ראיתם את הסדרה החדשה טרה נובה? היא משודרת בערוץ Yes Action בימי שלישי בשעה 9 ורבע בערב זאת ה-סדרה מומלצת לכולם
אז.. מה אתם חושבים עליה?
Printable View
ראיתם את הסדרה החדשה טרה נובה? היא משודרת בערוץ Yes Action בימי שלישי בשעה 9 ורבע בערב זאת ה-סדרה מומלצת לכולם
אז.. מה אתם חושבים עליה?
ככה לא כותבים יס אקשן
בת רואה טרה נובה?
הפרק הראשון הכפול היה באמת מגניב וטוב.מחכה לפרק של היום
מה רע בזה שאני בת ורואה טרה נובה???? אבל בפרק הראשון שהוא הוציא את המכשיר איתור (האבא) זה היה דוחה....
[QUOTE=ttrrtte;1229405]מה רע בזה שאני בת ורואה טרה נובה???? אבל בפרק הראשון שהוא הוציא את המכשיר איתור (האבא) זה היה דוחה....[/QUOTE]
סדרות כאלו לא מתאימות לבנות
חח אז אתה לא מבין כלום בבנות!! חח
אבל שאלה כי לא הבנתי משהו בפרק-
הילדה הזאתי,זאת שיצאה מהאוטו ומשלחת החיפוש מצאה אותה שרדה? או שלא הראו?
סדרה מעולה,אני אהבתי. זה רעיון די מעניין,שגם אני חשבתי עליו בסיפור,אבל בשלי נכנסו גם כוחות על :)
בכל מקרה,דבר אחד הצחיק אותי:השם של המנהל. טיילור Xddd
חח.. הרגע סיימתי לראות את הפרק השלישי,איזה מזל שהמה שמו ההוא לא פגע בזואי...... ואני מקווה מאוד שמלקולם לא יתקרב לליז חוץ מזה איזה יפוים מטוממות אני לא מאמינה שכל הבאלגן הזה היה בגגללן
ערכתי לך.
וואי איזה סדרה זאת!הקלטתי את הכל!
שני הפרקים הראשונים היו מה זה טובים!
ותגידו, לא שמתם לב שהפרק של היום מבוסס על סרט של היצ'קוק?(הציפורים)
מה זה היצ'קוק? תוכל לשים תמונה?
נ.ב זה היה 3 פרקים הראשון היה כפול
[QUOTE=ttrrtte;1229523]מה זה היצ'קוק? תוכל לשים תמונה?
נ.ב זה היה 3 פרקים הראשון היה כפול[/QUOTE]
אני יודע זה למה התכוונתי.
תחפשי ביוטיוב Hichkok The birds ותראי שזה בדיוק אותו דבר..
אוף אני שוכח לראות.. מתי יש שידורים חוזרים של הפרק הראשון?
תסתכל באינטרנט יש שם אני לא בטוחה שכבר שמו את השלישי אבל תבדוק
[QUOTE=buizel שולט;1229551]אוף אני שוכח לראות.. מתי יש שידורים חוזרים של הפרק הראשון?[/QUOTE]
באתר של יס את הפרקים
[QUOTE=monster;1229597]באתר של יס את הפרקים[/QUOTE]
אבל כשאתה צופה בכמות פרקים כלשהיא יש מגבלה מתי שהוא באתר של יס והם אומרים לך: "אם אתה רוצה להמשיך לצפות בתוכניות שלנו (ועוד בלה בלה בלה..) תצטרך להתחבר למנוי של Yes שלך ואם אין לך אתה יכול להירשם אלינו " או משהו בסיגנון הזה..
אתה יודע מה עושים כשהודעה כזאתי מופיע לך?
[QUOTE=הקפסולוקאי;1229607]אבל כשאתה צופה בכמות פרקים כלשהיא יש מגבלה מתי שהוא באתר של יס והם אומרים לך: "אם אתה רוצה להמשיך לצפות בתוכניות שלנו (ועוד בלה בלה בלה..) תצטרך להתחבר למנוי של Yes שלך ואם אין לך אתה יכול להירשם אלינו " או משהו בסיגנון הזה..
אתה יודע מה עושים כשהודעה כזאתי מופיע לך?[/QUOTE]
צריך להירשם לאתר שלהם(לא יודע אם זה עולה כסף)