-
[url=http://forum.pokesav.org/viewtopic.php?f=15&t=1243&st=0&sk=t&sd=a&sid=fc8bd463062934482b1300432ed27c17]http://forum.pokesav.org/viewtopic.php?f=1...b1300432ed27c17[/url]
תיכנסו לאתר הזה ותלחצו על המשבצת המלבנית על איזה שאתם רוצים ואז אתם תיראו את הקודים אני מקווה שבקרוב יצא קודים גם לפוקמון פלטאניום חפשתי בפורום קודים למשחקים האלה ולא היה אז הבאתי לכם שתוכלו לעשות איתם מה שאתם רוצים
-
מה שהבאת זה קודים לפלאטיניום בכלל.
כתוב שם הרי Platinum AR Codes.
הקישור יתווסף למדריכים ועזרים.
-
אתה רוצה להגיד לי שיש קודים לפלאניום ?ממתי יצא ? אם כן אחי אשמח מאוד אם תסביר לי אייך אני משתמש בהם באימלטור שיש בנעוץ הרבה זמן אני מחכה לקודים האלה אשמח אם מישהו יגיד לי אייך אני מפעיל את הקודים באימלטור WINDS PRO
-
באמולטור תלחץ על Utility ואז על cheats.
-
אני לא מאמין לא ידעתי שיצא בכלל קודים לפלאטניום אני עכשיו הלך לנסות עם זה עובד אני מקווה שזה לא לגרסה היפנית ותודה על העזרה ועל ההסבר
-
אחי איך שמים אותם אם אני משחק בפלאטינום ופנינה ויהלום בדיאס? כי יש לי פלאש קארט
-
יצאו כבר ממזן.
ואיזה אימולטור אתה משתמש WINDS?
-
מה STM הסביר זה לאימלטור הישן עוד לפני שהיה WINDS PRO עכשיו אני צריך להוריד את האמילטור הישן אבל אז השמירה שלי תעלם לה אז אני מעדיף לחכות שיצאו קודים לWINDS PRO
-
למה לגנוב???
אני נמצא גם בפורום פוקבלוק ואתמול בשעה 11:38 מישהו מהפורום הזה הביא הרבה אתרים ואתה פשוט לקחת משם את המידע!!!
למה?
-
מישהו יכול לענות לי על השאלה למעלה?
-
-
אופיר לא גנבתי שום דבר אתה יכול לבדוק בגוגל יש שם מלא אתרים עם קודים לפלאטניום אז לפני שאתה מאשים קודם כל מישהו תבדוק בעצמך מאיפה הוא הביא את זה אני בחיים לא מביא דברים גנובים אלה רק מגוגל וחשבת על זה שבפורום שאמרת יש שם את אותם קודים?הקודים האלה נועדו לכל הפורמים ואת זה לקחתי מגוגל בנתיים אני הבאתי 2 מדריכים לסיום המשחקים אומנם ביוטוב עשיתי מדרים לאגדיים בעצמי וגם הבאתי קודים למשחקים ומה אתה עשית לא הבאת שום דבר שיש בנעוץ אז אין לך שום זכות להאשים אותי במשהו
-
איך זה הגיוני שהוא הביא את אותו האתר בדיוק אתמול ותה הבאת אותו היום?
-
[quote][i]Originally posted by אופיר13[/i]@Oct 14 2008, 03:54 PM
[b] איך זה הגיוני שהוא הביא את אותו האתר בדיוק אתמול ותה הבאת אותו היום? [/b][/quote]
לא יודע אבל מה שבטוח זה שאני מביא את התמונות שאני מעלה דרך גוגל וגם את הקודים שהבאתי תתחיל לתרום לפורום ולעשות מדריכים כמו שאני עושה ואל תשאל שאלות מיותרות עובדה שהקודים האלה לא היו פה ועכשיו אפשר לשחק איתם בכייף בוא נמשיך את הדיון הזה בפרטי כי בגללך עוד ינעלו את הנושא
-
באמת צריכים לנעול אותו..
כי אתה גונב מפורומים אחרים!