-
אהבה-פוקימון לבן
יש לי את [url]http://www.serebii.net/pokedex-bw/541.shtml[/url] אני רוצה לפתח אותו .
מה אני צריך לעשות בשביל לפתח אותו ?
ואיך אני יודע מתי לפתח אותו ,
[עד עכשיוו שיחקתי רק ברקת , עדיין לא מבין בלבן]
ואם אפשר המלצות על איזה פוקימונים לתפוס , לפחות להתחלה .
[אני במכון ה 3]
-
תן לו להילחם, שים אותו בשישיה, תלחם איתו במכונים, יש חפצים שעם הפוקימון מחזיק הוא נהיה יותר שמח (דרך אגב האהבה נקרא באנגלית שמחה) כמו soothe bell בעיר נימבאסה (עיר של מכון החשמל) [url]http://serebii.net/itemdex/soothebell.shtml[/url]
-
לא שיחקתי בלבן, אבל בקריסטל אפשר גם להעלות אהבה בעזרת תספורת לפוקימון.
אני יודע בוודאות שלשים את הפוקימון ראשון בשישיה זה מעלה אהבה.
-
גם לי היה אותו פשוט צריך להילחם איתו עד שהוא יתפתח אתה לא יודע באיזה רמה. אבל אם הוא בוקע מביצה הוא יתפתח ברמה 37.
-
תודה !
אבל הבנתי שבעקרון רק לעלות אותו רמות זה מה שיפתח אותו ץ
לא ממש הבנתי מזה ה Sooth Bell הזה .
והוא לא בקע מביצה תפסתי אותו ברמה 14 :)
-
אז הוא ייתפתח לך מתישהו לי הוא היתפתח ברמה 26.
-
אתה רק צריך להעלות אותו רמה כשהו מספיק שמח.
-
אתם נותנים תשובות חלקיות ולפעמים לא נכונות.
לשים ראשון בשישייה ממש לא מעלה שמחה.
הליכה של 256 צעדים שהפוקימון בשישייה, שוב לא משנה באיזה מקום. כל 256 צעדים מביאים נקודה אחת לשמחה. ניתן גם באופניים.
דיבור עם אישה בעיר קסטליה, עיר מכון החרק, תעלה את השמחה ב-3 נקודות.
שימוש בויטמינים (מעלי סטטוסים כמו iron) גם מעלים שמחה בנקודות משתנות בהתאם לכמות השמחה הנוכחית של הפוקימון.
עליית רמה גם מעלה שמחה.
שימוש בברים שקשורים ל-EV גם מעלה שמחה.
יש גם דברים שיכולים להוריד שמחה, כמו התעלפות, החלפה ושימוש בחפצים כמו Heal Powder.
אם פוקימון הוא מביצה או נתפס ב-Luxury ball אז השמחה ההתחלתית שלו תהיה יותר גבוהה.
החפץ Soothe Bell גם מעלה את השמחה, בתנאי שהפוקימון מחזיק אותו.
ניתו להשיג אותו בעיר נימבסה, עיר מכון החשמל.
אתה צריך ללכת לבית שמצפון מערב למרכת הפוקימון, לדבר שם עם אישה ולהראות לה פוקימון שהוא כבר בעל שמחה גבוהה. תבחר בפוקימון שיש לך כבר הרבה זמן כמו התחלתי.
שהוא מגיע לשמחה מקסימלית ותעלה אותו רמה הוא יתפתח.
שים לב שיש פוקימונים שצריך לעלות אותם ביום או בלילה בשביל שהם יתפתחו, אבל זה לא המקרה.
פשוט תלחם איתו, תלך שהוא בשישייה שלך ואחרי כמה זמן הוא יתפתח.
אני אוהב לפתח כמה שיותר מוקדם אז הרבה פעמים אני שם את הפוקימון בשישייה, עולה על אופניים ורוכב בשטח ארוך איזה 10 דקות.
ואז מעלה אותו רמה, בדרך כלל הוא מתפתח.
מה שכן זה מצריך סבלנות.
-
[QUOTE=stm;1220979]אתם נותנים תשובות חלקיות ולפעמים לא נכונות.
לשים ראשון בשישייה ממש לא מעלה שמחה.
הליכה של 256 צעדים שהפוקימון בשישייה, שוב לא משנה באיזה מקום. כל 256 צעדים מביאים נקודה אחת לשמחה. ניתן גם באופניים.
דיבור עם אישה בעיר קסטליה, עיר מכון החרק, תעלה את השמחה ב-3 נקודות.
שימוש בויטמינים (מעלי סטטוסים כמו iron) גם מעלים שמחה בנקודות משתנות בהתאם לכמות השמחה הנוכחית של הפוקימון.
עליית רמה גם מעלה שמחה.
שימוש בברים שקשורים ל-EV גם מעלה שמחה.
יש גם דברים שיכולים להוריד שמחה, כמו התעלפות, החלפה ושימוש בחפצים כמו Heal Powder.
אם פוקימון הוא מביצה או נתפס ב-Luxury ball אז השמחה ההתחלתית שלו תהיה יותר גבוהה.
החפץ Soothe Bell גם מעלה את השמחה, בתנאי שהפוקימון מחזיק אותו.
ניתו להשיג אותו בעיר נימבסה, עיר מכון החשמל.
אתה צריך ללכת לבית שמצפון מערב למרכת הפוקימון, לדבר שם עם אישה ולהראות לה פוקימון שהוא כבר בעל שמחה גבוהה. תבחר בפוקימון שיש לך כבר הרבה זמן כמו התחלתי.
שהוא מגיע לשמחה מקסימלית ותעלה אותו רמה הוא יתפתח.
שים לב שיש פוקימונים שצריך לעלות אותם ביום או בלילה בשביל שהם יתפתחו, אבל זה לא המקרה.
פשוט תלחם איתו, תלך שהוא בשישייה שלך ואחרי כמה זמן הוא יתפתח.
אני אוהב לפתח כמה שיותר מוקדם אז הרבה פעמים אני שם את הפוקימון בשישייה, עולה על אופניים ורוכב בשטח ארוך איזה 10 דקות.
ואז מעלה אותו רמה, בדרך כלל הוא מתפתח.
מה שכן זה מצריך סבלנות.[/QUOTE]
תודה רבה אחי !