-
חייו של סקווידוויד
מבוא
~~~
יום אחד בובספוג בא כהרגלו לביתו של הדיונון החביב על כולנו סקווידוויד, הוא ראה גופה עם חור בראש ואקדח ביד מוטלת על השולחן... גופתו של חברו, סקוויוורד! מתחת לגופה היה ספר שעליו כתוב פתק "בובספוג הכל באשמתך!" בובספוג מתחיל לקרוא את הספר....
(לא להגיב)
-
פרק 1
בובספוג מגיע לביתו עם הספר וקורא לפטריק לשמוע, כוכב הים השמן מגיע לשם כעבור שעה והם יושבים אחד מול השני, מסתכלים אחד לשני בעיניים הימיות שלהם ומתחילים לקרוא:
'הראשון בספטמבר 2000
היום קמתי לעוד יום טוב ומאושר! פטריק השמן ישן מתחת לסלע ואני הלכתי לטפח את הגינה שלי, לעבודה... לא ידעתי שהיום יהיה היום הכי גרוע בחיי, חזרתי מהעבודה וראיתי ספוג צהוב עומד מול אננס, חיפשתי את הגינה שלי אבל הבחנתי שהאננס נחת עליה בדיוק!
כבר מאז שנאתי אותו!
אני באתי לספוג המחורר והצהוב ואמרתי לו "שלום, מה האננס הזה עושה בגינה שלי?!!!!!" והספוג ענה "אתה בטח השכן החדש שלי!!! אני אשחק איתך כל יום ואהיה איתך בכל מקום שתהיה בו!" חשבתי על המשפט הזה כל הלילה ולא יכולתי לישון מהלחץ, ההתחלה של הסוף!'
"וואו פטריק לא ידעתי שסקווידוויד מרגיש ככה" אמר בובספוג לפטריק שבינתיים נרדם על ספתו... בובספוג שם את פטריק בביתו ושב לאננס המגעיל שלו... "טוב אני אמשיך לקרוא מחר!" אמר בובספוג והלך לישון...
אני יודע שזה קצר אבל זאת ההתחלה
-
זה ממש קצר ולא מובן,אני ממליץ להאריך
-
סיפור מצוין, מושקע ברמות לא אנושיות, המשך כך, אני מחכה לפרק הבא D:
-
מגניב לגמרי!,אבל אני מציע שתעשה את בובספוג קצת יותר טיפש...
-
אהבתי,אומנם קצת קצר אבל מצחיק מאוד וזה לא אמור להיות חייו ומותו של סקווידוויד?
-
אהבתי, זה הסיפור המושקע ביותר שראיתי מימי!!! (אני צינית, כן?)
מחכה לעוד פרק :)
-
חחחחח רעיון נחמד....
תוסיף אבל תמונות או יותר תיאורים,אם אתה רוצה אוכל לעזור לך..
-
-
בעיקרון זה נחמד ואני אשמח להמשיך לקרוא :)
מתי אתה ממשיך את הסיפור?
-