אני צריך שישיה לאדום אש :)
עדיין לא בחרתי התחלתי , ככה שכל התחלתי שתיתנו יהיה אופצייה. :) תודה
Printable View
אני צריך שישיה לאדום אש :)
עדיין לא בחרתי התחלתי , ככה שכל התחלתי שתיתנו יהיה אופצייה. :) תודה
[LEFT][/LEFT][QUOTE=shahar2110;1232895]אני צריך שישיה לאדום אש :)
עדיין לא בחרתי התחלתי , ככה שכל התחלתי שתיתנו יהיה אופצייה. :) תודה[/QUOTE]
מה אני אגיד לך אתה לא אומר לנו נתונים לא כלום.... "תיקח פוקמונים שאתה אוהב"
באמת...
[quote=טוביאיתי1;1232897][left][/left]
מה אני אגיד לך אתה לא אומר לנו נתונים לא כלום.... "תיקח פוקמונים שאתה אוהב"
באמת...[/quote]
אז איזה פוקימון התחלתי אתה ממליץ לקחת ?
[quote=shahar2110;1232900]אז איזה פוקימון התחלתי אתה ממליץ לקחת ?[/quote]
אני ממליץ לך לקחת את בלבאזור ולהתחיל איתו הוא מאוד שימושי במסע והוא גם סוג עשב וגם רעל...:wink:
[QUOTE=PURE ANGEL;1232935]אני ממליץ לך לקחת את בלבאזור ולהתחיל איתו הוא מאוד שימושי במסע והוא גם סוג עשב וגם רעל...:wink:[/QUOTE]
אוקי ואז איזה שישישה אני אקח :)?
[quote=shahar2110;1232937]אוקי ואז איזה שישישה אני אקח :)?[/quote]
השישייה הכי מועדפת עליי: וינזאור עשב ורעל, מגנמייט חשמל ומתכת, רייהורן אבן ואדמה, פוליראת' מים ולוחם, אלאקזם על חושי, דרגונייט דרקון ומעופף.
[quote=pure Angel;1232938]השישייה הכי מועדפת עליי: וינזאור עשב ורעל, מגנמייט חשמל ומתכת, רייהורן אבן ואדמה, פוליראת' מים ולוחם, אלאקזם על חושי, דרגונייט דרקון ומעופף.[/quote]
אתה יכול להביא לי את השם של פוליראת באנגלית ? כי אני לא מוצא בסרבי :)?
[quote=shahar2110;1232941]אתה יכול להביא לי את השם של פוליראת באנגלית ? כי אני לא מוצא בסרבי :)?[/quote]
poliwrath
אוקי תודה רבה !:))
ומה אתה חושב על Lapras או HORSEA ?
[quote=shahar2110;1232945]אוקי תודה רבה !:))[/quote]
אין בעד מה, שמחתי לעזור. :sunglasses:
[quote=shahar2110;1232945]אוקי תודה רבה !:))
ומה אתה חושב על Lapras או HORSEA ?[/quote]
קינגדרה [הצורה האחרונה של הורסי] הרבה יותר טובה מפוליראט'. פוליראט' פחות בנוי לתקוף, הוא יותר חזק בהגנות שלו, על אף שהוא גם סוג לחימה. הבעיה היא שאתה צריך להחליף סדרה עם חפץ מסויים כדי שהוא יתפתח, ואם אתה משחק במחשב, לא תוכל לקבל אותו בדרך חוקית. לפרס תוקפת לא משהו, אבל היא לומדת קרן קרח שזה קול. אם השאלה היא היא או פוליראט' - היא עדיפה.
אתה יכול גם לשחק נידוקינג או נידוקווין שנותנים לך גם סוג אדמה, ארקנאיין\ניינטיילס\פלאריון שייתנו לך סוג אש..
[quote=דברים יומיומיים כאלה;1232958]קינגדרה [הצורה האחרונה של הורסי] הרבה יותר טובה מפוליראט'. פוליראט' פחות בנוי לתקוף, הוא יותר חזק בהגנות שלו, על אף שהוא גם סוג לחימה. הבעיה היא שאתה צריך להחליף סדרה עם חפץ מסויים כדי שהוא יתפתח, ואם אתה משחק במחשב, לא תוכל לקבל אותו בדרך חוקית. לפרס תוקפת לא משהו, אבל היא לומדת קרן קרח שזה קול. אם השאלה היא היא או פוליראט' - היא עדיפה.
אתה יכול גם לשחק נידוקינג או נידוקווין שנותנים לך גם סוג אדמה, ארקנאיין\ניינטיילס\פלאריון שייתנו לך סוג אש..[/quote]
הבנתי ! אז אני אוותר על Horsea
ואפשר את השם של ניינטיילס באנגלית :) ?
[quote=shahar2110;1232960]הבנתי ! אז אני אוותר על Horsea
ואפשר את השם של ניינטיילס באנגלית :) ?[/quote]
NINETALES
פוקימוני מים נוספים שאתה יכול לצוות לשישייה שלך הם דיוגונג [נדמה לי אפשר למצוא אותו במערה של ארטיקונו] - שגם כן מסוג מים וקרח וזה גם היפסטרי לבחור בו. יש גם את סטארמי שהוא אחלה - סוג מים ועל חושי, ומאותה קומבינציה של סוגים יש גם את סלווברו. רק תבחר.
פוקימון לחימה גם מאוד שימושי בשישייה: אתה יכול לבחור באחד המתפתחים של טיירוו [מבחינת התקפות שהם יכולים ללמוד - היטמונצ'אן הכי יעיל, כי הוא לומד את שלושת אגרופי היסודות [אש, קרח, וחשמל], או במאנקי שמתפתח לפריימאייפ.
[quote=דברים יומיומיים כאלה;1232966]ninetales
פוקימוני מים נוספים שאתה יכול לצוות לשישייה שלך הם דיוגונג [נדמה לי אפשר למצוא אותו במערה של ארטיקונו] - שגם כן מסוג מים וקרח וזה גם היפסטרי לבחור בו. יש גם את סטארמי שהוא אחלה - סוג מים ועל חושי, ומאותה קומבינציה של סוגים יש גם את סלווברו. רק תבחר.
פוקימון לחימה גם מאוד שימושי בשישייה: אתה יכול לבחור באחד המתפתחים של טיירוו [מבחינת התקפות שהם יכולים ללמוד - היטמונצ'אן הכי יעיל, כי הוא לומד את שלושת אגרופי היסודות [אש, קרח, וחשמל], או במאנקי שמתפתח לפריימאייפ.[/quote]
תודה רבה !:)