-
רעידת אדמה!
[SIZE="4"]היום קרוב לשעה 12:00 הורגשה רעידת אדמה בכל הארץ! [/SIZE]
עידת אדמה בעוצמה 4.2 בסולם ריכטר הורגשה בשעה 11:52 ברחבי המדינה. מקור הרעש - 40 ק"מ מול חופי קיסריה. "הארון הענק שלי כמעט נפל", סיפר גולש חדשות 2 בפייסבוק
המשך:[url]http://www.mako.co.il/news-israel/health/Article-fbffd6eb663a131017.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=786102762[/url]
דעה: אני לא הרגשתי אבל הייתה לי בחילה (אני במרכז הארץ)
כנראה המפגינים קפצו מדי.... :wink:
תגובה מעניינת (לא שלי):
ב3 לאוגוסט חצה כוכב השביט אלנין את היקף המסלול של כדור הארץ ב26 לספטמבר הוא יגיע הכי קרוב לכדור הארץ,גודלו את אלנין שידוע גם בשמות אחרים כגון ניברו,פלאנט x ועוד הוא כשישית מגודלה של השמש שזה לצורך העניין ענק,אלנין בהתישרויות מסוימות עם כדור הארץ משפיע על התנועות הטקטוניות על פני כדור הארץ בין השאר בשל כוח המשיכה שלו,מי שחושב שזה צירוף מקרים שנס"א סגרה את תוכנית החלל שלה לפני שבועים פשוט בת יענה,המידע הזה נמצא באינטרנט תודות לחוקרים עצמאים שעושים עבודת קודש,תמיד יהיו אלו שיגידו שאני מדבר שטויות,להם אני עונה תירגעו,הרי עוד ממש כמה רגעים הכול יתבהר,לא לפחד רבותי פשוט להתכונן.
-
אני גר בפ"ת בקומה 4 והספה שלי זזה
-
אני לא הרגשתי כלום..
ואני גר בראשון בקומה 3..
-
לא הרגשתי כלום, וגם אני במרכז...
-
לא הרגשתי כלום ואני גר באזור חיפה והקריות
-
אני גם במרכז ושישנתי נפל לי פתאום השלט מהמיטה בלי שנגעתי בלי כלום והרגשתי קצת רעידה, ואז חזרתי לישון :)
~מאייפון אז לא הרחבתי חח
-
-
הייתי בירושלים, לא הרגשתי כלום.
מה שהזוי זה ששאלתי את חבר שלי 'תגיד איפה פלוני (מישהו שמן)?' ואז הוא אמר לי הנה הוא.
אז אמרתי לו 'זה בסדר כבר הרגשתי את הרעידת אדמה שהוא קם' וזה היה בסביבות 12.
-
לא הרגשתי
טוב נו נסעתי עם המשפחה וגם ככה כל הדרך הייתה מטולטלת אז לא היה סיכוי שארגיש Xd
-
אני גם במרכז ואז ישנתי אני חושב
-
לא הרגשתי בכלל. הייתי באותו זמן בת"א בקומת קרקע
-
איך לא הירגשתם כל הש** שלי זז
-
אני גר בחולון ואני לא הרגשתי באותו הרגע
זה היה אצלי בתסמינים של בחילות
-
[QUOTE=ErWiN;1190768]אני גר בחולון ואני לא הרגשתי באותו הרגע
זה היה אצלי בתסמינים של בחילות[/QUOTE]
גם לי היה! זה היה נוראי
-
אני לא הרגשתי כלום עקב השינה העמוקה שבה הייתי שרוי מה שמנע ממני לחוש ברעידה.