איזה מתקפות אתם ממליצים לי לפוקימונים האלה לפני הליגה:
Krookodile lvl 58
Beartic lvl 58
Emboar lvl 65
Galvantula lvl 58
Carracosta lvl 58
Hydreigon lvl 64
Printable View
איזה מתקפות אתם ממליצים לי לפוקימונים האלה לפני הליגה:
Krookodile lvl 58
Beartic lvl 58
Emboar lvl 65
Galvantula lvl 58
Carracosta lvl 58
Hydreigon lvl 64
לסטורי אתה לא צריך סטים....
אז למה כן צריך?
לויי פיי
אהה סבבה..ואנלא מצליח להתחבר בכלל לוייפיי...בנינטנדו כן
אתה בכלל בds?
[QUOTE=טוביאיתי1;1205683]אתה בכלל בds?[/QUOTE]
הוא משחק בDS+במחשב.
בDS הוא מצליח להתחבר ובמחשב לא,אם הבנתי נכון.
ומן הסתם שלא תצליח,Wi-Fi זה תכונה מיוחדת שרק בDS אפשר לעשות,אם היה Wi-Fi במחשב אנשים לא היו קונים לDS משחקים,אולי היו קונים אבל הרבה פחות.
תגיד שמת לב ש4 מתוך 6 הפוקימונים שלך חלשים ללחימה שאגב זה אחד המאמנים בליגה....
למרות שברמות כאלה אתה ברמה יותר גבוהה מהליגה אני מנחש שהסטים שיש להם גרועים בכ"מ אם אתה רוצה תעריך בpokesav את הev ל252 התקפה מיוחדת/פיזית (תלוי בפוקימון תבדוק...) ו252 מהירות ו4hp לכולם כי אין לך פוקימונים הגנתיים ואני בטוח שלא אימנת Ev אז תעשה את זה ותהייה מסודר גם לרכבת התחתית
[QUOTE=Ilan;1205955]תגיד שמת לב ש4 מתוך 6 הפוקימונים שלך חלשים ללחימה שאגב זה אחד המאמנים בליגה....
למרות שברמות כאלה אתה ברמה יותר גבוהה מהליגה אני מנחש שהסטים שיש להם גרועים בכ"מ אם אתה רוצה תעריך בpokesav את הev ל252 התקפה מיוחדת/פיזית (תלוי בפוקימון תבדוק...) ו252 מהירות ו4hp לכולם כי אין לך פוקימונים הגנתיים ואני בטוח שלא אימנת Ev אז תעשה את זה ותהייה מסודר גם לרכבת התחתית[/QUOTE]
וואי אחי באמת שלא הבנתי כלום, ואני בכלל לא רוצה תפוקמונים האלה אני רק חכיתי לעבור את הליגה כדי שאני יוכל לתפוס אחרים, בכללי הפוקמונים של המשחקים האלה ממש חלשים ומעפנים רובם סוג אחד, ובנוסף אין פה הרבה התפתחויות.
ובקשר לDS אנלא מצליח להתחבר בDS זה מה שאני אומר..