-
התלבטות בסט
יש לי קאמרפוט וכרגע אני מאמן אותו לליגה.
קניתי עם מטבעות TM35 FLAMTHROWER בשבילו, הבעיה היא שיש לו סט עוצמתי מאד, אבל חלש מבחינת PP.
זה הסט:
Camerupt
LVL48
Earthquake pp16\16
Overheat pp6\6
Eruption pp5\5
Strenght pp15\15
Flamthrower pp15\15
כפי שאתם רואים, שמתי את EARTQUAKE להכי הרבה PP בשביל שיהיה כמו מתקפה רגילה, הבעיה היא עם OVERHEAT וERUPTION שאלו שתי מתקפות עוצמתיות.
אבל, ל-OVERHEAT יש סיכויים של 90% להצלחה, כשיש לו עוצמה של 140, לעומת ERUPTION עם עוצמה של 150 ודיוק של 100, ואני מעדיף דיוק על פני עוצמה כי העוצמה מוכפלת על ידי הSP. ATTACK של הפוקימון, שהוא 123 כרגע ויהיה יותר ברגע שאעלה אותו לרמה הרצויה (LVL53).
השאלה היא, האם עדיף להחליף את OVERHEAT בFLAMTHROWER, שיש לו יתרון של דיוק ב-100% וב-PP, אך לא בעוצמה (90).
-
הוא יותר תוקף מיוחד אז זה קריטי שירד לו פי שתיים פחות התקפה מיוחדת בגלל אוורהיט אז תשים לו להביור אבל הנה סט טוב בשבילו:
Eq
Eruption
Flamethrower
Rock Slide
-
טוביאיתי נתן לך סט מעולה, למרות שלא הייתי משתמש בEruption ולא בOverHeat
הייתי מעדיף לחפש מתקפה חזקה שיכולה לחסות על החולשות שלו
בכל מקרה
עדיף להביור מאשר Overheat
ואתה יכול לשים קוד של PP MAX
-
אני מעדיף בלי קודים אלא אם מדובר באיוונטים שאנחנו לא יכולים להשיג.
באותה מידה אני גם יכול להחליף בארקניין מאש אדום שיש לי, אבל אני לא אעשה את זה כי הוא ברמה 60 ומשהו (אחרי ניצחון של ליגה שנייה) או בכלל את כל השישייה שם ואקרע את הליגה, אני לא אעשה את זה בגלל זה.
וeruption זו מתקפה שהוא לומד, והיא חתיכת מתקפה אם לא מורידים לו את הדיוק, אנסה להשיג במשחק Pp Up או Pp Max בשביל זה.