זה נראה לי מאוד לא מסודר לעשות את זה בפורמט הנוכחי לכתוב בכותרת את שמות המשתתפים אם זה כמו סיפור לא עדיף לכתוב את נושא השירשור בכותרת? ופשוט לכתוב בתגובה הראשית מי משתתף?
Printable View
זה נראה לי מאוד לא מסודר לעשות את זה בפורמט הנוכחי לכתוב בכותרת את שמות המשתתפים אם זה כמו סיפור לא עדיף לכתוב את נושא השירשור בכותרת? ופשוט לכתוב בתגובה הראשית מי משתתף?
אתה צודק זה באמת מעצבן
שלפחות ירשמו שם לשירשור או משהו
אבל לא את שם השחקנים!!
אני חושב שצריך או להשאיר את זה ככה, או שיירשמו גם את הנושא וגם את המשרשרים.
זה באמת נראה ממש לא מסודר
בעיקרון,שרשור הוא לא סיפור,אז לא חייב שם. אבל אני אוסיף את זה לחוקים ואני גם אבקש מפותחי השרשורים שכבר קיימים לערוך את הכותרת.
תומך בהצעה, מתסכל אותי לראות כל שניה "שרשור לי ולזה ולזה ולזה" די זה מעצבן!
[QUOTE=Sandshrew;1249409]תומך בהצעה, מתסכל אותי לראות כל שניה "שרשור לי ולזה ולזה ולזה" די זה מעצבן![/QUOTE]
זה בשביל שזה יהיה יותר קל לזהות למי השרשור ולמנוע הגבה בשרשור שאינו שלך.
[QUOTE=Machine X;1249410]זה בשביל שזה יהיה יותר קל לזהות למי השרשור ולמנוע הגבה בשרשור שאינו שלך.[/QUOTE]
אז? שירשמו את זה בשרשור עצמו! תאמין לי שמשתמש ממוצע יודע עם מי הוא עושה שרשורים.
[QUOTE=Sandshrew;1249415]אז? שירשמו את זה בשרשור עצמו! תאמין לי שמשתמש ממוצע יודע עם מי הוא עושה שרשורים.[/QUOTE]
זה לא כזה,מפריע...ויש כאלה שלא יודעים. ואם תסתכל-רשום גם הנושא וגם המשרשרים,אז מה יש להתלונן?
1.זה בפורום שרשורים לא צריך לור שזה שירשור
2.בחת"ם לא כותבים "מ"ת לי ולצחי וליעקוב" נכון?
[QUOTE=Ilan;1249469]1.זה בפורום שרשורים לא צריך לור שזה שירשור
2.בחת"ם לא כותבים "מ"ת לי ולצחי וליעקוב" נכון?[/QUOTE]
לא כתוב בחוקים שחייב להיות כתוב שזה שרשור. אפשר גם "ליוסי ויעקוב". ומ"ת זה שונה משרשור כי זה לא מיועד לאנשים מסוימים.
אתם מתייחסים לשרשורים כאילו זה מ"ת,וזה לא. זה דומה לזה,אבל יש דברים שזה שונה לגמרי.
[QUOTE=Machine X;1249473]לא כתוב בחוקים שחייב להיות כתוב שזה שרשור. אפשר גם "ליוסי ויעקוב". ומ"ת זה שונה משרשור כי זה לא מיועד לאנשים מסוימים.
אתם מתייחסים לשרשורים כאילו זה מ"ת,וזה לא. זה דומה לזה,אבל יש דברים שזה שונה לגמרי.[/QUOTE]
אבל אתה מבין שזה לא נראה טוב נכון? לא רושמים דברים כאלה בכותרת.. אפשר לערוך כותרות עכשיו חופשי לכן אפשר לשנות את זה אחרי שכל המשתתפים נכנסו למשחק זה לא אסטטי לכתוב "שרשור לי וליוסי" פשוט ככה...
[QUOTE=Ilan;1249488]אבל אתה מבין שזה לא נראה טוב נכון? לא רושמים דברים כאלה בכותרת.. אפשר לערוך כותרות עכשיו חופשי לכן אפשר לשנות את זה אחרי שכל המשתתפים נכנסו למשחק זה לא אסטטי לכתוב "שרשור לי וליוסי" פשוט ככה...[/QUOTE]
לדעתך אולי,לדעתי לא.
ושרשור מראש מיועד לאנשים מסוימים,ככה שזה לא "משתתפים",זה המשרשרים,וזה לא משחק זה שרשור. שי הבדל.