אני מגיע לאיש הוא שואל אותי אם אני רוצה להכנס אני אומר שכן ואז הוא אומר שאני צריך להביא פוקמנים מקנטו...הבאתי ריידון וקמרפט (הכתום הזה פרה עם דבשות) ועדיין האיש אומר לי את אותו הדבר
Printable View
אני מגיע לאיש הוא שואל אותי אם אני רוצה להכנס אני אומר שכן ואז הוא אומר שאני צריך להביא פוקמנים מקנטו...הבאתי ריידון וקמרפט (הכתום הזה פרה עם דבשות) ועדיין האיש אומר לי את אותו הדבר
אחרי שאתה רואה את כל הפוקמנים מהדור הרביעי בפוקדע אתה הולך אליו ואז הוא נעלם משם אחר כך אתה רואה את פרופסור אוק ואז הוא משדרג לך את הפוקדע בקיצור אתה צריך לראות את כל הדור הרביעי בפוקדע בשביל שתוכל להכנס לשם שחכתי שאתה צריך
הנשיונל פוקדקס בשביל שתוכל להכנס לשם
[quote][i]Originally posted by kobyyyy7[/i]@Oct 14 2008, 01:03 PM
[b] אחרי שאתה רואה את כל הפוקמנים מהדור הרביעי בפוקדע אתה הולך אליו ואז הוא נעלם משם אחר כך אתה רואה את פרופסור אוק ואז הוא משדרג לך את הפוקדע בקיצור אתה צריך לראות את כל הדור הרביעי בפוקדע בשביל שתוכל להכנס לשם שחכתי שאתה צריך
הנשיונל פוקדקס בשביל שתוכל להכנס לשם [/b][/quote]
תשים לב מה הוא כתב-
הוא דיבר עם מישהו שאמר לו שצריך פוקימונים מאזורים קודמים, מה שאומר שהוא כבר נכנס לפאל פארק.
הפאל פארק מתחלק ל-3 אזורים:
האזור שמחוץ לפאל פארק, בניין הפאל פארק והפאל פארק עצמו.
אם הבנתי נכון, omer912, אתה כבר בתוך הבניין.
במחשב אי אפשר להכנס לפאל פארק עצמו.
הסיבה לכך היא שהפאל פארק מאפשר לך להעביר פוקימונים ממשחקי האנדווס.
אתה שם את משחק האנדווס במקום המתאים לו בDS יחד עם אחד ממשחקי DPPt, ושאתה נכנס למשחק האנדווס זה יאפשר לך לבחור 6 פוקימונים שתפסת.
את השישה האלה תוכל למצוא בפאל פארק.
ובמחשב זה לא אפשרי כרגע.
[quote][i]Originally posted by stm[/i]@Oct 14 2008, 02:28 PM
[b] תשים לב מה הוא כתב-
הוא דיבר עם מישהו שאמר לו שצריך פוקימונים מאזורים קודמים, מה שאומר שהוא כבר נכנס לפאל פארק.
הפאל פארק מתחלק ל-3 אזורים:
האזור שמחוץ לפאל פארק, בניין הפאל פארק והפאל פארק עצמו.
אם הבנתי נכון, omer912, אתה כבר בתוך הבניין.
במחשב אי אפשר להכנס לפאל פארק עצמו.
הסיבה לכך היא שהפאל פארק מאפשר לך להעביר פוקימונים ממשחקי האנדווס.
אתה שם את משחק האנדווס במקום המתאים לו בDS יחד עם אחד ממשחקי DPPt, ושאתה נכנס למשחק האנדווס זה יאפשר לך לבחור 6 פוקימונים שתפסת.
את השישה האלה תוכל למצוא בפאל פארק.
ובמחשב זה לא אפשרי כרגע. [/b][/quote]
אההה אוקיי תודה.......אז בנתיים אני יכול ליהיות רק מחוץ לבניין איפה שהייתי יכול ליהיות גם לפני שהבניין עצמו נפתח לי נכון?
באזור שמחוץ לבניין אתה יכול להיות בכל שלב במשחק אם יש לך פוקימון שיודע surf.
ובשביל להכנס לבניין צריך את הנשיונלדקס.