-
Power connection
היי יש לי משחק ששמו הוא Power connection אאז החלתטי לפתוח סיפור על אותו בסיס
[SIZE="4"]פרק 1- מסעו של חיביר
[SIZE="4"]
[SIZE="3"]רון קם בשעה מוקדמת של הבוקר. הוא היה כולו התרגשות וציוצים. אחרי כל לא כל יום אתה בן 7. במחוז איסגי אסור לראות,להרגיש או כל דבר אחר בנוגעה לפוקימונים אפילו לא לראות תמונה. בגיל 7 מקבלים פוקימון חדש בתקווה שהילד יקבל כוח חיביר. רון לקח את התיק והתכונן לצאת הוא נראה שמח מאוד. הוא הגיעה למעבדת פרופסור שון בדיוק ב8. הפופסור ניגש אליו והראה לו יצורים מוזרים. אחד מהם ירקרק וחמוד בעל עלה בקצה ראשו אשר מדי ריח נפלא. השני נראה כמו איזה חיית פרא טורפת,הוא היה כחות ובעל שיניים איימתניות.. והשלישי היה דמוי זוחל קטן בעל להבות עכל גבו. הפרפסור הסביר ואר ציקוריטה טוטודייל וסינדקוויל. תבחר אחד הוא אמר בחוסר התרגשות רק שמצד שני רון היה נרגש,הוא ידע שכוח חיביר הוא לא ייקבל הרי הפעם האחרונה שמישהו קיבלת כוח חיביר היה לפני כ578 שנה. הוא החליט ללכת על צ'יקוריטה שנראתה לו הכי טובה. ברגע שהוא נגעה בא הוא הרגיש צריבה גדולה בבטנו והתקפל לשניים על הריצפה,והתעלף. הוא התעורר במיטה שלו כאשר צ'יקוריטה המודאגת על ידו. הוא שם לב לצורת עלה על ידו. אמא של רון נכנסה לחדר והוא שאל ''אמא מה זה הסימן על ידי??'' ואמו של רון אמרה בקול הזועק לבכי ''חיביר,רון אתה חיביר!!'' אמרה וזעקה בבכי מר. הוא ידע מיד כל אחד שיתגלה בחיביר,כולם ירדפו אחריו ויחשקו בוא. החיביר האחרון הוקפא על ידי הציידת ג'יי והוא עדיין קפוא באוס של מישהו. הוא ידע נחרץ גורלו.רון יצא החוצה במבט קפוא,וראה בדיוק מה שחשש מפניו כ200 צבאות של אנשי זדון ופשע עמדו מולו ונלחמו על מי יקבל אותו לאוסף שלו. כאשר הם ראו אותו כל אחד הכין מכשיר אחר- קבוצה אחת שלפה רשת,השנייה מין עיגול סגלגל וקן ועוד אחת מין מכשיר כחול מתקתק ומי יודע מה לא. רון התחיל להרגיש פחד הוא נס על עיקבותיו וחזר לאחור. הוא כתב פתק מהיר לאמו ''אני אוהב אתך אמא אבל לעום לא יעזבו אותך עם אשאר להתראות ....לתמיד'' רון עצר כמה דמעות חלושות ויצא דרך הדלת האחרוית הוא רץ ליער בליווי צ'יקוריטה אל תוך מסעו המופלע כי הרי זה- מסעו של חיביר.[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
-
קשה לעקוב אחרי זה.
זה קצת לא ברור מה שהולך כאן.
היית צריכה לעשות הקדמה כדי שכולם יבינו על מה בכלל מדובר.
ויש הרבה שגיאות כתיב.
חוץ מזה, הסיפור נחמד.
אפילו ש"חיביר" נשמע כמו איזה קללה ברוסית.
-
חח.. אז [b][u]הקדמה +מילון מושגים-
בעולם שרון חי בוא אסור היה לראות פוקימונים עד גיל 7. כי הרי כולם ידעו שכוחות החיביר מתגלים רק מגיל 7 ומעלה. למרות שלא התגלה חיביר כבר למעלה מ200 שנה אנשי כדור הארץ לא היתייאשו למרות שאף אחד לר רצה להיות חיביר כי ברור שיירדפו אחריו לעד.
מילון-
חביר= מישהו בעל יכולות זהות לפוקימון הראשון שהוא נגע בוא לדוגמא ילד בן יום,לא נגע בפוקימון בחייו נוגע בוורמפל. הוא יקבל את יכולות אותו וורמפל[/u][/b]
-
[b]פרק 2- ההתחלה,הפחד וצבא 1[/b]
רון המשיך בדרכו כועס ועצוב על כך שלא יוכל לראות שוב את הוריו,אמו,משפחתו,חבריו ושאר נכריו. צ'יקוריטה הבחינה בסיבלו. רון חייך אליה חיוך קלוש ומתקתק ואמר ''אל תדאגי צ'יקוריטה שום דבר לא יפריד בינינו'' באותו רגע שם לב רון לסימן על כתפה של צ'יקוריטה. זה היה כמו כתם לידה. הצורה הייתה כמו איור,איור של ראשו. רון התחיל להתקדם לעבר היער הקרוב אליו,יער שיימין. הוא נכנס פנימה בהתרשות גדולה וראה ריאלו משתובבים,כמה פבאסים מקפצים בתוך אגם,אודישים מצחקקים אבל מה שלכד את עיניו הפליא אותו. הוא ראה קבוצה גדולה של פוגקימון משחקים להנאתם (תמונה בספויילר למטה) . רוםן התקרב אליהם והופתע מהמגוון וחשב לעצמו שזאת ההזדמנות שלו לקבל פוקימון חדש. רון וצ'יקוריטה התקרבו אל הקבוצה ככל שרון התקרב הוא שם לב שהקבוצה בעצם מחולקת ל3. צ'יקוריטה מאוד נמשכה לאחת מהם. רון הבין מיד למה אחד הפוקימונים בקבוצה שמונה רק פוקימונים ירוקים היה גם צ'יקוריטה. 'יקוריטה רצה אליהם בשמחה אך ברגע שראו את הסימן על כתפה הם ברחו בפחד רב. צ'יקוריטה הייתה מאוד עצובה אבל אז הצ'יקוריטה השני,שהתברר כתינוק התקרב אלייה לאט לאט והתחיל להשתוב איתה. רון בהה באירוע מעט משועשע. פתאום בלי כל תקדים או רמז נפרשה מעליו רשת גדולה ונשאה אותו אל על. צ'יקוריטה מיד נחלצה לעברו אך לפני שהספיקה לתקוף גם אותה הקיפה רשת.. רון וצ'יקוריטה נשאו אל על אל תוך חללית גדולה ומשונה,בתוכה הם ראו כ500 איש מקיפים אותם,כולם במדי צבא עם נשק בידם. איש אחד נכנס פנימה,הוא היה נמוך באופן מוזר כ40 סנ' על פי מה ששיער רון,אבל למרות זאת היה ניכר כי הוא מבוגר. פניו היו עגולים ושערו שחור וקצוץ,עיניים כחולות כשמים בלטו מתחת לגבות שחורות ועבות יותר משל קוף. הרשת התחילה לרדת ונעצרה כאשר רון וצ'יקוריטה היו בתוך כלוב שחור בעל סורגים זהובים ועבים מאוד. הרשת נפתחה ורון וצ'יקוריטה נפלו פנימה בהפתעה. האיש חייך ואמר בסיפוק ''טוב אז איך נקפיא אותו חיילים?אני חושב עם היד למעלה שייראו את הסימן לא? ואת הצ'יקוריטה פה נקפיא בפרופיל אתם לא חושבים?'' רון היה המום ופחד מאוד. הוא ידע מה הולך לקרות לו. הוא יוקפא ויעבור מיד ליד אנשים ישלמו עליו הון או אולי אפילו ייגנב,אבל לצאת מההקפאה לא. הם לא יעזו מחשש שיברח זה בדיוק כמו מוות אבל גרוע יותר. רון ניסה להיחלץ בכמה דרכים שונות-ראשית הוא ניסה לירות עלי תער אחרי הכל הוא חיביר. גם צ'יקוריטה ניסתה זאת אבל מיד לאחר הנייסיון הראשון תפסו בצ'יקוריטה כמה חיילים והכניסו אותה למין בועה כחולה שהרדימה אותה מיד. לאחר כמה שעות שנראו כנצח הופיע שליח בבגדים זהובים ועל מדיו כתובה האות G הוא הניח חבילה על כרצפה וקרא בקול ''חבילה למר ג'ונס חבילה למר גונס'' האיש הנמוך הופיעה מיד,שילם צ'ק על סך 100000 דולר וסילק את השליח. האיש הנמוך פתח את החבילה,רון ראה בפנים את הגרוע מכל-מכונת הקפא עם 2 תאים אחד בשבילו ואחד לצ'יקוריטה. לפתע הוא שמע צעקה נרגזת,הוא הביט וראה כי האיש הקטן גילה כי הוא צריך להרכיב את מכונת ההקפאה. הוא קרה לכ7חיילים שמיד התילו להרכיב ולבנות. באותו זמן הוא ראה כמה חיילים אשר בונים ארון זכוכית. על המדף היו 2 שלטים-
החיביר-רון
פוקימון החיביר-צ'יקוריטה.
אני לא מאמין מילמל רון והסתכל לעבר צ'יקוריטה היושנת. לפתע הוא קלט תזוזה מאחד החדרים,צללית קטנה בערך בגובהו. אבל סקרנותו הוסחה בגלל כ5 חיילים שסחבו בועה קטנטנה על מגש כסף,הבועה הייתה בצבע ירוק-סגול וזהרה לנוכח האורות בחדר בוא היה רון. אחד החיילים ,כנראה המפקד קרא-''4 ו5 לכאן!'' שני חיילים גבוהים בעלי עייני תכלת הגיחו מעומקי הצבא,הם היסתכלו על רון ברחמים אך מיד הסבו מבט ותפסו בכדור הקטן. 5 עאנשים אשר החזיקו את הכדור הקיפו את רון. שני האנשים הקרואים 4 ו5 הופיעו ובידיהם הכדור הקטן. הם הפילו את הכדור ארצה שגדל וגדל. כמה חיילים דחפו את רון אל תוך הכדור הגדול,זה מיד שינה צורה לצורתו של רון. אחד החיילים אמר לרון בקול חלוש ומלא רחמים ''זאת חליפת שיתוק. לפני שנקפיא אותך נפעי אותה וכך לא תוכל לברוח מהקרן אמר'' ורון צפה איך עושים אותו דבר לצ'יקוריטה הישנה
השקעתי מלאא אז תגיבו בבקשה
מי שרוצה להיות דמות בפרק הבא שיכתוב את שמו,אופי ופוקימון (רק 1)
-
שם:תומר
אופי:אוהב לעזור טיפה סנוב אוהב פוקימונים חיביר בעל ביטחון עצמי יש בו רוח לחימה נמרץ
פוקימון:אינפריינאפ
-
סבבה אני יכניס אות בפרק הבא או עוד 2.
-
שם:אלי
אופי:רגיש אוהב לעזור ולהצחיק מתעצבן די במהירות ואוהב חברה
פוקימון:צאריזארד
(סיפור אדיר!!!!!!!!)
-
יש לך מלא שגיעות בהקלדה.
תוסיפי אנטרים במקומות הנכונים כדי שיהיה יותר קל לקרוא את זה.
סיפור נחמד.
-
פשש פרק מאוד יפה
שיפור עצום מהקודם.
תמשיכי לכתוב, לוהטת!
ואם אני יכול להירשם, זה יהיה נחמד.
שם: אוהד
אופי: נחמד, אוהב קרבות, אוהב לעזור לאחרים. יש לו שיער בצבע חום\בלונדיני ועיניים כחולות.
פוקימון: מאצ'ופ
הערה קטנה: אפשר להתלוות אל הדמות למסע לכמה פרקים?
-
שם:מגל
אופי:מתרגז בקלות, בוכה בקלות ומאוד ילדותי.
פוקימון:גרובייל
-
לכל החפיפניקים שפה, אני פשוט לא מאמין עליכם.
וזה לא רק בסיפור הזה, אלא בעוד המון סיפורים.
חוץ מלהיות מאגניב ולהירשם למשחק, מה עם איזו ביקורת?
ברצינות אנשים!
עוד אפשר לחשוב, "כן ברור אני שונא את הסיפור הזה אבל אם יש הרשמה אני אירשם!"
איפה הביקורת, שאמורה לעודד ולתמרן את טל לכתוב עוד פרקים?
אני מאוד מתפלא מכם.
(וטל, אל תדאגי, את תמיד תישארי לוהטת חחח)
-
פרק יפה מאד
אפשר להירשם
שם:אופק
אופי:חצוף אוהב פוקימונים וחרוץ
פוקימון:טוטודייל
הערה קטנה: אפשר להתלוות אל הדמות למסע לכמה פרקים?
-
אוהד,אוהד,אוהד מה נעשה איתך....
[b]פרק 3-תומר ואינפראנפ שותפים!!!
[/b]
רון הרגיש בדקות העובדרות,כל דקה חשובה. כי בכל רגע החיילים ייסימו לבנות את המכונה והוא ימות. כל החיילים יצאו חוץ מאחד שנותר לשמור. פתאום רון שם לב שוב לצללית שראה קודם,כאילו משום מקום הופיעה ילד בעל שיער שחור כלילה ועיינים כחולות בשמים ואמר ''היי אני תומר חיביר אש מה מצב?'' אמר בעוד אינפריפ מופיע לידו ומחסל את השומר בלהביור אחד בלבד.
ההתרגשות שגאתה ברון... היא התרגשות שאי אפשר לתאר. תומר התקרב אל הכלוב והוציא מפתח קטנטן מכיסו ופתח את הכלוב בוא היה רון. לאחר מכן הוא שיחרר גם את צ'יקוריטה שהייתה מופתעת בגלל שהרדימו אותה. רון ותומר יצאו והתגנבו בכדי לברוח מהספינה של האיש נמוך הקומה. הם הגיעו עד לכמחצית הדרך עד שכ8 חיילים הקיפו אותם! מאחורייהם הגיח האיש נמוך הקומה ואמר בפליאה ''תומר!! החיביר היחיד שא אחד בעולם התחתון חוץ ממני כמובן יודע עליו!'' וואוו בונוס!!!
רון היה בחרדה של ממש אבל תומר נרעה רגועה ואמר ''תשתמש בעלי תער!'' רון השתמש בלי היסוס בעלי תער על 4 חיילים ותומר השתמש בלהביור על השאר. שניהם התחילו לברוח בשארית כוחותם החוצה אל מחוץ לספינה. רון נראה נרגש,עצוב,מפוחד ומי יודע איזה עוד רגשות ותסבוכות געשו בתוכו. לעומת זאת תומר נראה רגוע לחלוטין. רון ותומר הגיעו מתנשפים אל היציאה. תומר שרק שריקה ארוכה וכאילו משום מקום הופיעה לפנייהם דרגונייט ענקי תומר אמר ''תכיר את דרקי הדרוגונייט שלי'' דרקי התחיל לעו אבל במקום לעו למטה כמו שתומר אמר לו הוא עף אל פתח בספינה. ברגע שעשה זאת כ50 חיילים לקחו את תומר ורון המופתעים לכלובים-חסיני אש כמובן. והרדימו את פוקמניהם. ''מה,איך...'' גמגם תומר אבל אז הופיעה הגבר נמוך הקומה שצחקק ואמר ''לתפוס את הדרגונייט שלך ולהחלי אותו באחד משלנו היה קלי קלות'' אמר בקול קל והצביעה לכלוב בוא שכן דרגונייט קשור אשר הסתכל על רון ותומר בבושה.
לאחר כ5 שעות של שיעמום רון ותומר עדיין ישבו בכלובים כאשר ידיהם קשורות בחוט סגול ודקיק. הם ניסו הכל מעלי תער ועד להביור אבל כלום לא עזר הם לא הליחו להשתחרר. לאחר עוד כמה שעות הופיעה שורת חיילים אשר נשאה מכונה מוזרה ומאיימת למראה. היא הייתה עגולה בעלת הרבה ברגים ומראשה הזדקרה אנטנה קטנה. עוד שורה של חיילים הגיחה מאחד המסדרונות נושאת 4 מכלים. רון מיד ידע למען מה הם- לו,לתומר לצ'יקוריטה ואינפריימפ. האיש נמוך הקומה אמר ''שמי הוא טים'' אמר ואז שוב ''אני לא יודע מי קודם ..אני יודע אני יעשה הגרלה!!'' טים עשה הצגה חשובה כאילו זה באמת חשוב הוא גזזר פתקים זהובים מד זהוב,רשם עליהם -תומר,רון,תומר,רון ככה כל שם 100 פעמים ואז הכניס את כולם לכובע הוא לשיקשק את הכובע עוד כחצי שעה ואז שלף. טים נראה מרוצה והורה על כמה חיילים להביא לפניו את תומר ואינפרייפ. הוא הורה לעוד כמה חיילים לתפוס את ידו של תומר ולשים אותה פתוחה לפנים כך שיידעו שהוא חיביר,טים לחץ על המכונה המשונה ובן רגע תומר המסכן קפא,הוא הפך לזהב. רון הרגיש איך הדעות זולגות על פניו ,אחרי הכל תומר היה הדבר הקרוב ביותר לחבר שהיה לו מאז יצא למסע. ואז קרא טים ''הביאו אליי את רון''
-
O.o
פרק יפה, אהבתי מאוד.
אבל יש לי הערה אחת,
כל הסדרה תהיה בתוך המקום הזה שמקפיאים פוקימונים?
כי פרק אחד זה הספיק, שניים זה כבר יותר מדי. אני ממליץ לך לעשות שכבר פרק הבא הם יצאו, כי יש פה תחושה שהסיפור נתקע באותה נקודה, שהוא כלוא, משתחרר, ולפתע שוב כלוא.
ומה לעשות שאת לוהטת?
חח זה כזה כיף לחרפן אותך
-
מעצבן!!!!!!!!!
וברור שהם יצאו משם בפרק הבא...