[IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303989_187733184638587_100002057193658_380176_1148652818_n.jpg[/IMG]
לכל אלה שהולכים לצחוק... אני לא אומר 'ואו איזה מדהים!!'
אני אומר שזה צירוף מקרים די נחמד.
Printable View
[IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303989_187733184638587_100002057193658_380176_1148652818_n.jpg[/IMG]
לכל אלה שהולכים לצחוק... אני לא אומר 'ואו איזה מדהים!!'
אני אומר שזה צירוף מקרים די נחמד.
כן אולי צירוף מקרים אבל מדברים על שבט גלעד זה שבט די גדול אז הסיכוי ששבט גלעד יהיה מוזכר בתנ"ך מאוד גבוה לכן זה כנראה רק צירוף מקרים
זה באמת צירוף מקרים נחמד :) גם עם השרפה בכרמל היה משהו דומה ..
ולמה שאנשים יצחקו?
המילה גלעד מופיעה בתהלים רק פעמיים, ובשניהם המילה סוכות נמצאת בפסוק לפני. אז זה לא כל כך סבירות גבוהה.
[QUOTE=noamt9;1241035]זה באמת צירוף מקרים נחמד :) גם עם השרפה בכרמל היה משהו דומה ..
ולמה שאנשים יצחקו?[/QUOTE]
כי לצערנו יש היום אנשים שאוהבים לעשות צחוק מדת וכל מה שנלווה לה. והם אוהבים להקצין דברים שאנשים אומרים או מציגים ולצחוק על זה.
איזה ספר, פרק ופסוק זה?
זה תהילים, בחלק של יום שלישי.
כל הפרטים מופיעים שם בתמונה.
גלעד זה לא שבט, זה אזור, ודברים כאלה נקראים (חוץ מצרוף מקרים) דרש, ובדרש לא חייבים להתחשב במשמעות המקורים של הפסוקים.
כל הכבוד ותודה רבה רותם.
[QUOTE=DoR_RoD;1241056]איזה ספר, פרק ופסוק זה?[/QUOTE]
תהילים...
אהבתי יכול להיות שזה נכון...יכול להיות כתוב בתורה הרבה דברים שמנבאים על העתיד רק שאנחנו לא תמיד מבינים אותם...
יש בתנ"ך וביהדות בכלל הרבה מאוד מסרים שאמורים לומר לנו מה לעשות
אני חושב שזה לא צירוף מקרים, והיה מכוון שגלעד ישוחרר דווקא בסוכות.
אתה יכול להגיד לי איזה פרק זה בתהילים? וזה לא נראה לי צירוף מיקרים גם השריפה בכרמל וגם גלעד? האיש בשמים יודע הכל!
נו, לא ראיתם את זה בתמונה? פרק ס'.
[QUOTE=RabbiKingler;1241106]נו, לא ראיתם את זה בתמונה? פרק ס'.[/QUOTE]
כן שמתי לב לזה רק עכשיו זה היה מתושתש
אוי, איזה מגניב! יפה ששמת לב. לא חושב שזה מתוכנן מהאל וכו'..אבל זה בהחלט יפה.
אה שכחתי לאמר, מצאתי את התמונה באינטרנט לא בתהילים חח.
ממש מגניב...
נראלי צריך אנשים שיתחילו באמת לחקור כל מיני מסרים כאלה... אולי יש שם רמזים לעתיד שלנו ולדברים שיוכלו לעזור לנו...
קשה לי לא להאמין לזה..
[QUOTE=buizel שולט;1241431]ממש מגניב...
נראלי צריך אנשים שיתחילו באמת לחקור כל מיני מסרים כאלה... אולי יש שם רמזים לעתיד שלנו ולדברים שיוכלו לעזור לנו...
קשה לי לא להאמין לזה..[/QUOTE]
אני לא חושב שזה אפשרי לחקור. רק אחרי שהדברים קורים פתאום יכולים לשים לב להקשר.