-
Bw047
[RIGHT][SIZE=6][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]BW047[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]פרטים כלליים:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות":[/U][/B] BW047
[B][U]שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית[/U][/B]: Beheeyem and Duosion and the Dream Thief! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית:[/U][/B] "באייאם, דוסיון וגנב החלום!"
[B][U]תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן:[/U][/B] 01/09/2011[/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]קישורים לצפייה:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2]חלק 1 (יערך שיתווסף ליוטיוב)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]חלק 2 (יערך שיתווסף ליוטיוב)
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.youtube.com/watch?v=Sg3hms8ObA0"]טריילר לפרק הבא[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[B][SIZE=4][U]אירועים מיוחדים: [/U][/SIZE][/B]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]ג'סי וג'יימס מתחילים שלב נוסף במשימה שלהם[/SIZE]
[SIZE=2]כתוצאה מכך יש שיבוש במערכת של תחנת הרכבת התחתית בעיר נימבסה[/SIZE]
[SIZE=2]ינגו ואמט, הבוסים של הרכבת התחתית במשחקים מופיעים לראשונה ושמים לב שמשהו לא בסדר[/SIZE]
[RIGHT][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4][U]מהלך הפרק, אירועים מיוחדים (מודגש) ופרטים מעניינים:[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/RIGHT]
[SIZE=5]**יערך במהלך היום**[/SIZE]
-
הפרק הזה לא משהו הוא משעמם אבל הפרק הבאה נראה מזה מגניב ויכול להיות שאש יתפוס את הפוקימון קרח הזה ובאיזה מתקפות השתמש הפוקימון הלחימה???????????????????
-
חחח הדובון הזה מהפרק הבא חמוד D;
לאיש הזה 100% יש מיאנפו...
תודה על העדכון (שבקרוב הוא יהיה, ועל הקישור)
אני חושב שסילן/איריס יתפסו את הדוב...או אש בעצמו, אבל פחות נראלי.
אולי הדובון יעזור לאיריס להתמודד על פחדיה לסוג קרח.
-
באיזה מתקפות הפוקימון לחימה השתמש???????????
-
-
[url]http://www.nwanime.com/pokemon-best-wishes-episode-47/watch/901e6948685841d8e4cf/-צפיה[/url] ישירה בפרק
אוי בוי האיש בהתחלה יש לו פרצוף של טמבל
לפי הטריליר נראה שפוקימון הלוחלם מגם על פוקימוני דוב הקרח
-
מישהו יודע באיזה מתקפות הפוקימון הלוחם השתמש ואני חושב שהפוקימון קרח היה של אש או שלסילן
-
בא לי שאש ילכוד את הצורה הראשונה של ביטריק אני אוהב פוקימוני קרח מתאים לאש אחד כזה
-
[quote=dark Kyurem;1213397]בא לי שאש ילכוד את הצורה הראשונה של ביטריק אני אוהב פוקימוני קרח מתאים לאש אחד כזה[/quote]
היה לו גליילי ולפרס.
לפרס הוא שחרר.
גליילי הוא השאיר אצל אוק.
-
הראו בטריילר שמיאו יצא מפוקדור. אולי ינסו ללכוד אותו עוד פעם?
-
[quote=Pokemon13;1213453]הראו בטריילר שמיאו יצא מפוקדור. אולי ינסו ללכוד אותו עוד פעם?[/quote]
זה סתם..בטח לאיש הזה יש את מיאנפו.
לא נראלי שירצו אותו..
האיש עם באיים...הוא טוב או רע?
-
[QUOTE=Phanpy;1213464]זה סתם..בטח לאיש הזה יש את מיאנפו.
לא נראלי שירצו אותו..
האיש עם באיים...הוא טוב או רע?[/QUOTE]
באונובה מיאו נחשב לפוקימון נדיר, אז הרבה אנשים ירצו אותו...חוץ מזה שהוא פוקימון [B]מדבר[/B].
-
[quote=Phanpy;1213464]זה סתם..בטח לאיש הזה יש את מיאנפו.
לא נראלי שירצו אותו..
האיש עם באיים...הוא טוב או רע?[/quote]
רע, רצה לגנוב להם את אנרגיית החלום שלהם
-
[quote=Machine X;1213466]באונובה מיאו נחשב לפוקימון נדיר, אז הרבה אנשים ירצו אותו...חוץ מזה שהוא פוקימון [B]מדבר[/B].[/quote]
יכול להיות, אבל שם זה נראה שזורקים פוכדור והוא ישר יוצא, כמו לדוגמא סתם אני מביא דוגמא:
פנסייג' מהפוכדור של סילן.
הוא זורק את הפוכדור והוא יוצא.
ככה זה היה עם מיאו...לדעתי הוא הוציא מיאנפו.
[quote=stm;1213500]רע, רצה לגנוב להם את אנרגיית החלום שלהם[/quote]
מה זאת אומרת? "אנרגיית החלום"?
-
[quote=Phanpy;1213501]יכול להיות, אבל שם זה נראה שזורקים פוכדור והוא ישר יוצא, כמו לדוגמא סתם אני מביא דוגמא:
פנסייג' מהפוכדור של סילן.
הוא זורק את הפוכדור והוא יוצא.
ככה זה היה עם מיאו...לדעתי הוא הוציא מיאנפו.
מה זאת אומרת? "אנרגיית החלום"?[/quote]
זו אנרגיה מחלומות
היו על זה מספר פרקים על זה ב-BW, האחרון שבהם השתמשו באנרגיית החלום בשביל להחיות את ארצ'ן.