Pokemon Brown - פוקימון מזויף
שם המשחק: Pokemon Brown
גרסת בסיס: Pokemon Red
יוצר המשחק: לא ידוע
שפת המשחק: אנגלית (English)
המשחק מבוסס על פוקימון אדום (הדור הראשון) ומכיוון שיש כמה ילדים שמחפשים משחקים מזויפים של הדור הראשון כמו פוקימון ברוק,ג'סי,ג'יימס וכאלה אז הבאתי אחד על רמה עם סיפור ארוך ואיכותי
בפוקימון הזה יש כמה פוקימונים מדור 2 ו4 (אין 3)
כל הפוקימונים מדור 3 קיימים, אבל לא כולם לתפיסה (כולל מיוטו במקומו יש מיו ולא מצאתי את ארטיקונו)
בכסף של הקזינו תוכלו לקנות פוקימונים כמו טוטודייל,צ'יקוריטה,סינדקוויל (ההתחלתים של דור 2) וטיירוג ןלפתח להיטמונטופ גם
יש פוקימונים שמתפתחים רק בהחלפה וחפצים למיניהם נכון? אז לא
אם יש לכם פוקימון כמו האנטר ואתם רוצים גנגר, יש חפץ שנקרא TradeStone שאתם יכולים לתת לו והוא יהפוך לגנגר
אבל זה לא תמיד ככה
אתם רוצים לפתח סידרה לקינגדרה? תנו לה DragonScale
אתם רוצים לפתח סייטר\אוניקס לסיזור\סטיליקס? תנו להם Metal Coat (תשיגו אותם די מאוחר)
אתם רוצים לפתח גלייגר לגלייסקור? תנו לו Razor Fang (לא מצאתי איפה זה מי שימצא שיודיע)
אתם רוצים לפתח מגנטון למגנזון? תנו לו CoronetStone (תשיגו מאוחר מאוד)
אתם רוצים לפתח מגמר\אלקטראבז למגמרטור\אלקטרוויר? תנו להם תחפצים שלהם (לא מצאתי למגמר לאלקטראבז די מהר)
רוצים לפתח ריידון לריפריור? תנו לו גם תחפץ שלו אבל יש בו כמה באגים (הסטאטים חרא המהירות גבוהה מאודד אבל יש באגים בחיים שלו בשלב מסוים)
רוצים לפתח פוריגון לפוריגון2? תנו לו UpGrade - רוצים לפתח לפוריגון Z? תנו לו תחפץ שלו (גם לא מצאתי)
אתם רוצים לפתח מיסדרביוס\מרקוראו למיסמגיוס\האנצ'קרו? תנו להם Dusk Stone (אני מצאתי רק אחת)
רוצים לפתח טוגטיק לטוגקיס? תנו לה Shiny Stone
הסיפור קשה וכיף תאמינו לי, כל המחוז שונה, הליגה חזקה בהרבה יותר אבל אני אישית בגלל שהסתבכתי בעלילה כמה פעמים הצלחתי לאמן תטייפלושן שלי לרמה 60 באיזשהו יער עם פוקימוני חרק עד רמות 26 ככה
בקיצור הפוקימונים הנוספים (שידועים לי שהצלחתי למצוא) מעבר לדור הראשון הם:
כל מי שאמרתי למעלה
כל ההתפתחויות של ההתחלתיים מדור 2
האנדור,האנדום,הראקרוס,יאנמה,יאנמגה,ספינראק,אריאדוס,צ'ינצ'או,לנטרן,סווינאב,פיילוסוואין,מאמוסוואין,נאטו,קסאטו,מריפ,פלאפי,אמפרוס,מריל,אזמוריל,לארוויטר,פיופיטר,טרניטייר,פאנפי,דונפן,וופר,קווגסייר,סניזל,וויבייל,אספיון,אמבריון,ליפיון,גלסיון,בליסיי,קרובאט,פוליטוד ו2 אחרונים חביבים מאלה שידועים לי שהם אגדיים
סוויקון שתמצאו אותו רמה 50
לוגיה שתשיגו בשלב בין האחרונים רמה 40 (מאיזשהו איש)
ההפתעה האחרונה של המשחק:
יש מתקפות גם מדור 2 (לא נראלי שגם דור רביעי) - כמו Flame Wheel,Metal Claw,DragonBreeth ועוד
וכמובן כן כן הפוקימונים שלומדים אותם מדור 1 לומדים! כמו צ'ארמנדר ברמה 13 עם Metal Claw
וגם בגלל שכל המחוז שונה אז גם המאמנים והעלילה ומנהיגי המכון
ועוד תוספת קטנה
יש 2 סוגים חדשים
אתם רגילים שפוקימונים כמו דיטו ופוריגון הם מסוג נורמאל נכון? אז הם פה סוג Abnormal
נורמאל סופר אפקטיבי עליו, רוח חלש ולא זוכר את כולם האמת (אבל אין מתקפות התקפיות מהסוג הזה לפי מה שראיתי)
אתם רגילים שגנגר הוא רוח\רעל נכון? אז פה הוא רוח\גז (Gas), הסוג הזה חלש נגד פוקימוני אש אבל גם לו לא מצאתי מתקפות
וכל הTM מעורבבים (כמו TM 30 Shadow Ball)
וTM חדש TM46 שנקרא Noise Pulse שהסוג מתקפה שלו הוא Sound (שאין פוקימון מהסוג הזה)
שסופר אפקטיבי על על חושי ואופל (וראיתי שחזק על קינגדרה אבל לא על דרגונייט אז אני צריך לבדוק את הסוג מים)
וחלש נגד נורמאל (ויש מצב מעופף)
אז נראלי שתהנו מהמשחק הזה, סוף המשחק יהיה ה"מנהיג" החדש של צוות רוקט שיש לו טייפלושן,פרליגייטר,ריפריור,מגניום ועוד פוקימון רמה 100
ואז שהוא ידבר אתכם הוא יתן לכם את שם האתר שלהם של הגרסאות האק
אתם תמצאו שני חפצים שהוא אומר שכאילו מתאימים לPokemon Prism אז הם סתם חרטה אל תתייחסו
משחק ארוך וקשה (להגיע למכונות האחרונים קשים ביותר במיוחד השביעי והשמיני)
אני פיצחתי את המשחק בשביל לעזור, מי שמשחק שידע שהמכון השביעי יש לו כניסה מיוחדת אז שתצטרכו תגידו לי, ולהגיע למכון ה8 עוד יותר מסובך אבל יש קטע מיוחד שדווקא אהבתי
תהנו =]
עריכה: שכחתי שחלק מהספרייטים מפוקימון ירוק,אדום,צהוב,סילבר,גולד ושל דור רביעי קצת מטושטשים בגלל השחור לבן
[B][I][U][COLOR="Red"]הנה הורדה חדשה מהאתר F2H[/COLOR][/U][/I][/B]
[url]http://www.f2h.co.il/x72undpgnf1j[/url]