שבוע שעבר הסדרה ששברה כמעט את כל השיאים חזרה לעונה שלישית.
מי ראה? מה דעתכם?
מתרגשים מהעונה?
Printable View
שבוע שעבר הסדרה ששברה כמעט את כל השיאים חזרה לעונה שלישית.
מי ראה? מה דעתכם?
מתרגשים מהעונה?
אני עקבתי אחרי העונה הראשונה, אחרי העונה השנייה פחות, וראיתי רק 5 דקות מהעונה השלישית...
באיזה ימים זה בכלל?
ראיתי את הפרסומת וזה נראה ממש מכור
אז לא ראיתי בכלל
[QUOTE=Sandshrew;1224590]ראיתי את הפרסומת וזה נראה ממש מכור
אז לא ראיתי בכלל[/QUOTE]
נראה ממש מכור?
זאת סדרת דרמה >.<
האמת אני רואה את זה באינטרנט אז לא יודע מתי זה משודר ביס. אבל זה צמוד לתאריכים האמריקאים.
מז"א מכור?
[QUOTE=Ritsuka Kun;1224593]האמת אני רואה את זה באינטרנט אז לא יודע מתי זה משודר ביס. אבל זה צמוד לתאריכים האמריקאים.
מז"א מכור?[/QUOTE]
אתה יודע אנחנו יודעים מה השחקנים יודעים להגיד ואפשר לצפות הכל מראש הא ממתי לסדרת דרמה יש תסריט ?
אני צופה בזה אני חושב שהפרק הראשון היה גרוע אבל אני מחקה בעיקר לפרקים אם המנצחים בפרויקט של גליי
[QUOTE=Amitlv;1224623]אני צופה בזה אני חושב שהפרק הראשון היה גרוע אבל אני מחקה בעיקר לפרקים אם המנצחים בפרויקט של גליי[/QUOTE]
לא ראיתי ממש את הפרוייקט אלא רק איזה 3 פרקים ואת הפרק האחרון:)
אני גן מחכה להם אם אני יעקוב אחרי התכנית...
[QUOTE=Amitlv;1224623]אני צופה בזה אני חושב שהפרק הראשון היה גרוע אבל אני מחקה בעיקר לפרקים אם המנצחים בפרויקט של גליי[/QUOTE]
הייתה כבר את לינדזי מהפרויקט. ובפרק הרביעי דמיאן אמור להגיע בתור תלמיד מאירלנד והוא ישן אצל בריטני חח.
והפרק לא היה גרוע השירים היו גרועים. חוץ מהשיר של בליין לא הכרתי אף אחד מהם חח
סדרה גדולה!
אני אהבתי את השיר הראשון שהם עשו, הוא קיצבי כזה.
וביום חמישי הזה לא יהיה פרק של גליי בערוץ 12 בגלל ראש השנה ):
תוריד אותו!
[QUOTE=Ritsuka Kun;1224840]תוריד אותו![/QUOTE]
יש עם תרגום?
[QUOTE=Ritsuka Kun;1224634]הייתה כבר את לינדזי מהפרויקט. ובפרק הרביעי דמיאן אמור להגיע בתור תלמיד מאירלנד והוא ישן אצל בריטני חח.
והפרק לא היה גרוע השירים היו גרועים. חוץ מהשיר של בליין לא הכרתי אף אחד מהם חח[/QUOTE]
אבל אותה אני לא אהבתי בפרויקט וגם השיר במזנון היה סבבה
לא נראה לי יש עם תרגום כבר..
אני אהבתי רק את דמיאן מכל הארבעה שזכו...
את אלכס אני שונא! לינזי היא פשוט גרסה יפה יותר לליה מישל וסאם כזה וואנבי שפשוט בא לי לתת לו בוקס
[QUOTE=Ritsuka Kun;1224843]לא נראה לי יש עם תרגום כבר..
אני אהבתי רק את דמיאן מכל הארבעה שזכו...
את אלכס אני שונא! לינזי היא פשוט גרסה יפה יותר לליה מישל וסאם כזה וואנבי שפשוט בא לי לתת לו בוקס[/QUOTE]
חחחחח
אני מת על אלכס יש לו ביתכון עצמי עצומם ואני מת ליראות אותו בביגדי נשים בסדרה