אם אני שם פוקימון שלי נגיד סרפירואיר עם פוקיומן שמתאים לו בשביל רבייה אז 2 שאלות:
1. ייצא לי סרפירואיר מהביצה או סניבי?
2. אני יוכל לקחת את סרפרואיר ואת הפוקימון ששמתי איתו בשביל הרבייה אחרי שיהיה ביצה?
Printable View
אם אני שם פוקימון שלי נגיד סרפירואיר עם פוקיומן שמתאים לו בשביל רבייה אז 2 שאלות:
2. אני יוכל לקחת את סרפרואיר ואת הפוקימון ששמתי איתו בשביל הרבייה אחרי שיהיה ביצה?
זה רק עם הסרפריור נקבה אם לא יצא הפוקימון הנקבה אם הוא זכר ואתה רוצה סניבי נוסף קח דיטו
[quote=guitar;1209075]אם אני שם פוקימון שלי נגיד סרפירואיר עם פוקיומן שמתאים לו בשביל רבייה אז 2 שאלות:
2. אני יוכל לקחת את סרפרואיר ואת הפוקימון ששמתי איתו בשביל הרבייה אחרי שיהיה ביצה?[/quote]
1. אם אתה מרבה עם דיטו ייצא סניבי. אם אתה מרבה שהפוקימון שלך נקבה עם פוקימון זכר מאותה קבוצת רבייה ייצא שסניבי. אם אתה מרבה שהפוקימון שלך זכר עם פוקימון נקבה מאותה קבוצת רבייה ייצא הצורה הקטנה של הפוקימון השני.
2. כן, אבל סביר להניח שהם יעלו רמות בזמן שהם במרכז הרבייה.
בכללי לגביי רבייה:
פוקימון זכר X עם פוקימון נקבה Y מאותה קבוצת רבייה, תצא ביצה שתבקע לצאצא של Y עם (חלק) המתקפות של X.
עם דיטו המין לא משנה.
כמובן שיש יוצאים מן הכלל, למשל אגדיים לא יכולים להתרבות, חוץ ממאנפי, אבל הביצה לא תהיה שלו.
יש פוקימונים כמו סודוודו שבשביל לקבל את הצורה הקטנה שלהם, במקרה הזה בונסלי, צריך להרבות עם חפץ.