מה אתם אומרים?
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/nniezgidv2yd.bmp[/IMG]
לדעתי לא הכי טוב יצא, אבל יצא יפה (:
Printable View
מה אתם אומרים?
[IMG]http://up352.siz.co.il/up3/nniezgidv2yd.bmp[/IMG]
לדעתי לא הכי טוב יצא, אבל יצא יפה (:
לא מהעבודות הכי טובות שלך... אבל עדיין יצא לא רע!
8\10!
כדאי להדיש את השריריות של פוליטוד ברגליים.
הגוף שלו עגול יותר מזה הראש בסדר.
8/10.
[quote=BlazikenX;1194598]לא מהעבודות הכי טובות שלך... אבל עדיין יצא לא רע!
8\10![/quote]
[quote=RabbiKingler;1194602]כדאי להדיש את השריריות של פוליטוד ברגליים.
הגוף שלו עגול יותר מזה הראש בסדר.
8/10.[/quote]
תודה רבה.
אני אנסה לשפר בשילוב הבא.
ההצללה והרגליים לא טובות, הרגליים לא נראות כמו רגלי צפרדעים בכלל או כמו הרגליים של פוליטוד.
הוא קצת דו מימדי ועגול מדי
[quote=Tigraro;1194623]ההצללה והרגליים לא טובות, הרגליים לא נראות כמו רגלי צפרדעים בכלל או כמו הרגליים של פוליטוד.
הוא קצת דו מימדי ועגול מדי[/quote]
אתה אומר שהוא עגול מדי, וגלעד אומר שהור לא עגול מספיק... ><
תודה.
ודו מימדיות לא משנה לי כאן, לא ניסיתי לעשות אותו תלת מימדי, עשיתי אותו בכוונה דו מימדי וזה היה ידוע לי.
זה נחמד.. אבל דרוש קצת שיפור ברגליים...
8/10, גם היידים לא משהו, זה נראה כאילו אין לו עצמות ברגליים וביידיים בכלל.. הם ישרים מדי.
אממ.. לדעתי אתה רק צריך לעבור על הקווי מתאר..
[QUOTE=Light Storm;1194629]אתה אומר שהוא עגול מדי, וגלעד אומר שהור לא עגול מספיק... ><
תודה.
ודו מימדיות לא משנה לי כאן, לא ניסיתי לעשות אותו תלת מימדי, עשיתי אותו בכוונה דו מימדי וזה היה ידוע לי.[/QUOTE]
הוא עצמו עגול אבל הבטן לא מספיק עגולה (רק צריך תיקון קטנטן).
4/10 הצללה דפוקה, מה זאת אומרת ניסיתה לעשות דו מימדי? מה זה התירוץ הזה? הוא נראה כמו כלב שחתכו לו את הזנב וזרקו אותו לתוך כור גרעיני והוא נהיה רדיואקטיבי ומהקרינה צמח לו ראש של צפרדע... ולמה העצמות שלו ישרות? והדביקו לו את הזנב לראש...
אם אני לא טועה,ספרייטים אמורים לפנות לצד ההשני,הוא לא תלת מידמדי ובחצי פרופיל
והתנוחה לא ממש מתאימהלו
מצטער
4/10
[quote=Druddigon man;1194646]זה נחמד.. אבל דרוש קצת שיפור ברגליים...
8/10, גם היידים לא משהו, זה נראה כאילו אין לו עצמות ברגליים וביידיים בכלל.. הם ישרים מדי.[/quote]
[quote=~Aqua Jet~;1194655]אממ.. לדעתי אתה רק צריך לעבור על הקווי מתאר..[/quote]
[quote=RabbiKingler;1194833]הוא עצמו עגול אבל הבטן לא מספיק עגולה (רק צריך תיקון קטנטן).[/quote]
[quote=Conscript;1194872]4/10 הצללה דפוקה, מה זאת אומרת ניסיתה לעשות דו מימדי? מה זה התירוץ הזה? הוא נראה כמו כלב שחתכו לו את הזנב וזרקו אותו לתוך כור גרעיני והוא נהיה רדיואקטיבי ומהקרינה צמח לו ראש של צפרדע... ולמה העצמות שלו ישרות? והדביקו לו את הזנב לראש...[/quote]
[quote=Gaara;1194876]אם אני לא טועה,ספרייטים אמורים לפנות לצד ההשני,הוא לא תלת מידמדי ובחצי פרופיל
והתנוחה לא ממש מתאימהלו
מצטער
4/10[/quote]
תודה.
לוקאס- תירוץ? לא! זה לא אמור להיות ספרייט שכביכול "למשחקים.." זה אמור להיות כאילו אחד שיותר מתאים ללוגואים וכו' ,ותנסה לשפר א תהתגובות שלך עם כל ההסברות שלך למינהם...כי הסיפור כל "הכלב הרדיואקטיבי" לא עוזר ולא יעזור בכלום, גם אם זה היה למישהו אחר
יונתן- מה שרשמתי ללוקאס
ניסית לשנות את זה טיפה שזה יראה יותר כמו פוליטוד.עכשיו הוא נראה כמו קריקטורה של צפרדע ולאו דווקא כמו פוליטוד, פוליטוד הוא קריקטורה של קריקטורה של צפרדע...:wink:
[quote=RabbiKingler;1195565]ניסית לשנות את זה טיפה שזה יראה יותר כמו פוליטוד.עכשיו הוא נראה כמו קריקטורה של צפרדע ולאו דווקא כמו פוליטוד, פוליטוד הוא קריקטורה של קריקטורה של צפרדע...:wink:[/quote]
אבל אתה יודע שעוד לא שיניתי אותו? ><
זה בדיוק מה שהגבת עליו קודם, השיפור עדיין במחשב, רק מחר אני אעלה...
[QUOTE=Light Storm;1196795]אבל אתה יודע שעוד לא שיניתי אותו? ><
זה בדיוק מה שהגבת עליו קודם, השיפור עדיין במחשב, רק מחר אני אעלה...[/QUOTE]
אני יודע את זה, רק חידדתי את דברי.