-
אימון זאנגוס Ev
כמו שאתם בטח זוכרים (או אולי זוכרים.....) אני התחלתי לאמן Ev את הזאנגוס שלי כדי שיהפוך לרונג' קילר או יך שלא קוראים לזה הנה סאסטוסי המהירות וההתקפה שלו-
התקפה-46
מהירות-44
הוא רמה 16 (ועולה :) )
האם הסאסטוסים האלו טובים יחסית לרמה שלו?
אני מחפשת מקום טוב לאימונים כדי להעעלות לו מהירות והתקפה, לא משנה לי אאיפה מצידי גם במחוז השני אני אחרי הליגה אז ני יכולה להגיע לכל המקומות
-
[QUOTE=ttrrtte;1247465]כמו שאתם בטח זוכרים (או אולי זוכרים.....) אני התחלתי לאמן Ev את הזאנגוס שלי כדי שיהפוך לרונג' קילר או יך שלא קוראים לזה הנה סאסטוסי המהירות וההתקפה שלו-
התקפה-46
מהירות-44
הוא רמה 16 (ועולה :) )
האם הסאסטוסים האלו טובים יחסית לרמה שלו?
אני מחפשת מקום טוב לאימונים כדי להעעלות לו מהירות והתקפה, לא משנה לי אאיפה מצידי גם במחוז השני אני אחרי הליגה אז ני יכולה להגיע לכל המקומות[/QUOTE]
תלוי כמה EV השקעת בו כבר.
המקום הכי טוב לאימון הוא מקום שתמצאי פוקימון שמעלה מהירות והתקפה ביחד.
טוראוס(השור) נותן EV אחד למהירות והתקפה ביחד אז הנה:
[URL="http://www.serebii.net/pokedex-dp/128.shtml"]http://www.serebii.net/pokedex-dp/128.shtml[/URL]
-
אוקיי תודה ואני לא בטוחה.. ני מאמנת אותו מרמה 1 אבל יחסית לרמה שלו הוא חחזק ומהיר?
-
[QUOTE=ttrrtte;1247474]אוקיי תודה ואני לא בטוחה.. ני מאמנת אותו מרמה 1 אבל יחסית לרמה שלו הוא חחזק ומהיר?[/QUOTE]
מרמה 1?EV? כי אם ונגיד אימנת אותו נגד פוקימון שלא מביא התקפה ומהירות,
אז זה סיפור להוריד לו תEV.
אני לא יודע לגבי זה כי אפעם לא אימנתי זאנגוס...
לגבי הרונג'קילר קחי נינגסק עם SPEED BOOST. הוא בין הרונג'קילר הטובים אם לא הכי.
-
אני מעדיפה את זאנגוס אני ממש משקיע בוא, ואימני אותו רק מול כאלה שמעלים מהירות והתקפה הסתכלתי כל פעם בסרבי כדי לברר
-
[QUOTE=ttrrtte;1247479]אני מעדיפה את זאנגוס אני ממש משקיע בוא, ואימני אותו רק מול כאלה שמעלים מהירות והתקפה הסתכלתי כל פעם בסרבי כדי לברר[/QUOTE]
אוקיי... אז כמה EV יש לו? את ספרת?
-
כתבתי למעלה כמה יש לו כרגע^^
-
[QUOTE=ttrrtte;1247495]כתבתי למעלה כמה יש לו כרגע^^[/QUOTE]
כתבת סטטים.
בקיצור תאמני אותו מול טואורס.
-
-
[quote=טוביאיתי1;1247468]תלוי כמה EV השקעת בו כבר.
המקום הכי טוב לאימון הוא מקום שתמצאי פוקימון שמעלה מהירות והתקפה ביחד.
טוראוס(השור) נותן EV אחד למהירות והתקפה ביחד אז הנה:
[URL]http://www.serebii.net/pokedex-dp/128.shtml[/URL][/quote]
מה פתאום.
שתאמן נגד כל מי שתרצה, מקס' בסופו של דבר שתשתמש בבארים מדכאים.
אם "אין לה תקציב", אז שתעשה מה שאתה אומר.
-
WTF שתאמן נגד כל מי שתרצה ואז תשתמש בבארים מדכאים...? זה די מפגר לא? שפשוט תיקח MACHO BRACE ותביס 126 טאורוסים ו4 פוקימונים שמביאים HP כמו צ'אנסי...
יש לו סטטוסים סבירים הוא מהיר באופן ממוצע... ההתקפה שלו די גבוהה אבל ההגנות שלו בזבל 60 לכל הגנה ו73 בHP הדבר הזה לא שורד מכה... יש את לוקאריו ואת אלקאזם שעושים עבודה דומה... ובצורה הרבה יותר טובה...
את צריכה לקשום בדיוק כמה EV הוא מרוויח... אם לא עוקבים הכל נהרס...
הנה סט שמצאתי שהוא יכול להשתמש בו בצורה טובה....
@ choice scarf
ability: Immunity
איוי: 252 התקפה 252 מהירות 4 חיים
טבע: adamant
Close Combat
Return
Pursuit/Night Slash
Quick Attack
הסבר: CC זאת מתקפה ממש טובה הוא לומד אותה בעליית רמה והיא ממש עוזרת לו נגד פלדות, RETURN זה סטאב כל עוד יש לו שמחה מקסימלית (255) הכוח של המתקפה היא 104 + סטאב זה 156
Pursuit זה כדי לתפוס רוחות שמחליפות, Night Slash זה אם את רוצה יותר כוח.
Quick Attack זה כדי להביס פוקימונים מוחלשים בעיקר וזה בא עם 60 כוח אחרי סטאב מפוקימון עם 115 התקפת בסיס אילו היה לו רק TECHNICAN... טוב נו את יכולה להחליף בקלות במהלך TOXIC עוד לא השתמשתי בו אבל הסט הזה נראה ממש טוב אבל בתכלס אני מעדיף לוקריו או אלקזם תמיד יש UU
איך משיגים:
טבע: רבייה (EVERSTONE עוזר)
איוי: יעילות מביסים פוקימונים שמביאים EV מתאימים ורושמים את זה... קודם בונים סט ואז מאמנים EV... סרביי זאת התשובה למקום אימון
CLOSE COMBAT - רמה 53
RETURN- טי אם ( 27 TM)
PURSUIT- רמה 22
NIGHT SLASH- רבייה (סוויפר או דוגטריו זכר (שידעו את המהלך) עם זאנגוס נקבה יעשו את העבודה)
Quick Attack- רמה 5
-
[quote=ttrrtte;1247495]כתבתי למעלה כמה יש לו כרגע^^[/quote]
מה שכתבת למעלה לא עוזר לדעת כמה נק' EV הוא קיבל. זה לא עולה בקנה אחד ברמות האלה - הנק' שהוא אגר עד כה והתכונות שלו. איך אימנת אותו מרמה 1? הוצאת נגד פוקימונים חזקים והחלפת במישהו אחר שיהרוג, או שנתת לו אגמובס\TMים כדי שיוכל להרוג בעצמו?
מהירות לא חסר איפה לאמן. אני אוהב את השדה שמתחת לעיר פיוטר, מעל היציאה מיער אילקס. לא שווה האימון שלך אם את לא משתמשת בצמידים, איתם את בכלל לא צריכה להסתמך על פוקימונים מסכנים שנותנים בלחץ נקודה אחת של אותה תכונה, וצריך ללכת על ביצים בשביל למצוא אותם. עדיף שתנסי להשיג את הברים שמורידים נק' EV ואז תשיגי נק' אחרות לא נחוצות, לפי מה שהכי נפוץ בשדות, ובינתיים תתני לו להחזיק באחד מצמידי האימון.
-
לא התחלתי לאט לאט בהתחלה מול פוקימונים חלשים ברמות 5 וכאלה ולאט לאט שהוא עלה איתם אז הלכתי לפוקימונים חזקים יותר
-
[QUOTE=ttrrtte;1247663]לא התחלתי לאט לאט בהתחלה מול פוקימונים חלשים ברמות 5 וכאלה ולאט לאט שהוא עלה איתם אז הלכתי לפוקימונים חזקים יותר[/QUOTE]
ראנדומליים?
-
[quote=ttrrtte;1247663]לא התחלתי לאט לאט בהתחלה מול פוקימונים חלשים ברמות 5 וכאלה ולאט לאט שהוא עלה איתם אז הלכתי לפוקימונים חזקים יותר[/quote]
ואיך את מאמנת? עם\בלי צמידי כוח?