X Men-the next Generation
[SIZE="5"][COLOR="Red"]X Men-the next Generation[/COLOR][/SIZE]
יש אישור אימוץ משלומי:
[QUOTE=Meganium;1242647]ניר יש לך אישור[/QUOTE]
[B][U]יש מקומות![/U][/B][SIZE="5"]
[COLOR="Black"]קרדיט [URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=11300"]ליואב[/URL] על הכנת המשחק ומסירתו אליי.[/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=green][SIZE=4]קצת על האקסמן[/SIZE][/COLOR][/B]
האקסמן הם קבוצה של גיבורי על מוטאנטים ביקום מארוול (מי שלא יודע מה זה-שיכתוב בגוגל,אני לא מתכוון להסביר מה זה פה), שנאספו ביחד משולי החברה על ידי הפרופסור איקס. כל גיבורי העל שנמצאים בקבוצה הם מוטאנטים, אנשים שהם בעצם נולדו עם מוטציה והיא גורמת לזה שיש להם כוחות על כמו: ירי קרני לייזר מהעיניים, שליפת סכינים מהגוף,הזזת דברים בכוח המחשבה, ועוד. המוטאנטים של האקסמן הם אנשים שלא הצליחו להשתלט על הכוח שלהם, ולכן הם היו מנודים. הפרופסור איקס הוא מוטאנט בעצמו, שהצליח להשתלט על כוחותיו והוא אסף אליו לאחוזה את המוטאנטים, ולימד אותם לשלוט בכוחותיהם. הוא קרא לקבוצה הזאת "האקסמן."
[SIZE=5][COLOR=seagreen][B]עלילה[/B][/COLOR][/SIZE]
[I]שנת 2020[/I]
מאוחר בלילה,כל חברי הקבוצה חזרו אל מפקדת אקסמן,תשושים,עייפים,ובעיקר רוצים לנוח במיטות שלהם, ולאגור כוחות ליום המחר.כולם מפהקים ומעט מחייכים, ולפתע וולברין שומע קולות מוזרים מחדרו של הפרופסור איקס."בואו." אומר וולברין בקולו האפלולי, וכל חבורת האקסמן הגדולה רצה אל חדרו של פרופסור איקס, ומגיעה לשם תוך דקה, מתנשפים ובעיקר מודאגים. הם רואים את הפרופסור איקס שוכב על מיטתו, כחוש ורזה. "הגעתם," הוא אומר בחיוך ונתקף בהתקף שיעול. כל חברי האקסמן ממהרים אל מיטתו אבל הוא מניף את ידו ואומר: "זה בסדר. ממילא אין מה לעשות." הוא אומר ומשתעל קלות. "וולברין,בוא אליי." אומר הפרופסור ווולברין ניגש אל הפרופסור ברעדה, "מה הפרופסור?" הוא שואל בקול רך, והפרופסור אומר: "אני צריך להגיד לך משהו לפני שאני מת. תזכור תמיד לא להיות חמום מוח,תמיד תחשוב לפני שאתה עושה משהו. אף פעם אל תיתן ליריבים שלך לשטות בך, ותזכור תמיד משהו אחד: גם כשאני לא אהיה לידך, אני תמיד אהיה בתוכך." אמר הפרופסור בחיוך קל, ווולברין התרחק, עיניו מושפלות אל הקרקע. "סייקלופס, בוא לפה." אמר הפרופסור בחיוך קל ובקול מותש, וסייקלופס ניגש אל הפרופסור, רועד כמו וולברין ואפילו יותר. "סייקלופס, אני גם רוצה להגיד לך משהו. במשך השנים נהיית המנהיג של האקסמן, אפילו יותר ממני. אתה הנהגת אותם בשדה הקרב כשאני לא יכולתי, ואתה לימדת אותם דרך כבוד, משעמת, וצדק, בדיוק כפי שאני לימדתי אותך. אני גאה בך סייקלופס." אמר הפרופסור בחיוך, ואז גם סייקלופס התרחק מהפרופסור, דמעה קטנה זולגת על לחיו. אישה אחת בחליפה ירוקה צהובה מחתה אותה בקצה ידה, וסייקלופס חייך אליה חיוך קטן. "מוטאנטים יקרים שלי,אנחנו צריכים להיפרד. אני יודע שאולי זה קשה, אבל תצטרכו להיות חזקים. ברגע שאני אמות, כל נבלי העולם יתחילו לנסות להשליט טרור, כמו שהם עשו עד היום, אולי אפילו יותר. אתם תצטרכו להתלכד ביחד, ולא להיפרד, כדי לעצור את כוחות הרשע ולנסות להשכין צדק בעולם." אומר הפרופסור ומשתעל קלות, אבל מתאושש וממשיך: " אתם גם תצטרכו להמשיך את המסורת שלי. ברור שאתם לא המוטאנטים האחרונים שייולדו, ולכן אתם צריכים למצוא את המוטאנטים החדשים האלה, ולהביא אותם לפה לפני שהמוטאנטים הרשעים ייקחו אותם. עכשיו, אני סיימתי את תפקידי בעולם. שלום לכם, ואני רק רוצה שתדעו משהו אחד: תמיד, אבל תמיד, אהבתי את כולכם..." אמר הפרופסור, ואז נדם.
[I]שנת 2022[/I]
חלפו שנתיים מאז מותו של הפרופסור איקס, ומאז הרשע רק מתגבר וגיבורי העל אינם מצליחים להשתלט על כל הרשעים שהתחזקו מאוד, וכולם מאוד מותשים מהקרב. בינתיים, באחוזת האקסמן, מתאספים בחדר הישיבות כל חדרי הקבוצה לאסיפה כללית שסייקלופס זימן. סייקלופס נכנס לחדר ואז אומר:"אחיי האקסמן, עברו שנתיים מאז שמת הפרופסור איקס, והוא צדק: מאז מותו הרשעים רק התחזקו והם עכשיו חזקים מידי כדי שנשתלט עליהם לבד. אנחנו צריכים תגבורת." מסיים סייקלופס ומייד אדם קטן קומה שנראה רגיל קם ואומר:"אבל רגע, כל גיבורי העל האחרים כבר בפעולה! אנחנו משתפים איתם פעולה כל הזמן! מאיפה נשיג תגבורת?" הוא שואל ומלמולי הסכמה נשמעים ברחבי החדר. לפתע קם וולברין, שכמעט לא מדבר באסיפות, ואומר בחיוך קל:"אני חושב שזה הזמן לגייס דור חדש של אקסמן."
[SIZE=3]איפה אתם בכל הסיפור הזה?[/SIZE]
אתם בעצם,הדור החדש הזה של האקסמן.אחד מהגיבורים של האקסמן גייס אתכם לצוות,ולקח אתכם למפקדה של האקסמן,כדי שתוכלו להתחיל את הכשרתכם כגיבורים. הם לקחו אתכם בתור מגיני העולם ותפקידכם הוא לעצור את רשעים תוך כדי שיתוף פעולה,ואולי אפילו למצוא חברים.
[COLOR="Blue"][B]חוקים:[/B][/COLOR]
[B]1.חוקי חת"ם וחוקי הפורום חלים גם פה.מי שעובר עליהם-ימצא את עצמו מחוץ למשחק.
2.חובה להשקיע בתגובות.אני משקיע בשלי.
3.מי שלא מגיב חמישה ימים- יוצא.כמובן שמי שיש לו סיבה שיפנה אליי בהודעה פרטית והוא לא יצא.
4.ליהנות. אני לא ממש מחשיב את זה כחוק, אבל אם אתם לא נהנים פה,אז מה אתם עושים פה?
[/B]
[SIZE="6"]לא להגיב![/SIZE]