-
Gantz
[SIZE="4"][B][COLOR="Red"]אזהרה הכניסה אסורה לילדים מתחת לגיל 18.הכניסה על אחריותכם הבלעדית[/COLOR][/B][/SIZE]
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/27979.jpg[/IMG]
סוג:מנגה
שם המנגה:גאנטז
יוצר המאנגה:אוקה אירויה
ג'אנרים:אקשן,דרמה,אימה,אצ'י,פסיכולגיה,מדע בדיוני,על טבעי
סטטוס:ממשיך לצאת
מס פרקים:344-ממשיך לצאת
מס' וליומים: מעל ל20
מולצץ לקרוא מגיל 18+
תקציר
יום אחד קאי נער אגאויסט נמצא בתחנת הרכבת שבעיר שלו מחכה שתבוא הרכבת כדי שהוא יוכל להגיע לביתו.בתחנת הרכב הוא פוגש את קאטו חבר שלו.על פסי הרכבת נמצא הומלס שנראה שישן על פסי הרכת.קאטו יורד לפסי הרככבת כדי לעזור להומלס בידיעה שהרכבת שעומדת להגיע יכולה להרוג אותו.קאי גם עובר לחו.ביחד שניהם מצליחים להצויא אתת הומלס מן פסי הרכבת.הם באים לצאת אך הרכבת מגיעה ועומדת לדרוס אותם.הרכבת דורסת אותם למות והם חושבים שהם הולכים למות אך הם מגיעים לחדר שבו נמצא כדור שחור בשם גאנטז.בחדר נמצאים עוד אנשים שמתו.הם נאלצים להילחם בחיזירים משונים כדי להשיג 100 וכך לצאת מהחדר ולחיות חיים רגילים
דמויות
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/7/71756.jpg[/IMG]
[SPOILER]מאשארו קאטו-קאטו הוא חבר ילדות טוב מאוד של קאי.הם לא נפגשו שנים.הם נפגשות בתחנת הרכבת לאחר זמן רב ושם הם מתו להם לאחר שהצילו הומלס מפסי הרכבת.לקאטו יש לו אישיות טובה והוא אוהב לעזור לאחרים.הוריו מתו ולכן הוא נאלץ לגדל ולשמור על אחיו הקטן לבבד ללא עזרה.במשחק גאנטז הוא נהפך למנהיג של הלוחחמים.[COLOR="Yellow"]במשימה במקדש הוא נהרג אך מאוחר יותר מחזירים אותו לחיים על ידי השגת 100 נק' במשחק גאנטז.לאחר שהוא חוזר לחיים הוא חזר להיות המנהיג של גאנטז שוב.[/COLOR].[/SPOILER]
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/2/71677.jpg[/IMG]
[SPOILER]קורנו קאי-הוא חבר ילדות טוב מאוד של קאי.הם לא נפגשו שנים.ם לא נפגשו שנים.הם נפגשות בתחנת הרכבת לאחר זמן רב ושם הם מתו להם לאחר שהצילו הומלס מפסי הרכבת.קאי הוא טיפוס אגאיסט שלא אכפת לו מאחרים אך לאחר כול מה שהוא עבר במשחק של גאנטז.הוא מתחיל לדאוג לאחרים חוץ לעצמו.לאחר שקאטו מת הוא נהפך למנהיג חבורת הגאנטז .במהלך המנגה הוא מטאב במס' נשים.לאחר שאישה אחת מתה הוא מתאב באחרת [COLOR="Yellow"]וכך הלאה עד שפוגש את קוג'ימה אהבת חייו.בהמשך הערפדים הורגים אותו אך חבריו לקובצה בגאנטז מחזירים אותו לחיים.לקאי יש שיבוט שמאוהב בראיקה.[/COLOR] [/SPOILER]
דעה אישית
זאת מנגה נהדרת מאוד.היא כול כך לא צפויה שאתה חושב שדבר צפוי יקרה אך זה לא יקרה.אפשר להבין איך המנגה הזאת היא השניה הכי נמכרת אחרי וואן פיס ביפן.פשוט מנגה נהדרת שאם מתחילים לקרוא אותה אי אפשר להפסיק ורצים ישר לעבור לקרוא את הפרק הבא.יש פה הרבה מאוד קטעי אקשן שבגלל זה אני קורא תמנגה אך תזיהרו יש במנגה קטעי סקס (לא הרבה) אך יש הרבה אצ'י.גם מי שלא מבין אנגלית טוב יכול לקרוא את המנגה לרוב אין פה הרבה מילים אז קל לקרוא אל המנגה הזאת
ציון10/10
[B][URL="http://www.mangafox.com/manga/gantz/v01/c001/1.html"]קריאה ישירה[/URL][/B]
-
סיקור נחמד מאוד
היה יכול לךהיות יותר טוב אם היית כותב על הדמויות, אבל לא אתה לא חייב
כל הכבוד (:
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1187743]סיקור נחמד מאוד
היה יכול לךהיות יותר טוב אם היית כותב על הדמויות, אבל לא אתה לא חייב
כל הכבוד (:[/QUOTE]
אין לי כוח במנגה הזאת יש הרבה דמויות שמתות וכול פעם מחליפים דמויות.היה קשה לכתוב על הדמויו העיקריות .
[SPOILER]גם הם מתו[/SPOILER]
-
כל הכבוד על ההשקעה :)
זה גם מהמילים שלך נכון? יפה מאוד D:
-
[QUOTE=Druddigon man;1187747]כל הכבוד על ההשקעה :)
זה גם מהמילים שלך נכון? יפה מאוד D:[/QUOTE]
כתבתי זאת במילים שלי
רק ביוצר המנגה ובג'אנרים נעזרתי במאל כדי להיות מדויק
-
קראתי כמה צ'אפטרים,לא הכי אהבתי...
גאנטז זה הנטאי,לפחות תרשום שזה מגיל 18+
-
[QUOTE=SexStyle;1187883]קראתי כמה צ'אפטרים,לא הכי אהבתי...
גאנטז זה הנטאי,לפחות תרשום שזה מגיל 18+[/QUOTE]
הוספתי שזה מגיל 18+
-
במקום "יוצר המנגה" אתה יכול לכתוב "המנגאקה" זה יותר קל חח...
סיקור טוב, אני מוסיף ללינקייה...
-
[QUOTE=buizel שולט;1189190]במקום "יוצר המנגה" אתה יכול לכתוב "המנגאקה" זה יותר קל חח...
סיקור טוב, אני מוסיף ללינקייה...[/QUOTE]
תודה
לא האמנתי שתשים ת בלינקייה
אםם לא ידעת אסור לפרסם מנגות מעל גיל 18 וזאת מנגה מגיל 18
-
[QUOTE=Yami;1189202]תודה
לא האמנתי שתשים ת בלינקייה
אםם לא ידעת אסור לפרסם מנגות מעל גיל 18 וזאת מנגה מגיל 18[/QUOTE]
אין חוק כזה, יש חוק שאוסר על פירסום אנימות פורנו וזה לא אחד כזה.
-
[QUOTE=buizel שולט;1189213]אין חוק כזה, יש חוק שאוסר על פירסום אנימות פורנו וזה לא אחד כזה.[/QUOTE]
חשבתי שיש חוק כזה
בכול אופן המנגה היא האנטי=אסור לפרסם=פונוגרופיה
-
XDD שתי מטומטמים its non stop expres חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ד"א אחלה סיקור
עריכה:זה נראה כאילו אני מדבר עליכם אבל אני מדבר על הקטע במנגה שהם רצו וקיוו להשיג את הרכבת באיזו תחנה כלשהי.
-
ואתה מפרסם תמנגה הזאת בפורום פוקימון פורום שאסור להגיד בו סקס ?
-
[QUOTE=The Flupy;1189264]ואתה מפרסם תמנגה הזאת בפורום פוקימון פורום שאסור להגיד בו סקס ?[/QUOTE]
כול הקטנים שאוהבים פוקימון לא נכנסים לפורום הזה במילא
[QUOTE=Hei;1189249]XDD שתי מטומטמים its non stop expres חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ד"א אחלה סיקור
עריכה:זה נראה כאילו אני מדבר עליכם אבל אני מדבר על הקטע במנגה שהם רצו וקיוו להשיג את הרכבת באיזו תחנה כלשהי.[/QUOTE]
חשבתי שבאמת התכונת אלי