אני רוצה לשים פוקימון דרקון/מעופף בשישיה ואני מתלבט בין אלטריה לסלאמנס את מי יותר כדאי לי לשים בשישיה?
סלאמנס יותר נדיר והרבה יותר חזק אבל המתקפות של אלטריה יכולות להיות טובות מאוד.. למשל perrish song שתוך 3 סיבובים הפוקימון השני מתעלף
Printable View
אני רוצה לשים פוקימון דרקון/מעופף בשישיה ואני מתלבט בין אלטריה לסלאמנס את מי יותר כדאי לי לשים בשישיה?
סלאמנס יותר נדיר והרבה יותר חזק אבל המתקפות של אלטריה יכולות להיות טובות מאוד.. למשל perrish song שתוך 3 סיבובים הפוקימון השני מתעלף
אם אתה רוצה סלמנס אתה יכול לתפוס רק אחרי המכון השמיני שלוקח זמן לאמן אותו לליגה אבל אני מעדיף סלמנס
קח את אלטריה תיתפוס את באגון ותפתח אותו ל סלמנס
[QUOTE=טוביאיתי1;1188111]אם אתה רוצה סלמנס אתה יכול לתפוס רק אחרי המכון השמיני שלוקח זמן לאמן אותו לליגה אבל אני מעדיף סלמנס[/QUOTE]
השגתי כבר את Waterfall אז אפשר להשיג אותו, אבל האמת היא שאתה צודק לוקח מלא זמן לאמן אותו ועדיף אלטריה לדעתי,יש לי כבר EXP.SHARE אחד אז אין בעיה לשים אותו על סוואבלו חלש ולאמן עד שיש אלטריה חזק,דרך הניצחון מלאה בפוקימונים חזקים
[QUOTE=אני בובי בוטן כן;1188118]קח את אלטריה תיתפוס את באגון ותפתח אותו ל סלמנס[/QUOTE]
לא הבנתי כלום ממה שאמרת,אתה אומר לי קח אלטריה,תתפוס באגון ותפתח לסלמנס
לא הבנת מה שאלתי? שאלתי אלטריה או סלאמנס מי לבחור לשישיה..
אה אז סלמנס :)
[quote=אני בובי בוטן כן;1188135]אה אז סלמנס :)[/quote]
תודה
יש לך רעיון לסט טוב לסלאמנס? מהמתקפות שהוא לומד לא חושב שאפשר להרכיב סט שלם צריך גם Tmים
אתה רוצה את האמת אני אחד הגרועים עם סטים וכל זה אז סורי אבל אתה יכל לחפס ברבי או משהו ואתה רשמת שיש מיתקפה שהורגת את הפוקימן ה 3 או משהו כזה
קח אלטריה.
סאלמנס הוא בזבוז זמן, יקח לך שנים לאמן אותו, בזמן הזה כבר עדיף לך לאמן אלטריה.
הם מאותו סוג כך שזה לא כלכך נורא, והפריש סונג של אלטריה ממש ממש טוב :)
[QUOTE=Light Storm;1188146]קח אלטריה.
סאלמנס הוא בזבוז זמן, יקח לך שנים לאמן אותו, בזמן הזה כבר עדיף לך לאמן אלטריה.
הם מאותו סוג כך שזה לא כלכך נורא, והפריש סונג של אלטריה ממש ממש טוב :)[/QUOTE]
אני הולך לעשות את זה,אבל יש לך סט שלו שכולל פריש סונג?
Flamethrower
perish song
rest
toxic
[QUOTE=Light Storm;1188157]Flamethrower
perish song
rest
toxic[/QUOTE]
ומה עם המתקפה sky-attack?
היא מאוד חזקה ויחסית מדויקת
אני חושב שאני אשים את זה במקום rest. עם כמות מכובדת של שיקויים וmax revive מיותר לבזבז תור בלישון לדעתי.
אבל תודה רבה על הסט :)
לא הייתי משתמש גם בToxic
ושאתה מבזבז תור על שינה אתה גם מבזבז תור שהוא "מכין" את המתקפה
הייתי לוקח Fly למשל או מתקפת מעופף חזקה
ובגלל שהוא גם מעופף
הייתי לוקח לו SteelWing
מה שיתן לו יתרון על סלע וקרח
אני יסדר לך סט למה אני מתבלבל
Perish Song (כמו שרצית)
Steel Wing
Ice Beam
עכשיו פה אני מתלבט, מתקפת רוח לא הכי תעזור לך מכיוון שפוקימוני לחימה חלשים עליהם וכנ"ל עשב
לעומת זאת Flamethworer זו עוד מתקפה נגד קרח או מתקפה שתוסיף לך הגנה\התקפה
אלה האפשריות לדעתי שטובות
Dragon Dance\Flamethrower\מתקפת רוח כמו Wing Attack Fly Sky Attack\עוד מתקפה שאתה מכיר שיכולה להוסיף לסטאטים
תהנה..
ממליץ אלטריה, סלאמנס לא הכי טוב לסט, איטי וקשה לאימון, ואלטריה פוקימון חזק מאוד גם
[QUOTE=dvirbs;1188472]לא הייתי משתמש גם בToxic
ושאתה מבזבז תור על שינה אתה גם מבזבז תור שהוא "מכין" את המתקפה
הייתי לוקח Fly למשל או מתקפת מעופף חזקה
ובגלל שהוא גם מעופף
הייתי לוקח לו SteelWing
מה שיתן לו יתרון על סלע וקרח
אני יסדר לך סט למה אני מתבלבל
Perish Song (כמו שרצית)
Steel Wing
Ice Beam
עכשיו פה אני מתלבט, מתקפת רוח לא הכי תעזור לך מכיוון שפוקימוני לחימה חלשים עליהם וכנ"ל עשב
לעומת זאת Flamethworer זו עוד מתקפה נגד קרח או מתקפה שתוסיף לך הגנה\התקפה
אלה האפשריות לדעתי שטובות
Dragon Dance\Flamethrower\מתקפת רוח כמו Wing Attack Fly Sky Attack\עוד מתקפה שאתה מכיר שיכולה להוסיף לסטאטים
תהנה..
ממליץ אלטריה, סלאמנס לא הכי טוב לסט, איטי וקשה לאימון, ואלטריה פוקימון חזק מאוד גם[/QUOTE]
תודה רבה אני אעשה את זה
הוא תיקן אותי, עכשיו אני אותו.
במקום תור שבו היריב עושה משהו, באמת כאן sky-attack...
היא עדיפה על פליי.
[QUOTE=Light Storm;1188628]הוא תיקן אותי, עכשיו אני אותו.
במקום תור שבו היריב עושה משהו, באמת כאן sky-attack...
היא עדיפה על פליי.[/QUOTE]
הייתה לי הרגשה.. בסה''כ זאת מתקפה מצוינת עם דיוק 95% ואם היא שתי תורות כמו פליי אז היא טובה יותר