-
חידוש לרובי\ספיר?
כן כן, אני שואל את השאלה הזו בגלל הנושא שנפתח כאן, והשאלה היא רצינית.
הסיבה שהיה חידוש לאדום\ירוק היה כי פורמט ה-GB הוא פורמט מיושן, כיום, כפי שאתם יודעים, זה בלתי אפשרי להשלים את הפוקדע - חלק מהמטרות במשחקי הRPG - מבלי לבצע החלפות בין המשחקים, כן גם בין המשחקים עצמם בשביל להשיג את הפוקימונים ההתחלתיים, לכן, נינטדו הוציאו חידושים למשחקים אדום וירוק ללא צלע שלישי (צהוב) ואת סילבר וגולד ללא צלע שלישי (קריסטל) לפורמטים חדשים יותר, או יותר נכון זו הסיבה המרכזית, אם הוסיפו משהו נוסף זה בשביל לחדש לשחקנים ותיקים.
עכשיו, רובי וספיר הם בפורמט די נוכחי - GBA, לעומת פורמט שבכלל לא שייך למותג של גיימבוי - NDS.
הנה ציטוט:
[QUOTE]נינטנדו הודיעה בצורה רשמית כי ה-Nintendo DS איננו חלק מסדרת הגיים בוי אלא סוג חדש ושלישי של משחקי הקונסולה (הסוג הראשון הוא קונסולות הביתית, כמו ה-Wii, והסוג השני הוא וסדרת הגיים בוי). למרות זאת, מאז צאתו של הנינטנדו DS לא יצא לאור מכשיר גיים בוי בעל טכנולוגיה חדשה יותר מאז ה-Game Boy Advance בשנת 2001 ונראה כי לנינטנדו אין סיבה לפתח את הגיים בוי כשמכירות ה-Nintendo DS מצליחות יותר. באופן זה ניתן לראות שה-DS החליף את סדרת הגיים בוי אך למרות זאת הוא אינו תומך לאחור בכל סוגי הגיים בוי אלא רק במשחקי Game Boy Advance.[/QUOTE]
אז למה עשו חידוש לאדום\ירוק לGBA ולא לNDS?
מאחר שבאותה תקופה אדום אש \ ירוק עלה יצא לפני צאתו של אמרלד, סיבה נוספת יכולה להיות בשביל לציין את ההמשכיות של פוקימון בהתאם לקונסולה:
ירוק \ אדום - GB
סילבר \ גולד - GBC
האם יתוכנן חידוש לרובי\ספיר\[B]אמרלד[/B]? כן, בקונסולה הבאה.
בנתיים, לא יהיה למשחקים האלו חידושים כי NDS תומך בהעברה עם המשחקים האלו.
ולמה יצא גם לאמרלד חידוש? כי הוא משלים את שני המשחקים, אולי אפילו יצא חידוש רק לאמרלד, כי היוצרים עושים את זה בכוונה כל פעם מחדש, כן, גם עכשיו עם שחור ולבן - בשביל לקדם מכירות ולגרום לשחקנים לבזבז עוד כסף על הצלע השלישי שתמיד יהיה יותר טוב מקודמיו.
----
לגבי צלע שלישית לשחור \ לבן, יצא צלע שלישי, מי שהביא את הכתבה הבאה:
[url]http://bulbanews.bulbagarden.net/wiki/Black_and_White_not_to_be_followed_by_a_third_version[/url]
כנראה לא שם לב לפרט ממש קטן ודי חשוב שנכתב בו:
[QUOTE]This article contains some information[B] not yet confirmed as true[/B]. Proceed with caution.[/QUOTE]
למה לא יצא צלע שלישי? ובכן, כפי שאתם שמים לב, מאז רובי וספיר יש המשכיות, שנינטדו מנסים להוציא יותר מדי, שבמרכז שני אגדים עם מאפיינים זהים אך מטרות ניגודיות ואגדי נוסף שעומד בראש שניהם.
הבעיה היא, שנינטדו עשו טעות עם השמות, תודו בכך, GRAY נשמע כמו שם עלוב למשחק צלע שלישי.
-
אבל רגע, החידושים Hg Ss גם כן יצאו לds למרות שהיו בגמבוי קולור...
Lg וfr יצאו לאדוונס כי אז עוד לא היה Ds...
-
יצא חידושים של אדום וירוק למרות שאדום וירוק עבדו לgba אז למה שזה לא יהיה ככה לds? כולם יקנו את הגירסאות החדשות יותר מאשר את שחור ולבן לדעתי הם יוציאו השאלה היא אם הם יוציאו לds או ל3ds?
-
[QUOTE=user name;1202094]כן כן, אני שואל את השאלה הזו בגלל הנושא שנפתח כאן, והשאלה היא רצינית.
הסיבה שהיה חידוש לאדום\ירוק היה כי פורמט ה-GB הוא פורמט מיושן, כיום, כפי שאתם יודעים, זה בלתי אפשרי להשלים את הפוקדע - חלק מהמטרות במשחקי הRPG - מבלי לבצע החלפות בין המשחקים, כן גם בין המשחקים עצמם בשביל להשיג את הפוקימונים ההתחלתיים, לכן, נינטדו הוציאו חידושים למשחקים אדום וירוק ללא צלע שלישי (צהוב) ואת סילבר וגולד ללא צלע שלישי (קריסטל) לפורמטים חדשים יותר, או יותר נכון זו הסיבה המרכזית, אם הוסיפו משהו נוסף זה בשביל לחדש לשחקנים ותיקים.
עכשיו, רובי וספיר הם בפורמט די נוכחי - GBA, לעומת פורמט שבכלל לא שייך למותג של גיימבוי - NDS.
הנה ציטוט:
אז למה עשו חידוש לאדום\ירוק לGBA ולא לNDS?
מאחר שבאותה תקופה אדום אש \ ירוק עלה יצא לפני צאתו של אמרלד, סיבה נוספת יכולה להיות בשביל לציין את ההמשכיות של פוקימון בהתאם לקונסולה:
ירוק \ אדום - GB
סילבר \ גולד - GBC
האם יתוכנן חידוש לרובי\ספיר\[B]אמרלד[/B]? כן, בקונסולה הבאה.
בנתיים, לא יהיה למשחקים האלו חידושים כי NDS תומך בהעברה עם המשחקים האלו.
ולמה יצא גם לאמרלד חידוש? כי הוא משלים את שני המשחקים, אולי אפילו יצא חידוש רק לאמרלד, כי היוצרים עושים את זה בכוונה כל פעם מחדש, כן, גם עכשיו עם שחור ולבן - בשביל לקדם מכירות ולגרום לשחקנים לבזבז עוד כסף על הצלע השלישי שתמיד יהיה יותר טוב מקודמיו.
----
לגבי צלע שלישית לשחור \ לבן, יצא צלע שלישי, מי שהביא את הכתבה הבאה:
[url]http://bulbanews.bulbagarden.net/wiki/Black_and_White_not_to_be_followed_by_a_third_version[/url]
כנראה לא שם לב לפרט ממש קטן ודי חשוב שנכתב בו:
למה לא יצא צלע שלישי? ובכן, כפי שאתם שמים לב, מאז רובי וספיר יש המשכיות, שנינטדו מנסים להוציא יותר מדי, שבמרכז שני אגדים עם מאפיינים זהים אך מטרות ניגודיות ואגדי נוסף שעומד בראש שניהם.
הבעיה היא, שנינטדו עשו טעות עם השמות, תודו בכך, GRAY נשמע כמו שם עלוב למשחק צלע שלישי.[/QUOTE]
הDS הומצא בשנת 2006(אולי אני טועה) וביפן אדום אש וירוק עלה יצאו ב2004 אז לא היה DS תחשוב קצת איך אני אכניס משהו למשהו שלא קיים עוד? אתה סתם אומרים ייצא חידושים קודם כל תחכו לנינטדו כי אולי הם כבר עובדים על דור חדש למשחקים שיצא בעוד שנה? אתה לא יכול לדעת.
לגבי הצלע השלישית כמו שכבר אמרתי בנושא הקודם לא ייצא צלע שלישית ל3DS מה לא ברור? זה גם לא הגיוני אחרי כל השנים של הצלע השלישית ששיפרה את המשחקים הקודמים והרוויחה כפול כסף מהמשחקים הקודמים לא ייצא צלע שלישית? גם מאיפה אתה יודע אולי השם יהיה תכלת שמאפיין את הסוג של קיורם? סתם לקחתם שם ואמרתם זה יהיה אפור! זה יכול להיות כל מיני צבעים... ומי אמר שזה בכלל יהיה צבע?
-
[quote=MultiKill;1202110]יצא חידושים של אדום וירוק למרות שאדום וירוק עבדו לgba אז למה שזה לא יהיה ככה לds? כולם יקנו את הגירסאות החדשות יותר מאשר את שחור ולבן לדעתי הם יוציאו השאלה היא אם הם יוציאו לds או ל3ds?[/quote]
לא, לא יצאו חידושים לאדום וירוק כי כבר [B]יצאו [/B]לפני לא יודע כמה שנים!
כשאני חושב על זה.. ירוק הוא היה הצלע השלישית... המשחקים היו אדום וכחול וצהוב היה עוד משחק שיצא כדי להמחיש את הסדרה יותר טוב... כי גם הפוקימונים נראים שונה בירוק ובאדום וכחול לא...
בכל מקרה... אם יצאו חידושים לירוק ואדום זה יהיה בעוד הרבה זמן...
-
טוביאתי, אני לא אומר שזה יהיה צבע, אני אומר שנינטדו רוצים לחשוב טיפה יותר מסתם צבע.
Nds יצא לקראת סוף 2004, פוקימון אמרלד יצא כמעט באותו זמן וזה מוצדק שאדום \ אש יהיו גם בgba, הרי אלו לא סתם רימייקס, אלו משחקים שנכללים תחת הדור השלישי.
אותו דבר גם לhg ו-ss, הם נכללים בדור הרביעי, עכשיו, יהיה צפוי למדי אם הם יכניסו את רובי וספיר בדור החמישי, לא כך?
וכנראה לא הבנתם אותי נכון, הם מנסים פחות או יותר לשייך כל משחק פוקימון חדש לקונסולה חדשה, בשביל שהיא תיהיה יותר פופלרית ועדכנית, אני יכול לכתוב פה את הרשימה אבל כולכם מכירים אותה שהדור הראשון נכנס ב-gb, הדור השני ב-gbc וכך הלאה, הם מנסים לשמר את זה פחות או יותר.
לא הגיע עדיין הזמן לחידושי משחקים של Gba מסיבה ברורה שnds עדיין תומך בו.
אני לא יודע בני כמה אתם, אבל תפתחו קצת את הראש ואל תתקעו על מה שאתם חושבים שיקרה.
-
[QUOTE=user name;1202118]טוביאתי, אני לא אומר שזה יהיה צבע, אני אומר שנינטדו רוצים לחשוב טיפה יותר מסתם צבע.
Nds יצא לקראת סוף 2004, פוקימון אמרלד יצא כמעט באותו זמן וזה מוצדק שאדום \ אש יהיו גם בgba, הרי אלו לא סתם רימייקס, אלו משחקים שנכללים תחת הדור השלישי.
אותו דבר גם לhg ו-ss, הם נכללים בדור הרביעי, עכשיו, יהיה צפוי למדי אם הם יכניסו את רובי וספיר בדור החמישי, לא כך?
וכנראה לא הבנתם אותי נכון, הם מנסים פחות או יותר לשייך כל משחק פוקימון חדש לקונסולה חדשה, בשביל שהיא תיהיה יותר פופלרית ועדכנית, אני יכול לכתוב פה את הרשימה אבל כולכם מכירים אותה שהדור הראשון נכנס ב-gb, הדור השני ב-gbc וכך הלאה, הם מנסים לשמר את זה פחות או יותר.
לא הגיע עדיין הזמן לחידושי משחקים של Gba מסיבה ברורה שnds עדיין תומך בו.
אני לא יודע בני כמה אתם, אבל תפתחו קצת את הראש ואל תתקעו על מה שאתם חושבים שיקרה.[/QUOTE]
קודם כל טעית הDS [B]כן[/B] מאפשר את הGBA ! והסיבה שלא איפשרו את הGB וGBC כי אנשים לא קונים את זה כבר.. כולם משתמשים במחשב למשחקים האלה זה למה.
נכון הDS יצא ב2004 אבל הם הוציאו אותו אחריי אדום אש\ירוק עלה ואמרלד. זה לא הגיוני שהם יוציאו משחקים לפני הקונסולה נכון ? ורק שתדע זה ברור שאם רובי וספיר החידושים שלהם יהיו בדור ה5 אחרי הנשיונל! כמו בלב זהב\נשמת כסף!
עוד טעות שלך לDS יצאו דור רביעי ודור חמישי.
ל3DS ייצאו כל המשחקים הצפויים לצאת חוץ מהצלע השלישית של שחור ולבן אבל הוא עדיין יאפשר את כל המשחקים הקודמים.
-
[QUOTE=~Aqua Jet~;1202116]לא, לא יצאו חידושים לאדום וירוק כי כבר [B]יצאו [/B]לפני לא יודע כמה שנים!
כשאני חושב על זה.. ירוק הוא היה הצלע השלישית... המשחקים היו אדום וכחול וצהוב היה עוד משחק שיצא כדי להמחיש את הסדרה יותר טוב... כי גם הפוקימונים נראים שונה בירוק ובאדום וכחול לא...
בכל מקרה... אם יצאו חידושים לירוק ואדום זה יהיה בעוד הרבה זמן...[/QUOTE]
ממש לא, למעשה, ירוק הוא המשחק המקורי שיצא, לאחר מכן יצא אדום, כחול יצא כגרסא מינורית, למעשה הוא המשחק השלישי במשחקי פוקימון, אבל מה, ירוק לא שוחרר בארה"ב אלא רק אדום וכחול, מכאן בא הטעות הטבעית שהאויב במשחקים האלו נקרא בלו, למרות ששמו גרין.
אין צלע שלישית למשחקי הדור הראשון בעיקר בגלל זה, למרות זאת, המחשבה שצהוב הוא צלע שלישית יכולה להיות נכונה - יש לה קו עלילה שונה וברור משאר המשחקים, כמו כל שאר משחקי צלע שלישי בפוקימון, אבל זו לא עלילה מקורית.
למעשה, האנימה בהתחלה פותחה בשביל לקדם את מכירות המשחקים, כשברור למדי שזה ככה בגלל הסלוגן GOTTA CATCH 'EM ALL שהופיע בסדרה המקורית, המשחק הצהוב, נועדה לקדם האנימה, הרי כשהיינו ילדים הסתכלנו על האנימה בתור המקור של המשחקים, צהוב בא לעשות את זה אפילו, הוא מבוסס על האנימה.
החידוש של ירוק \ אדום לGBA, היא בעצם החידוש למשחקים המקוריים, כי כחול יצאה כגרסא מינורית.
[QUOTE=טוביאיתי1;1202124]קודם כל טעית הDS [B]כן[/B] מאפשר את הGBA !
ורק שתדע זה ברור שאם רובי וספיר החידושים שלהם יהיו בדור ה5 אחרי הנשיונל! כמו בלב זהב\נשמת כסף!
עוד טעות שלך לDS יצאו דור רביעי ודור חמישי.
ל3DS ייצאו כל המשחקים הצפויים לצאת חוץ מהצלע השלישית של שחור ולבן אבל הוא עדיין יאפשר את כל המשחקים הקודמים.[/QUOTE]
לזה אני מתכוון, שלNDS יש אפשרות חיבור עם משחקי GBA, אך לא אפשרות חיבור עם שאר הפורמטים, הסיבה למשל שאדום אש \ ירוק עלה יצא זה בגלל שלא היה לרובי \ ספיר אפשרות חיבור עם GB אך לGBA יש אפשרות חיבור עם GBC.
אם אני לא טועה, שחור ולבן יצאו לפורמט NDS3D, שזה פורמט חדש, תקן אותי בבקשה אם אני טועה.
-
[QUOTE=user name;1202143]ממש לא, למעשה, ירוק הוא המשחק המקורי שיצא, לאחר מכן יצא אדום, כחול יצא כגרסא מינורית, למעשה הוא המשחק השלישי במשחקי פוקימון, אבל מה, ירוק לא שוחרר בארה"ב אלא רק אדום וכחול, מכאן בא הטעות הטבעית שהאויב במשחקים האלו נקרא בלו, למרות ששמו גרין.
אין צלע שלישית למשחקי הדור הראשון בעיקר בגלל זה, למרות זאת, המחשבה שצהוב הוא צלע שלישית יכולה להיות נכונה - יש לה קו עלילה שונה וברור משאר המשחקים, כמו כל שאר משחקי צלע שלישי בפוקימון, אבל זו לא עלילה מקורית.
למעשה, האנימה בהתחלה פותחה בשביל לקדם את מכירות המשחקים, כשברור למדי שזה ככה בגלל הסלוגן GOTTA CATCH 'EM ALL שהופיע בסדרה המקורית, המשחק הצהוב, נועדה לקדם האנימה, הרי כשהיינו ילדים הסתכלנו על האנימה בתור המקור של המשחקים, צהוב בא לעשות את זה אפילו, הוא מבוסס על האנימה.
החידוש של ירוק \ אדום לGBA, היא בעצם החידוש למשחקים המקוריים, כי כחול יצאה כגרסא מינורית.
לזה אני מתכוון, שלNDS יש אפשרות חיבור עם משחקי GBA, אך לא אפשרות חיבור עם שאר הפורמטים, הסיבה למשל שאדום אש \ ירוק עלה יצא זה בגלל שלא היה לרובי \ ספיר אפשרות חיבור עם GB אך לGBA יש אפשרות חיבור עם GBC.
אם אני לא טועה, שחור ולבן יצאו לפורמט NDS3D, שזה פורמט חדש, תקן אותי בבקשה אם אני טועה.[/QUOTE]
תקרא את העריכה.
שחור ולבן יצאו לDS הרגיל הרגיל ל3DS יצא רק פוקימון רמבל בלסט שזה משחק שלא קשור לדורות עם הדור החמישי אם שחור ולבן היו ל3DS אז למה אמרו שהצלע השלישית לא תצא ל3DS?
-
[quote=טוביאיתי1;1202146]תקרא את העריכה.
שחור ולבן יצאו לds הרגיל הרגיל ל3ds יצא רק פוקימון רמבל בלסט שזה משחק שלא קשור לדורות עם הדור החמישי אם שחור ולבן היו ל3ds אז למה אמרו שהצלע השלישית לא תצא ל3ds?[/quote]
אז זו כבר שבירת קוים של נינטדו, אבל לפי מה שהבנתי, כבר הוכח ששופר המון בגרפיקה ובכלל במערכת הrpg של פוקימון במשחקי הדור החמישי.
-
רוב מה שכתבת פה הוא ממש לא נכון ולא הגיוני. למה עשו חידושים? גם כי זה רווחי יותר, וזה גם כדי להחזיר מעט מהשחקנים הותיקים יותר. והצלע השלישית של אדום וירוק היא כחול. וזה ידוע שלכל חידוש לא יוצא חידוש של הצלע השלישית. כמו כן, אדום אש וירוק עלה לא יצאו ל-ds כי אז לא היה Ds, אלא גיימבוי.
אתה גם עונה על השאלה האם יצא חידוש לרובי, ספיר ואמרלד כאילו אתה אחד מהאנשים הבכירים בנינטנדו. אף אחד עדיין לא אישר את זה, ובטח שלא אישר לאיזו קונסולה הם יצאו, אם בכלל. וגם אם כן, רוב הסיכויים שלא יהיה חידוש לאמרלד.
ובפסקה האחרונה פשוט התפקעתי מצחוק. לרגע הייתי בטוח שאתה לא רציני. אתה באמת חושב שלא תצא צלע שלישית לשחור ולבן, רק מפני שהשם של המשחק יהיה *כנראה* אפור? וזה שאתה לא אוהב את השם הזה (איך אתה לא אוהב את זה, בעוד שיש גם שחור, לבן, אדום, כחול ירוק וצהוב?), לא אומר שלא תצא צלע שלישית.
אז לסיכום, כל הקטע הזה שכתבת פה, הוא ממש חסר ראיות ואין סיבה אחת להאמין למה שכתבת.
-
[QUOTE=Imagine;1202221]רוב מה שכתבת פה הוא ממש לא נכון ולא הגיוני. למה עשו חידושים? גם כי זה רווחי יותר, וזה גם כדי להחזיר מעט מהשחקנים הותיקים יותר. והצלע השלישית של אדום וירוק היא כחול. וזה ידוע שלכל חידוש לא יוצא חידוש של הצלע השלישית. כמו כן, אדום אש וירוק עלה לא יצאו ל-ds כי אז לא היה Ds, אלא גיימבוי.
אתה גם עונה על השאלה האם יצא חידוש לרובי, ספיר ואמרלד כאילו אתה אחד מהאנשים הבכירים בנינטנדו. אף אחד עדיין לא אישר את זה, ובטח שלא אישר לאיזו קונסולה הם יצאו, אם בכלל. וגם אם כן, רוב הסיכויים שלא יהיה חידוש לאמרלד.
ובפסקה האחרונה פשוט התפקעתי מצחוק. לרגע הייתי בטוח שאתה לא רציני. אתה באמת חושב שלא תצא צלע שלישית לשחור ולבן, רק מפני שהשם של המשחק יהיה *כנראה* אפור? וזה שאתה לא אוהב את השם הזה (איך אתה לא אוהב את זה, בעוד שיש גם שחור, לבן, אדום, כחול ירוק וצהוב?), לא אומר שלא תצא צלע שלישית.
אז לסיכום, כל הקטע הזה שכתבת פה, הוא ממש חסר ראיות ואין סיבה אחת להאמין למה שכתבת.[/QUOTE]
אממ, חשבת רגע לפני שענית?
אמרת עכשיו בדיוק כל מה שאמרתי, רק בדרך אחרת.
אני לא אומר שלא יצא צלע שלישי לשחור ולבן, אני אומר שיקח לGAME FREAK יש כבר צלע שלישי, אבל NINTEDO הם אלו שבונים את היחסי ציבור של המשחקים ואת האריזה עצמה, רוב הסיכויים הם, שלא יקראו לצלע השלישי אפור.
תיאוריה שקראתי במקום אחר, זה ששם משחק של צלע שלישי לא יהיה באותו קו של אותם משחקים.
-
למה רוב הסיכויים שלא יקראו לזה אפור? זה השם הכי הגיוני לצלע שלישית, כי שם הצלע השלישית תמיד מתקשר לשני המשחקים בטרילוגיה, ובמידה וקיורם (רוב הסיכויים שכן) יופיע על האריזה, אז עוד יותר הגיוני שיקראו לזה אפור, כי הצבע שלו בפוקידע הוא אפור.
ולא כל מה שאמרתי הוא מה שאתה אמרת. ודרך אגב, אתה נתת סיבה למה לדעתך לא תצא צלע שלישית, וכל עוד לא ראיתי את דעתך מדוע כן תצא צלע שלישית, זה מוציא אותך כאחד שלא חושב שתצא צלע שלישית.
-
[QUOTE=Imagine;1202287]למה רוב הסיכויים שלא יקראו לזה אפור? זה השם הכי הגיוני לצלע שלישית, כי שם הצלע השלישית תמיד מתקשר לשני המשחקים בטרילוגיה, ובמידה וקיורם (רוב הסיכויים שכן) יופיע על האריזה, אז עוד יותר הגיוני שיקראו לזה אפור, כי הצבע שלו בפוקידע הוא אפור.
ולא כל מה שאמרתי הוא מה שאתה אמרת. ודרך אגב, אתה נתת סיבה למה לדעתך לא תצא צלע שלישית, וכל עוד לא ראיתי את דעתך מדוע כן תצא צלע שלישית, זה מוציא אותך כאחד שלא חושב שתצא צלע שלישית.[/QUOTE]
תן לי ציטוט מתי אמרתי שלא יהיה צלע שלישי.
אני די בטוח שרשמתי שנינטדו ממשיכים לשווק צלע שלישי לכל דור פוקימונים, בהמשכיות דומה. לא אמרתי שזה יפסיק.
לגבי השם, אני כבר לא זוכר את התאוריה, אבל אם תשים לב לשמות, תשים לב שיש הבדל בין השמות של שני המשחקים הראשונים לצלע השלישי, מלבד הדור הראשון.
אני די בטוח שתוכל למצוא את התאוריה הזו בפורומים של בולבפדיה, שם קראתי את ההשערה\תאוריה הזו.
-
לא אמרתי שאתה אמרת שלא תהיה צלע שלישית. אמרתי שהיות ונתת את דעתך רק למה אתה חושב שלא תהיה צלע שלישית, ולא ההפך, גורמת לכך להיראות שאתה לא חושב שתהיה צלע שלישית. אתה כתבת "למה לא יצא צלע שלישי?", ואז נתת את הטיעון שלך.
ולשם הצלע השלישית תמיד היה קשר; אדום-כחול-ירוק (ואם אתה מחשיב, גם צהוב, כולם צבעים). זהב-כסף-קריסטל, רובי-ספיר-ברקת, ויהלום-פנינה-פלאטינה (כולם שמות של אבני חן/מתכות). ושחור-לבן-אפור נשמע הכי הגיוני.