-
הערה| נעילה
[B][COLOR=black]כל אשכול שני לאחר ששואלים אם לנעול או לא, חייבים כאילו לציין "ננעל".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]במה זה עוזר אני שואל?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]גם לא חייב לנעול כל אשכול שענו עליו, וגם בכללי, נעלת? אתה לא חייב להודיע לקהל הרחב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אם אני לא טועה התלוננתי בעבר ואמרו שיפסיקו, אבל אני מאמין שזה באמת לא הכרחי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]סתם שיטה להרחיב את המונה, אם עכשיו יגיעו המנהלים/פקחים שיאמרו "אבל זה לא", אז שיפסיקו, ונראה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]בקיצור, אני מנסה לומר שלא חייבים לנעול כל אשכול שניתנה בו תשובה, ולא חייבים גם להודיע באשכולות הללו שננעל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]זהו, לא קשה מדי לא לעשות כלום אם האשכול אחרי זה, לא?[/COLOR][/B]
-
זה בעיקר כדי למנוע הקפצות אני בעד נעילת אשכולות שאיבדו את המטרה שלהם
אבל אתה צודק לא פעם ולא פעמיים ראיתי את עמית ואת דניס אומרים "נעול" זה דימיותר לדעתי אם ביקשו לנעול תנעלו ישר כבר מבינים למה...
-
בעיקר אומרים גם למה ננעל.
נגיד את האשכול של ניצן כתבתי ננעל ולא נעלתי, אז היא ידעה שרציתי לנעול והיא כבר נעלה בעצמה.
-
אבל אם רואים שהמשתמש אומר שאפשר לנעול כי תשובותיו נענו, אז לא צריך להוסיף בנוסף "ננעל"..
רק לנעול.
-
לפעמים טוב לדעת מי נעל.
יש נושאים שהסיבה לא ברורה מי נעל את זה ואז אפשר לשלוח ה"פ לנועל הנושא 'למה נעלת?'.