קניתי mortal kombat ל- ps3 כתבתי את הקוד שמופיע בתוך האריזה של הדיסק, והוא אומר לי שהקוד לא נכון או שהוא כבר לא בשימוש או משהו כזה למה?
Printable View
קניתי mortal kombat ל- ps3 כתבתי את הקוד שמופיע בתוך האריזה של הדיסק, והוא אומר לי שהקוד לא נכון או שהוא כבר לא בשימוש או משהו כזה למה?
מאיפה קנית??ויכול להיות(בסיכוי נדיר ביותר)שמישהו קיבל תקוד שלך מקייגן והשתמש בו ובגלל זה אתה לא יכול להשתמד בו
(אני לא בטוח אבל ככה נראה לי)
תתקשר למי שקנית ממנו ותבקש שיביאו לך קו אחר
ממתי יש Cd-Key לPS3 ם_O
ואם זה לא,אז למה הקוד הזה,אף פעם לא קניתי משחק PS3 שיש לו Cd-key.
אגב,משחק מעולה,בחרת טוב,יש כאלו שקונים טייקן ואני בתור אחד שמשהיה קטן שיחק בכולם אומר לך שמורטל קומבט החדש משחק ברמה!
בעיקר שהוסיפו את Kratos מGod of war יצא להם פצצה,אם לא קנית את האחרון,אז עשית טעות אבל חפיף :)
[QUOTE=AnimeLover;1206476]ממתי יש Cd-Key לPS3 ם_O
ואם זה לא,אז למה הקוד הזה,אף פעם לא קניתי משחק PS3 שיש לו Cd-key.
אגב,משחק מעולה,בחרת טוב,יש כאלו שקונים טייקן ואני בתור אחד שמשהיה קטן שיחק בכולם אומר לך שמורטל קומבט החדש משחק ברמה!
בעיקר שהוסיפו את Kratos מGod of war יצא להם פצצה,אם לא קנית את האחרון,אז עשית טעות אבל חפיף :)[/QUOTE]
בטח שקניתי את החדש הוא מעולה אני ושכן שלי חורשים עליו, מה אפשר לעשות בקשר לקוד?
[quote=pure Angel;1206485]בטח שקניתי את החדש הוא מעולה אני ושכן שלי חורשים עליו, מה אפשר לעשות בקשר לקוד?[/quote]
מעולה,אז עשית בחירה מצויינת,אין לי מה להגיד רע על המשחק!
משחק פצצה!
בקשר לקוד,המשחק עובד לך גם בלעדיו?
אז למה אתה צריך אותו?
אבל אני ינסה לעזור לך בפרטי תגיד לי מה רשום לך בקופסא ליד הקוד.
[quote=pure Angel;1206485]בטח שקניתי את החדש הוא מעולה אני ושכן שלי חורשים עליו, מה אפשר לעשות בקשר לקוד?[/quote]
זה גם קרה לי בפיפא..
מאיפה קנית אותו?
[QUOTE=7;1206561]זה גם קרה לי בפיפא..
מאיפה קנית אותו?[/QUOTE]
מחסני חשמל מאיפה שקניתי ת'סוני, זה אותו דבר גם ב-wwe איזה מבאס זה יו... :(