אז ככה.. יש אימולטור החלפות.. עשיתי את כל המשימות של האיים יש לי את שתי האבנים
וברובי סיימתי את הליגה...
עכשיו איך אני עושה את ההחלפה הזאת?
Printable View
אז ככה.. יש אימולטור החלפות.. עשיתי את כל המשימות של האיים יש לי את שתי האבנים
וברובי סיימתי את הליגה...
עכשיו איך אני עושה את ההחלפה הזאת?
אימולטור מיוחד...
[quote=scizor-x;1216990]אימולטור מיוחד...[/quote]
איזה? האימולטור החלפות שיש כאן בלינקיה או משהו אחר?
אל תכתוב סתם תשובה כי זה לא באמת עוזר.. תפרט קצת יותר בבקשה..
יש מדריך בפורום של אש אדום ירוק עלה..
[quote=ttrrtte;1216993]יש מדריך בפורום של אש אדום ירוק עלה..[/quote]
לא זה מדריך החלפה בין אדום אש לאדום אש/ירוק עלה, לא בין רובי לבין אדום אש/ירוק עלה...
אף אחד פה לא יודע?
זה אמור לפעול אותו דבר, החלפה בין אדום אש לירוק עלה והחלפה בן אדום אש ורובי.
אם כי החדרים בקומה השניה במרכז הפוקימונים אינם זהים בדיוק, אני בטוח לא תתקשה למצוא ברובי את החדר המתאים.
[quote=LordAbizi;1217027]זה אמור לפעול אותו דבר, החלפה בין אדום אש לירוק עלה והחלפה בן אדום אש ורובי.
אם כי החדרים בקומה השניה במרכז הפוקימונים אינם זהים בדיוק, אני בטוח לא תתקשה למצוא ברובי את החדר המתאים.[/quote]
אבל ברובי השיטת החלפה היא עם כבלים (כביכול)
ובאדום אש השיטה היא עם WIFI ADAPTER, מכשיר שעובד על אינטרנט אל חוטי שמובנה בתוך DS, או דבר כזה שאתה מחבר אותו לגיימבוי אדוונס... עכשיו איך אני מחליף בשיטת הכבל? ניסיתי גם בין רובי לרובי.. וזה לא כל כך איפשר לי :/
אה, אוקיי המדריך שבנעוץ אכן משתמש בשיטה של Wireless Adapter (שים לב, Wireless Adapter ולא Wifi Adapter, אדום אש עתיק מדי בשביל זה, והוא גם לא לds).
אני, בזמני, השתמשתי בשיטה שכן משתמשת ב"כבל". לדעתי זה עובד מאוד דומה, אבל אולי צריך להכנס לחדר אחר ולא לחדר של הwireless Adapter.
[quote=LordAbizi;1217039]אה, אוקיי המדריך שבנעוץ אכן משתמש בשיטה של Wireless Adapter (שים לב, Wireless Adapter ולא Wifi Adapter, אדום אש עתיק מדי בשביל זה, והוא גם לא לds).
אני, בזמני, השתמשתי בשיטה שכן משתמשת ב"כבל". לדעתי זה עובד מאוד דומה, אבל אולי צריך להכנס לחדר אחר ולא לחדר של הwireless Adapter.[/quote]
אתה יכול להסביר לי איך עושים את זה?
אני מקווה שאני זוכר נכון:
באדום אש בקומה העליונה של מרכז הפוקימונים יש שני חדרים. אחד לwireless Adapter ואחד לכבל. לך לזה של הכבל.
ברובי/ספיר יש שני חדרים. אחד להחלפה ואחד לקרב (ברובי/ספיר אפשר רק כבל למיטב זכרוני). לך לזה של החלפה.
מכאן תמשיך ותדבר סימולטנית בשני האימולטורים כמו שמודגם במדריך. שים לב שהדיאלוגים קצת שונים, אז זה עלול לדרוש עבודה כדי לתאם את הדיאלוגים כך שהם יסתיימו באותו זמן.
[quote=LordAbizi;1217041]אני מקווה שאני זוכר נכון:
באדום אש בקומה העליונה של מרכז הפוקימונים יש שני חדרים. אחד לwireless Adapter ואחד לכבל. לך לזה של הכבל.
ברובי/ספיר יש שני חדרים. אחד להחלפה ואחד לקרב (ברובי/ספיר אפשר רק כבל למיטב זכרוני). לך לזה של החלפה.
מכאן תמשיך ותדבר סימולטנית בשני האימולטורים כמו שמודגם במדריך. שים לב שהדיאלוגים קצת שונים, אז זה עלול לדרוש עבודה כדי לתאם את הדיאלוגים כך שהם יסתיימו באותו זמן.[/quote]
זה רושם PLEASE WAIT... צריך סוג של סינכרון בין שני האימולטורים... איך עושים תחרא הזה יו
[quote=Solace;1217044]זה רושם PLEASE WAIT... צריך סוג של סינכרון בין שני האימולטורים... איך עושים תחרא הזה יו[/quote]
ממש ממש מצטער על הדאבל אבל, אבל הצלחתי לעשות תקשורת ביניהם, אבל שאני נכנס לחדר של ההחלפה זה אומר לי communication error...
מה עושים? :S
[quote=Solace;1217045]ממש ממש מצטער על הדאבל אבל, אבל הצלחתי לעשות תקשורת ביניהם, אבל שאני נכנס לחדר של ההחלפה זה אומר לי communication error...
מה עושים? :S[/quote]
בשביל מצבים כאלה ניתן לערוך.
ננעל.