-
לכל אלה ששאלו על בנט
לכל אלה ששאלו על בנט, מעכשיו הוא גם ניתן לאנשים באירופה וזה כולל אותנו, אז לאחר שהסיסמא תשוחרר תוכלו להוריד אותו.
מה ששונה מבדרך כלל הוא שאין סיסמא אחת לכל אירופה, אלא סיסמא לכל אזור באירופה. אני לא יודע באיזה אזור אנחנו נכנסים אבל עד עכשיו יצאה רק זו של איטליה.
מקווה שעזרתי למישהו :)
-
[QUOTE=firechimchar;1235572]לכל אלה ששאלו על בנט, מעכשיו הוא גם ניתן לאנשים באירופה וזה כולל אותנו, אז לאחר שהסיסמא תשוחרר תוכלו להוריד אותו.
מה ששונה מבדרך כלל הוא שאין סיסמא אחת לכל אירופה, אלא סיסמא לכל אזור באירופה. אני לא יודע באיזה אזור אנחנו נכנסים אבל עד עכשיו יצאה רק זו של איטליה.
מקווה שעזרתי למישהו :)[/QUOTE]
תודה רבה לא ידעתי!
מגניב יהיה לקבל תבנייט החזק הזה.
עריכה:הנה הקוד:BANETYahooGames
-
[QUOTE=טוביאיתי1;1236002]תודה רבה לא ידעתי!
מגניב יהיה לקבל תבנייט החזק הזה.
עריכה:הנה הקוד:BANETYahooGames[/QUOTE]
מה חזק בו? יש לו CURSED BODY ביג דיל יש את זה גם לג'ליסנט נו ו?
-
[QUOTE=Ilan;1236207]מה חזק בו? יש לו CURSED BODY ביג דיל יש את זה גם לג'ליסנט נו ו?[/QUOTE]
שהוא אומר חזק זה שם תואר "וואי נדיר/וואי חזק/וואי איזה חייה" זה נקרא שמות תואר.
הוא לא התכוון חזק בסטאטים.
כנראה הוא אוהב את הפוקימון אז לדעתו הוא פוקימון חזק..
מה כ"כ מפריע לך?
אני לא חושב שזה עניינך שהוא אוהב אותו.
ותודה רבה על המידע! אני גם מאד אוהב אותו :)
-
יש לך טעות קטנה,יותר נכון גדולה-זה תלוי רק במשחק שלך, לא במקום בו אתה נמצא.
אם יש לך משחק בגרסא האמריקאית זאת אומרת שתצטרך רק דברים שקשורים לאמריקה.
אם יש לך משחק בגרסא יפנית זאת אומרת שתצטרך רק דברים שקשורים ליפן, וכך גם עם אירופה.
תתקן בבקשה שזה לא כולל אותנו כי נינטנדו לא מוציאה שום דבר אלינו(ראית פעם משחק פוקימון בעברית?לא.)
-
[quote=הקפסולוקאי;1236528]שהוא אומר חזק זה שם תואר "וואי נדיר/וואי חזק/וואי איזה חייה" זה נקרא שמות תואר.
הוא לא התכוון חזק בסטאטים.
כנראה הוא אוהב את הפוקימון אז לדעתו הוא פוקימון חזק..
מה כ"כ מפריע לך?
אני לא חושב שזה עניינך שהוא אוהב אותו.
ותודה רבה על המידע! אני גם מאד אוהב אותו :)[/quote]
מה אכפת לי מדעתו יש אנשים שחושבים שזוהרים חזקים יותר
שיגיד נדיר אם זה מה שהוא רוצה אבל הוא לא חזק יותר מכל אחד אחר
אבל למרות זאת הוא קצת יותר שימושי מכל אחד אחר למרות שיש לו הגנות זוועה לכן הוא לא יוכל להישתמש ביכולת כמו שצריך
-
אני לקחתי אותו, איך אני מעביר למשחק?
-
[QUOTE=Vanguard;1236548]יש לך טעות קטנה,יותר נכון גדולה-זה תלוי רק במשחק שלך, לא במקום בו אתה נמצא.
אם יש לך משחק בגרסא האמריקאית זאת אומרת שתצטרך רק דברים שקשורים לאמריקה.
אם יש לך משחק בגרסא יפנית זאת אומרת שתצטרך רק דברים שקשורים ליפן, וכך גם עם אירופה.
תתקן בבקשה שזה לא כולל אותנו כי נינטנדו לא מוציאה שום דבר אלינו(ראית פעם משחק פוקימון בעברית?לא.)[/QUOTE]
מצטער אבל זו טעות, המשחק שלי מארצות הברית ובכל זאת אני יכול רק דברים מאירופה.
-
[QUOTE=Ilan;1236653]מה אכפת לי מדעתו יש אנשים שחושבים שזוהרים חזקים יותר
שיגיד נדיר אם זה מה שהוא רוצה אבל הוא לא חזק יותר מכל אחד אחר
אבל למרות זאת הוא קצת יותר שימושי מכל אחד אחר למרות שיש לו הגנות זוועה לכן הוא לא יוכל להישתמש ביכולת כמו שצריך[/QUOTE]
תשמע אני אגיד מה שבא לי בסדר? אז מה אתה דוחף ישר ל"הגנות זוועה" ? אני התכוונתי לחזק - נדיר מגניב.
ואם לא אכפת לך מהתגובה שלי למה בדיוק ענית לי?
כדי להעביר למשחק את בנט תלכו לפרינד בוארד בעולם החלום בנייט יהיה שם עכשיו תצאו מעולם החלום ותוודאו שלקחתם את בנייט(זה מראה מסך כזה עם פוקמונים שאתה רוצה לקחת נכון?)תלכו לאנטרי פורסט ובנייט יהיה שם.