בית הספר למאמנים 2-הבאטל פרונטייר!
את הסיפור הזה אני מקים בעקבות "בית הספר למאמנים" הקודם שהתחלתי.אחרי כמה זמן נגמרו לי הרעיונות,וגם התחילה תקופת המבחנים הגדולים.לאחר כמה ביקורים נואשים באשכול הסיפור שלי.החלטתי לפתוח מחדש את הסיפור בתקווה שישתפר.קריאה מהנה!
[u]דמויות:[/u]
את הדמויות אני אעשה בקרוב...
ועכשיו פרק ראשון.
[SIZE="4"][center][u]פרק 1:הפתיחה החגיגית![/u][/center][/SIZE]
"וואו...כמה...בית-ספרי?"אייס ניסה "לשבור את הקרח".מי זה אייס?אוי סליחה,לא הסברתי הכול.אני ג'ייק.נער כמו כולם,תלמיד כמו כולם,ומגן הרוח של ויקיטיני,הפוקימון האגדי.כמו כולם.או שבעצם לא?אני,חברי הטוב ביותר אייס{או שבטח תכירו אותו בתור:אייס,מגן נשמת קיוגר.},ויריבתי לשעבר וכיום החברה הכי טובה שלי{גם אני הייתי מופתע!},היילי,מגנת נשמת שיימין.מאז הפעם האחרונה בה נפגשנו,אני,היילי ואייס התחזקנו מאוד."היי!מה איתי?".אה כן,וישנו גם אוליבר.אוליבר הצטרף בשנה שעברה.בזמן הסיור הלימודי ביער ורידיאן,אוליבר התכופף ללטף פוצ'יאנה שעבר באזור.אחרי שבוע שבו כולם חשבו שהוא משוגע בגלל שאמר שהוא שמע את הפוצ'יאנה מדבר אליו.הוא הצליח לשכנע אותי לסרוק אותו.ומסתבר שכבר בגיל חמש,הוא נבחר להיות השומר של לטיאוס.אבל היי,רק אז הבנו למה ביום ההולדת שלו הוא בכה מההתרגשות כשפתאום הוא התחיל לנשוף אש מהפה שלו.מסתבר שדווקא מבין ארבעתנו,אוליבר שהיה הכי פחות מנוסה,הצליח כבר אז לשלוט בנשימת הדרקון שלו.הגענו לחדר שלנו{כן,גם של אוליבר}.אוליבר בדיוק רצה לצאת ליער כדי לשוחח עם כמה לדיבה ואולי גם סייטר אחד,כשאייס אמר דבר שמשך את תשומת ליבנו."היי,אתם רוצים ללכת לבאטל פרונטייר החדש?"כולם נהיו מבולבלים."על מה אתה מדבר?"שאלתי כשאייס הושיט לי עלון ואמר לי לקרוא בקול."אתם מוזמנים לפתיחה החגיגית של הבאטל פרונטייר חדש,שנמצא מאחורי אולם הבאולינג בעיר טארפלינג."אבל זה במרחק שעה הליכה מהקפיטריה!"איימי התלוננה וניסתה למחות."למה בהליכה?"נראה שאייס הבין אותי."על מה אתה מדבר?"הנהנתי לאייס והוא יצא מהחדר."לאן הוא הלך?"אוליבר שאל."לאן אנחנו הולכים!בואו איתי."יצאתי מהחדר שבעקבותי היילי ואוליבר."למה ללכת שאפשר לעוף או לשחות?"יצאנו מהאקדמיה.אייס קפץ למים אבל נחת שם כקיוגר."קיו קיו קיו!"{"יש ליד האולם בריכה!אני יכול לשחות לשם!".שוב תודה לאוליבר על התרגום}."אז אם ככה..."אוליבר קפץ לאוויר והפך ללטיאוס.גופו הפך לכחול-לבן{אוליבר במקרה מאוד פטריוטי},וראשו הצמיח מין קרניים מוזרות.הוא ואייס שטו קדימה."פנו דרך לעלי גפן סטייל ספיידרמן!"{כן היילי,אני יודע שתמיד רצית להגיד את זה...}.גופה הפך ללבן ושיערה לעלים וצמחים ירוקים.היא התחילה לירות עלי גפן ולעוף עליהם.{עוד הוכחה שהיילי מכורה לספיידרמן}"חכו לי!"קראתי וקפצתי באוויר.התחלתי להפוך לוויקיטיני.התכווצתי והתכווצתי.לאט לאט הרגשתי כאילו אני עולה באש...ולא אכפת לי.ההרגשה הייתה נהדרת!כאילו אתם עוזבים את הבית שלכם ואחרי חמש שנים חוזרים.הצלחתי להרים את עצמי ועוד ענף אחד עבה בעזרת טלקינזיס.השתמשתי בחיתוך{cut}וחתכתי את הענף באמצע.והיד לא כאבה לי בכלל!העלתי את הענף באש אבל לא לגמרי.השתמשתי בטלקינזיס כדי להרים לאוויר את הענף ואני עליו."אוקיי...הנה זה... בא!!!!!!!"התחלתי לעוף באוויר במהירות שיא.כאילו העולם חלף עלי בשניות{כמו שמרגישים שמתים}והצלחתי לראות את היילי מנופפת לי באוויר ומנסה שלא לאבד שיווי משקל.אחרי דקה חזרתי לקצב נורמלי והדבקתי את אוליבר והיילי."היי,מישהו יודע איפה אייס?"חשבתי-אמרתי."לא"שניהם ענו לי.חלפנו ליד כמה נערים ונערות ושמענו אותם מדברים."היי,לאן הם טסים?"שאלה נערה אחת."בטח לפתיחה של הבאטל פרונטייר!"אמר אחד אחר."בוא נלך!"הסתכלתי מאחורה ושמתי לב לפוקימונים אחרים.באטרפרי,בידריל ופוקימונים נוספים נאספו מאחורינו.סייטר אחד ניסה לעקוב אותנו,אבל היילי השליכה עליו אצטרובל{השד יודע מאיפה..}ואז צעקה{טוב לא בדיוק אבל כולם מאחורה שמעו...}"היי!מה עם "ליידיס פירסט"?"היא קרצה אלי.אחרי זה כולם הבינו מי פה מוביל ולא ניסו לעקוף אותנו.אחרי כמה דקות הגענו לבניין כחול ענקי.כולנו השתנינו בחזרה.גם אייס הגיע."אז זה בטח הבאטל פרונטייר..."אוליבר אמר."בואו ניכנס"אמרתי וארבעתנו נכנסנו."היי תראו!"איייס אמר."הסתכלנו לצד וריאינו מין לוחות גדולים כאלו ומעליהם שלטים:"עמדות הרשמה".הלכנו להירשם."ועכשיו...שופינג!!!"היילי ואוליבר קראו{באמת אוליבר?באמת?}."ווי...שופינג..."אני ואייס התבאסנו."אני הולכת לקנות כמה תלבושות לקראת הקרבות.אתה בא אוליבר?"אוליבר שמח."בגדים!!!"כולם הסתכלו עלינו.אני,היילי ואייס מלמלנו:"מי זה?אנחנו לא מכירים אותו..."אייס ואני "התאוששנו"."טוב אם כבר שופינג...אני הולך לקנות כמה ציוד לקרב."אייס,אוליבר והיילי הלכו ואני נשארתי."איזה יופי...אני מגן ויקיטיני ונשארתי לבד."נער עצר אותי."רגע,מה אמרת?אתה מגן הרוח של ויקיטיני?"עניתי לו."כן."הוא שמח מאוד{מה יש לכל הבנים היום?}."נעים מאוד.אני מגן הרוח של בלסטויז.ביילי.ביילי סילבר."חייכתי.:יופי יופי...רגע!ביילי סילבר?ביילי!זה אני,ג'ייק!ג'ייק קוליב!"חיבקתי אותו."ג'ייק!ויקיטיני?וואו!!!מה נשמע?לא ראיתי אותך מאז הבית ספר למאמנים מתחילים!גם אתה משתתף בטורניר של היום?"עניתי לו."כן!"לפתע נשמע קול חזק."הטורניר מתחיל!הקרב הראשון:ביילי סילבר נגד ג'ייק קוליב!"שנינו שמחנו."וואו אנחנו מתחרים אחד בשני!שיהיה בהצלחה!"ביילי טוס לשם על גל של מים.רצתי לזירה.
בפרק הבא:מעשיהם של אייס,אוליבר והיילי וגם קרב בין שני חברים ותיקים!מי ינצח בקרב?מה הסוד שביילי מסתיר מג'ייק?למה אוליבר מתנהג כמו כוסית?הכל בפרק הבא של הבאטל פרונטייר!!!