שלחתי למנהל Meganium משחק שאני רוצה שהוא יאשר וכבר שלושה ימים שהוא בפורום לפחות יותר משעה והוא לא בודק.
אני רוצה שתבדקו למה הוא לא בודק או שתורידו אותו ותיתנו למישהו [B]אחראי יותר[/B] לנהל את הפורום.
Printable View
שלחתי למנהל Meganium משחק שאני רוצה שהוא יאשר וכבר שלושה ימים שהוא בפורום לפחות יותר משעה והוא לא בודק.
אני רוצה שתבדקו למה הוא לא בודק או שתורידו אותו ותיתנו למישהו [B]אחראי יותר[/B] לנהל את הפורום.
תקשיב זה להודעה פרטית.
אולי הוא עסוק במשהו אחר.
גם אני שלחתי משחק ללורדאביזי והוא לא שלח לי תגובה והרבה לחצו עלי אז ביקשתי ממנו יפה שיגיב לי על המשחק והסברתי לו למה זה חשוב לא הגשתי תלונה עליו.
זה לא יפה להגיד שצריך להוריד אותו מניהול כי הוא לא אישר את המשחק שלך.
אתה חדש פה לא אז מי אתה שתדרוש דברים בפורום שאתה בקושי מכיר ובקושי מכירים אותך?
תראה מנהלי חת''מ מקבלים חמישה משחקים לפחות ביום חוץ מזה יש להם חיים אחרים,חוץ מזה הם לא בפורום בשביל לבדוק ולאשר משחקים ושלושה ימים זה לא הרבה,היו כאלה ששלחו משחק וקיבלו תשובה רק אחרי שבוע והם שתקו,אז חכה בשקט.
יכול להיות שהוא היה עסוק גם לי זה קרה פשוט תשלח לו ה''פ תגיד לו שהוא לא ענה לך והוא יענה מאגניום הוא מנהל טוב....
קודם כול אני בת
והוא היה נמצא בפורום יותר משעה והוא נתקע על הדף הראשי, אין לי מה להגיד יותר.
את לא יכולה להחליט פתאום שהוא לא עושה את עבודתו כמו ששצריך, את בעצמך ממש קצת זמן, ותאמיני לי שהוא מכיר ת'חוקים טוב מאוד, הוא לא סתם נבחר לניהול.
אם עבר לפחות שבוע והוא לא בדק אז אולי..
בכל מקרה, יש לו דברים אחרים לעשות, דברים הרבה יותר חשובים.
בנוסף, זה שהוא מחובר לפורום לא אומר שהוא על המחשב באותו זמן.
זה אפשרי ואין עם זה בעיה לא לקבל תשובה לאחר שלושה ימים. אולי יש לו דברים חשובים יותר, אך הוא משאיר את הפורום פתוח ועוסק באותם דברים. אני עושה את זה כל הזמן. לגבי המשחקים שלי שאני רציתי לאשר, תמיד לקח לי שבוע-שבועיים עד שהמנהלים סוף סוף התעסקו בבקשה שלי, כי הם "חשבו ששלחו לי תשובה" או ש"היה לילה לבן באותו זמן והם היו צריכים להתכונן אליו" או כל מיני דברים כאלו. אז זה לא נורא. לשלוח תזכורת/שאלה בהודעה פרטית מעולם לא הרג אף אחד, ואת יכולה לעשות את זה. ההתלוננות כאן היא חסרת סיבה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רק שלושה ימים?את יודעת שפעם היה חוק שתשובה על משחק תשלח רק לאחר שבועיים?
תפסיקו להתלונן על שטויות!שלומי מנהל מעולה!
3 ימים זה לגיטימי בהחלט.
תחשיבי את זה שבדיוק נגמר ראש השנה.. אולי הוא שמר את החג או התארח או פשוט לא היה זמין במשך התקופה הזאת.
תחכי עוד כמה ימים ונקווה שתקבלי תשובה.
בכל מקרה אני אבקש את תשומת ליבו לנושא.
בואי אני אספר לך קצת על לוח הזמנים שלי...
שני חוגים-פעמיים בשבוע
תחילת כיתה י'-מתחילות הבגרויות.
5 יחידות אנגלית.
3-4 יחידות מטמטיקה.
שיעורים פרטיים פעם-פעמיים בשבוע.
שיעור פסנתר פעם בשבוע.
וכשאני מתחבר אני דואג לענות לכל מי ששלח לי הודעה,ואם ולא שמתי לב להודעה שלך את מוזמנת לשלוח את ההודעה עוד פעם,גם בהתחשב שתוך כדי שאני מחור אני עובד על סיקורי המשחקים.
התוקפנות הזאת מאוד לא מקובלת והיית צריכה לשלוח לי עוד הודעה כי כנראה שלא שמתי לב.