-
אפשרות של שישייה בברקת
אתמול התחלתי את ברקת באופן די מעניין, בחרתי כרגיל במאדקיפ, התכנון הוא כזה לשישייה -
1. מים (מאדקיפ עד למפותח האחרון)
2. אש
3. חשמל (אלקטריק והמתפתח שלו)
4. על חושי (גראדוויר - יפותח מראלטס)
5. לחימה (מתלבט בין מאקויטה לכל פוקימון אחר, לא חייב גם להיות לחימה)
6. מעופף (טאילו עד למפותח האחרון שלו)
ארצה שתביעו לי דעה על הפוקימונים המתוכננים שלי, רק שימו לב שאני לא מתחרט על סוגי הפוקימונים שאני אבחר.
די צפוי למדי שאשים Surf במאדקיפ כשיתפתח וfly על פוקימון המעופף, בנוסף אני מחפש פוקימון אש טוב, מתלבט בין קאמרופט (המתפתח של נומל) או אפילו להחליף את הסוג לדרקון ואפתח באגון לסאלמאנס ובאותה מידה אחליף את טאילו ללאודרד ואפתח אותו לאקספלוד בשביל שיהיה לי גם סוג נורמלי.
-
בתור אש יש את טורקול,אם אתה רוצה דרקון אתה יכול לקחת באמת סלאמנס שהוא גם מעופף
-
אני מעדיף פוקימונים שמתפתחים כך שלא אקח את טורקול כי הסטאטים שלו לא משתפרים
לגבי סאלמנס, עכשיו הבנתי שאפשר למצוא אותו רק במערה של סטיבן לאחר שיש לך Hm מפל, כך שכנראה אוותר על הרעיון, חשבתי עליו בעיקר כי הוא גם מעופף וגם דרקון.
מאותו צד אומר שניצחתי באש אדום את הליגה כשהיה לי פידג'יוטו בשישייה, אני מתייחס לטאילו בתור היורש של של פידג'י \ ספראו.
-
אני ממליצה לך במקום המעופף קח אלטריה יש לה מקפות מעולות והיא ומדת אפילו פריש סונג וככה גם ייה לך סוג דרקון
-
זהו שאני לא מוצא יתרון רב באלטריה, לא הפוקימון הכי חביב עלי ואני מכניס רק פוקימונים שבמידה מסוימת אני מעדיף.
מצד שני פלייגון יכול להיות פוקימון דרקון מעולה, גם אדמה, גם דרקון וגם יכול ללמוד מתקפות תעופה, הבעיה היא שהוא חלש מאד נגד פוקימוני מים בגלל סוג האדמה.
-
פלייגון הוא באמת פוקימון מעולה לא כדאי להפסיד אבל גם עם אתה לא מת על אלטריה היא יודעת מיתקפות מעולות וקלה לאימוןאבל פלייגון קשה לאמן כי פלייגון כי מתחילים מטרופינץ והלאה.אתה חייב דרקון לשישייה זה סוג חזק מאוד אז או שתיקח אלטריה או פליייגון לדעתי אלטריה עדיף כי היא קלה לאימון
-
תמיד הסתדרתי בלי פוקימון דרקון בשישייה, פשוט צריך קצת חוכמה בבחירת הפוקימונים לשישייה, במקרה שלי אני בוחר פוקימונים שיש להם יתרונות על פוקימונים אחרים, אלטריה הוא פוקימון דרקון ואני לא מתכוון לאמן אותו לרמה 70 רק בשביל פריש סונג.
-
א.הוא לומד ברמה 54 :)
ב.זה לא רק לזה הוא ממש חזק
ג.אתה לא חייב גם פלייגון הוא מעולה פשוט תשים לב שלא יתמודד מול מים.
-
פלייגון יוכל להתמודד מול מתקפות מים, שים לו Giga Drain זה טי אם 19 אם אני לא טועה...
שישייה שאני ממליץ לך אליה
סוואמפרט- מים ואדמה
האנדאוור- אש ואופל, הוא די נדיר אם אתה לא מצא אותו קח מרקרגו
אקספלוד- נורמל
מילקטריק- חשמל
מדיצ'אן- על חושי ולחימה (מחסה לך את העל חושי והלחימה)
פלייגון- דרקון אדמה, הוא יוצר כפל עם סוואמפרט... אבל זה לא משנה, עם ג'יגה דריין או סולר בים
או אלטריה- מעופף דרקון שלא יוצר לך כפל...
זה לא השישייה הכי טובה אבל הינדסתי אותה לפי הבקשה שלך