמן של גרנבלאר.
-
[QUOTE=Mashine X;1182277]יש לך המון, אבל המון לאמן אותם. אני עם כל הפוקימונים רמה ארבעים ואני לא מצליח לנצח. לדעתי אני צריך פשוט להשיג עוד פוקימונים, כדאי לך להשיג ג'יודוד ולפתח אותו, אני כרגע מאמן של גרנבלאר.[/QUOTE]
יש לי ג'יודוד זוהר..
בכל מקרה תודה, אני אתחיל לאמן אותם.