-
בליץ' 469
[url]http://www.mangareader.net/bleach/469[/url]
יצא פרק חדש בבליץ' (לא נראה לי מישהו עוקב כאן...)
בפרק הזה יש עוד חלק בקרב בין באויקויה לטסוקושימה ותחילת הקרב בין רוקיה לריריוקה
[SPOILER]אזור ללא נזק? WTF כאילו זאת החולשה של באויקויה דווקא האזור הזה נראה לי עוד יותר מסוכן נו טוב
רוקיה התלהבה יותר מדי לכן היא כרגע מפסידה :/[/SPOILER]
-
[url]http://mangastream.com/read/bleach/46195080/1[/url]
איכות יותר טובה
אני עוקב אחרי המנגה למרות שאני לא ממש אהב את הארכ הזה לטעמי יותר מידי משעמם
פרק נחמד
[SPOILER]הקרב בין רוקיה לרוקיה פשוט מוזר. חח רוקיה בסוף הפכה לדובי צעצוע חמוד.
ממתי ארון זה דבר חמוד?XD[/SPOILER]
-
[QUOTE=monster;1243206][url]http://mangastream.com/read/bleach/46195080/1[/url]
איכות יותר טובה
אני עוקב אחרי המנגה למרות שאני לא ממש אהב את הארכ הזה לטעמי יותר מידי משעמם
פרק נחמד
[SPOILER]הקרב בין רוקיה לרוקיה פשוט מוזר. חח רוקיה בסוף הפכה לדובי צעצוע חמוד.
ממתי ארון זה דבר חמוד?XD[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]ארון זה דבר ממש חמוד אתה לא ראית את הדלת החמודה? חשבתי שרוקיה תהיה קצת יותר אגרסיבית ולא תיפול למלכודת טיפשית כמו ארנב צעצוע[/SPOILER]
צודק הארק באמת לא משהו הוא נמרח יותר מדי והקרבות צריכים להיות יותר מהירים יש משהו שאני לא מבין וזה למה כאשר מישהו מסיים עם הקרב שלו הוא לא עוזר לשני?
-
[QUOTE=Ilan;1243219][SPOILER]ארון זה דבר ממש חמוד אתה לא ראית את הדלת החמודה? חשבתי שרוקיה תהיה קצת יותר אגרסיבית ולא תיפול למלכודת טיפשית כמו ארנב צעצוע[/SPOILER]
צודק הארק באמת לא משהו הוא נמרח יותר מדי והקרבות צריכים להיות יותר מהירים יש משהו שאני לא מבין וזה למה כאשר מישהו מסיים עם הקרב שלו הוא לא עוזר לשני?[/QUOTE]
[SPOILER]רק עכשיו שמתי לב שדלת הארון חמודה.עדיין זה נראה לי הארון לא חמוד בכל.
רוקיה אוהבת חמודים[/SPOILER]
כנראה הם אגאויסטים/אין להם כוח לעזור לשני
-
[QUOTE=monster;1243230][SPOILER]רק עכשיו שמתי לב שדלת הארון חמודה.עדיין זה נראה לי הארון לא חמוד בכל.
רוקיה אוהבת חמודים[/SPOILER]
כנראה הם אגאויסטים/אין להם כוח לעזור לשני[/QUOTE]
[SPOILER]אמרתי בצחוק... חשבתי שהבעיה של רוקיה זה רק עם הארנב לא בטוח אם בכללי אבל כרגע היא בחיסרון ענק! [/SPOILER]
אני מקווה שבפרקים הבאים נראה את הקרב של איצ'יגו ונראה מה הכוח שלו
-
[QUOTE=Ilan;1243241][SPOILER]אמרתי בצחוק... חשבתי שהבעיה של רוקיה זה רק עם הארנב לא בטוח אם בכללי אבל כרגע היא בחיסרון ענק! [/SPOILER]
אני מקווה שבפרקים הבאים נראה את הקרב של איצ'יגו ונראה מה הכוח שלו[/QUOTE]
[SPOILER]רק אני מקווה שהקרב ביניהם לא יגמר בפרק 1 כמו הקרבות של חלק מהקפטנים[/SPOILER]
-
הקרב של קנפאצ'י נגמר בעמוד אחד חחח
גם הקרבות של רנג'י והיסוגאיה היו קצרים (פרק)
לפי דעתי קובו חייב למהר עם החומר שהוא מוציא כי אם לא שוב האנימה תתפוס את המנגה ואז יהיו שוב פילרים
-
[QUOTE=Ilan;1243256]הקרב של קנפאצ'י נגמר בעמוד אחד חחח
גם הקרבות של רנג'י והיסוגאיה היו קצרים (פרק)
לפי דעתי קובו חייב למהר עם החומר שהוא מוציא כי אם לא שוב האנימה תתפוס את המנגה ואז יהיו שוב פילרים[/QUOTE]
קובו צריך לגמור את הארכ הזה כמה שיותר מהר
[SPOILER]הקרב של קאנפאצ' בטח היה באנימה דקהXD
רנג'י והיסטוגאיה חצי פרק.
בטח היה מריחות אז הקרבות היו יותר זמן באנימה.[/SPOILER]
-
האנימה נכנסה כברר לארכ הזה אז זה רגע די מסוכן גם אין הרבה מקום למריחות (למרות שיכלו בקלות למרוח את הפרקים עד עכשיו...) האנימה עוד מעט מגיע לפרק 450 של המנגה שזה די מסוכן עדיין לא הבנתי למה אין פער גדול יותר היה אשכרה פילר של 30 פרקים!