היי ידש לי אמבריאון בתור צל לשישייה ואני מחפשת עוד היתפתחות אחת לשישייה יש לי כבר -
חשמל
אופל
דרקון
מעופף
קרח
אדמה
מים
וגם אני צריכה סט לפוקימון...
[b]החלתטי על פי התגובות גלאסיון אפשר סט?[/b]
כמה נקודות-
בעיקרון אני רוצה ליפיאון אבל הוא מספיק טוב?
Printable View
היי ידש לי אמבריאון בתור צל לשישייה ואני מחפשת עוד היתפתחות אחת לשישייה יש לי כבר -
חשמל
אופל
דרקון
מעופף
קרח
אדמה
מים
וגם אני צריכה סט לפוקימון...
[b]החלתטי על פי התגובות גלאסיון אפשר סט?[/b]
כמה נקודות-
בעיקרון אני רוצה ליפיאון אבל הוא מספיק טוב?
היה לי את כל ההתפתחויות והכי חזקים זה אספיון וגלסיון ליפאון גרוע. עם זה למשחק זה לא משנה גם ג'ולטאון סוס
אז מי? גלסיון או אספיון?
[QUOTE=ttrrtte;1212038]אז מי? גלסיון או אספיון?[/QUOTE]
עזבי אספיון לדעתי תבחרי או ג'ולטאון או גלסיון מי שאת יותר צריך עם את שניהם את צריכה את מי שאת אוהבת
דבר ראשון, בר היא בווי-פי.
ודבר שני, יש לך כבר קרח אז גלסיון מיותר פה וחסר לך אש שדיי צריך את זה...
אז פלריאון...
כאילו הקרח שלי זה הסניזל (הזוהרת שמצאתי בהר הכסף חח :) ) אבל אני יכולה להחליף בגלאסיון.. היא לא הכ חזקה שיש... ואש אני כנראה ייקח את האחרון של מגבי
[b]תלוי בשישייה![/b]
וופוריאון טוב כוול וסופורט של Wish
ג'ולטיאון תוקף מיוחד טוב ומהיר
פלאראוס לא טוב לכלום
אספיאון ממש טוב בדור 5 בדור 4 אני לא יודע אבל בלי יכולת עולם החלום שלו.... לא בטוח אבל הוא יותר טוב מגלסיאון (גם טוב מאוד כתוקף 130 בהתקפה המיוחדת ו110 במהירות זה המון!)
אומבראון טוב בuu בסט של Curse
לאפיאון טוב בצוות שמש [b]בלבד[/b] (דור 5)
גלסיאון טוב בצוות קרח [b]בלבד[/b] (דור 4)
אז למשחק רק ג'ולטיאון...
חפץ:choice Specs/life Orb
איוי: 252 מהירות 252 התקפה מיוחדת 4 חיים
יכולת: Volt Absorb
Thunderbolt
Signal Beam
Hp Fire/ Thunder Wave
Shadow Ball
ההחלטה בין Thunder Wave לhidden Power Fire זה 1. אם הוא Choice 2. אם הוא בכלל לומד את Hp Fire
אגב Hp קרח וhp אדמה יכולים גם להיות ממש יעילים אם לא לכי על לייף אורב וthunder Wave
אני מעדיף את וופוריון הוא הכי חזק והכי טוב מבין כל ההתפתחיות של איווי אבל יש לך כבר פוקימון מים זה הבעיה
וופוריון לדעתי לא כל כך חזק
כנ"ל פלאריון
ג'ולטיאון מאוד חזק בתור תוקף פיזי ומהיר
גלסיון את לא צריכה אם יש לך סניזל שהוא קרח\אופל, וככה את גם לא צריכה את אמבריאון..
אם תקחי מישהו מהם אז נשאר לך את אספיון שהוא באמת פוקימון חזק..
וופוריון יש לו Hp למעלה מ400 וגם הוא יכול ללמוד מתקפות קרח שיהיה על הסוג החזק שלו שזה עשב עם סט מעולה הוא פוקימון מדהים
ג'ולטיון והזה של המים טובים... ג'ולטיון מהיר מאוד כמעט תמיד תוקף ראשון אבל אם תוקפים אותו ברעידת אדמה הוא מת... יש לי אותו בנשמת כסף והוא מעולה (ל-wi-fi)