-
שאלה|אימוני ev
אוקיי, קלטתי את הקטע של זה. רק יש לי שאלה אחת:
אם אני רוצה לאמן ev מהירות לדוגמא, הכי טוב לי זה ללכת לפוקימונים שמביאים הכי הרבה ev מהירות ברמה כמה שיותר נמוכה אני צודק? או שהרמה לא משנה? כי ל]י מה שהבנתי הכי טוב זה להרוג כמה שיותר פוקימונים בכל רמה...
-
[quote=Mr. Donphan;1248088]הרמה לא קשורה.[/quote]
רק אם בא לך לסיים עם האימון מהר, ואז היא כן משנה [עדיף כמובן במקרה הזה להרוג מלא פוקימונים ברמה נמוכה כשהפוקימון מחזיק צמיד כוח, שחותך מהירות לפוקימון שעונד אותו כ'תשלום' על הבונוס של נק' ה-EV שהפוקימון מקבל, ואז גם סביר להניח שהוא יהיה מהיר מאוייביו וכאילו לא תרגיש בחסרון שהצמיד נותן]
-
אז הרמות לא משנות? אלא אם אני רוצה לסיים עם זה מהר יותר נכון?
ואם אני תופס פוקימון רמה עשרים לדוגמא, זה אומר שהוא כאילו עלה מרמה 1 עד 20 עם רייר קנדי?
-
[quote=nairo908;1248112]אז הרמות לא משנות? אלא אם אני רוצה לסיים עם זה מהר יותר נכון?
ואם אני תופס פוקימון רמה עשרים לדוגמא, זה אומר שהוא כאילו עלה מרמה 1 עד 20 עם רייר קנדי?[/quote]
זה אומר שהתכונות שכבר יש לו לא מושפעות מנק' EV כלשהן שהוא אגר, אלא מהטבע שלו וחלוקת הIV שהוא הגיע איתה. כל פוקימון שאתה תופס, לא משנה באיזו רמה, כאילו הגיע אלייך עם 0 נק' EV ויש לך האפשרות לאמן אותו אימון EV שלם [510 נק' אם אתה זוכר..] .
-
[quote=דברים יומיומיים כאלה;1248121]זה אומר שהתכונות שכבר יש לו לא מושפעות מנק' Ev כלשהן שהוא אגר, אלא מהטבע שלו וחלוקת הiv שהוא הגיע איתה. כל פוקימון שאתה תופס, לא משנה באיזו רמה, כאילו הגיע אלייך עם 0 נק' Ev ויש לך האפשרות לאמן אותו אימון Ev שלם [510 נק' אם אתה זוכר..] .[/quote]
זוכר, ותודה :)
מישהו יכול לענות לי על השאלה השנייה?
-
[quote=nairo908;1248129]זוכר, ותודה :)
מישהו יכול לענות לי על השאלה השנייה?[/quote]
כבר ענינו לך שהרמות לא משנות מבחינת הנק' שהפוקימון אגר מהאוייב. רטיקייט לדוגמא ייתן שתי נק' EV של ספיד גם אם תהרוג אחד ברמה 16, וגם אם תהרוג אחד ברמה 59.