סטוב אז חזרתי לפה לפני חצי שנה בערך סיימתי את אדום אש ירוק עלה ואני רוצה להתחיל חדש, מה כדי לשחק?
אי רוצה משהו חדש מגניב כזה...(על מסך גדול)
אפשר את האתר שרשום כל הפוקימונים עם תמונות מעונה 1 עד 5 בצורה מסודרת?
Printable View
סטוב אז חזרתי לפה לפני חצי שנה בערך סיימתי את אדום אש ירוק עלה ואני רוצה להתחיל חדש, מה כדי לשחק?
אי רוצה משהו חדש מגניב כזה...(על מסך גדול)
אפשר את האתר שרשום כל הפוקימונים עם תמונות מעונה 1 עד 5 בצורה מסודרת?
אני ממליצה לך לב זהב\נשמת כסף או עם אתה רוצה מהחדשים שחור או לבן.. גם ברקת מעולה
תודה אחי אתה יכול להתמקד יותר?
היא בת.
אתה יכול לשחק במשחקים הכי חדשים-שחור ולבן, אך הם לדיאס, כלומר לא תוכל להפעיל אותם על אימולטור גיימבוי.
המשחקים כוללים ברובם את הדור החמישי והחדש, ורק אחרי הליגה הראשונה אתה יכול להשיג פוקימונים מדורות קודמים.
ובקשר לתמונות של הפוקימונים, אתה מתכוון מעונות 1-5 של האנימה או דורות 1-5?כי אלו דברים שונים לחלוטין.
אם אתה מתכוון לדורות אז יש בלינק אתר עם מידע רב על כל פוקימון מכל הדורות(חוץ מאיך למצוא אותם במשחקים שלפני שחור ולבן,כלומר-כל המשחקים מאדום,כחול וירוק עד ללב זהב ונשמת כסף).[URL="http://www.serebii.net/pokedex-bw/"]הלינק.[/URL]
עוד משחקים שאני ממליץ לך הם לב זהב ונשמת כסף, משחקים קלים יחסית והם גם משחקים של הדורות הראשון והשני,כך שזה גם נוסטלגיה וגם משחק מהנה.
גם המשחקים האלה לדיאס, אז לא תוכל להפעיל בגיימבוי.
Heart Gold/Soul Silver
תנסה לעבוד בלי מדריך,הרבה יותר כיף...
אם אתה מחפש משחקים על עלילה נחמדה, אז פלאטינום או שחור/לבן.
אם אתה מחפש משחקים עם כל מיני טריקים קטנים וכל מיני דברים קטנים ונחמדים, אז לב זהב / נשמת כסף.
עוד משחק, שהוא יחסית חביב ביחס לתקופה שלו, זה ברקת.
מה לא עובד בהם?
יש הרבה מדריכים בפורום לב זהב ונשמת כסף שיסבירו לך איך להוריד אותם
תאמין לי שניסיתי מלא הורדות ובהכול נתקע אם לך עובד אז תן לי קישור איך בידיוק זה יעבוד לי כי אני חייב לשחק בזה!!
barhindi161-תפתח בנושא משלך בפורום "לב זהב ונשמת כסף", ואל תכתוב הודעות שלא עונות/עוזרות לפותח הנושא.
אני מוחק לך את ההודעה הראשונה שפתחת פה ומשאיר אותך עם אזהרה בע"פ אבל להבא תקרא חוקים!
אני ממליץ פלטיניום הוא מעולה! אני בדיוק מתחיל אותו מחדש בds גם לבן ושחור מעולים אני פחות אוהב אותם בגלל הפוקימונים מדור 5 אבל בסה"כ הם כיפיים Ss וhg הם נחמדים ביותר סיימתי את Ss ואח שלי את Hg הם נחמדים יש בהם כל מיני דברים מגניבים והם מעולים! אני בעיקר ממליץ על לבן ושחור כי יש בהם את כל הפוקימונים ואם אתה תחפש דברים באינטרנט וכו' אז הם לרוב יהיו מעודכנים כלפיהם... ואם אין לds אני ממליץ לקנות זה לא יקר הפריצה לא ממש יקרה (200 שקל סה"כ ואתה יכול להכניס עשרות משחקים) ואתה יכול לעשות החלפות פה בפורום להשיג פוקימונים שלא היית משיג במחשב וזה גם כיף יותר ביידים...!
שחק בכל המשחקים של Gba, גם אם זה אומר שתשחק בכל משחק של כל דור.
(עושה את זה היום, נהנה מכל רגע, אין על לנסות ליצור שישייה חדשה בכל משחק אחר).