-
שישייה ל-wifi
יאאלה חבר'ה תנו כמה הצעות לשיפור, בנתיים, לפי דעתי, בניתי שישייה טובה.
את הבלונים אני לא משנה וגם לא את הפוקוס סאש'. אשמח להצעות אחרות לשינוי.
Naruto (Ninjask) (M) @ Focus Sash
Trait: Speed Boost
EVs: 255 HP / 172 Atk / 80 Spd
Adamant Nature (+Atk, -SAtk)
- X-Scissor
- Swords Dance
- Baton Pass
- Protect
Mamoswine (M) @ Focus Sash
Trait: Snow Cloak
EVs: 255 Atk / 56 SDef / 196 Spd
Jolly Nature (+Spd, -SAtk)
- Stone Edge
- Superpower
- Ice Shard
- Endeavor
Tzlovach (Eelektross) (M) @ Leftovers
Trait: Levitate
EVs: 255 SAtk / 255 Spd
Modest Nature (+SAtk, -Atk)
- Grass Knot
- Thunderbolt
- Flamethrower
- Flash Cannon
HeatHit (Heatran) (M) @ Air Balloon
Trait: Flash Fire
EVs: 28 HP / 224 SAtk / 255 Spd
Timid Nature (+Spd, -Atk)
- Eruption
- Dragon Pulse
- Earth Power
- Hidden Power [עשב]
Gyara (Gyarados) (M) @ Leftovers
Trait: Intimidate
EVs: 255 Atk / 255 Spd
- Dragon Dance
- Bounce
- Earthquake
- Surf
Pandoregon (Hydreigon) (M) @ Leftovers
EVs: 216 SAtk / 36 SDef / 255 Spd
- Focus Blast
- Draco Meteor
- Flamethrower
- Dark Pulse
-
[QUOTE=Dia;1250365]יאאלה חבר'ה תנו כמה הצעות לשיפור, בנתיים, לפי דעתי, בניתי שישייה טובה.
את הבלונים אני לא משנה וגם לא את הפוקוס סאש'. אשמח להצעות אחרות לשינוי.
Naruto (Ninjask) (M) @ Focus Sash
Trait: Speed Boost
EVs: 252 HP / 172 Atk / 84 Spd
Adamant Nature (+Atk, -SAtk)
- X-Scissor/[B]Subtitute[/B]
- Swords Dance
- Baton Pass
- Protect
להעביר SUB בבאטון פאס זה מאוד שימושי אם אתה עושה את זה שים טבע שמזק הגנות.
Mamoswine (M) @[B]Choice Band[/B]
[B]Trait: Thick Fat[/B]
[B] /EVs: 252 Atk / 252 Spd 4 HP[/B]
- Stone Edge
- Superpower
- Ice Shard
- [B]Earthquake[/B]
זה פוקימון אדמה שים לו EQ מין הסתם.. הוא די חזק הגנתית ככה ש FOCUS SASH מיותר... שמתי לו CHOICE BAND עם הסט הזה הוא מביס את גליסקור עם ICE SHARD אחד בלבד..
שים לו THICK FAT כי זאת היכולת הכי טובה שלו ואף פעם לא שמים 255 בשום סטט.
Tzlovach (Eelektross) (M) @ Leftovers
[B]EVs: 252 SAtk / 52 Spd / 200 HP[/B]
Modest Nature (+SAtk, -Atk)
- Grass Knot
- Thunderbolt
- Flamethrower
[B]- Acid Spray[/B]
Flash Cannon זאת מתקפה כזאת מיותרת... חוץ מזה לא שמים לו 252 מהירות כי הוא איטי! אני לא בטוח לגבי EV מתאים למהירות אבל בלי קצת מהירות הוא יותר מדי איטי תכלס הוא לא משהו.. אבל אם אתה משתמש בו תשתמש בACID SPRAY זאת מתקפה מסוג רעל שמורידה (תמיד) את ההגנה המיוחדת של היריב ב2 שלבים זה ממש טוב זה יוצר החלפות או מטרה קלה לפוקימון הבא...
HeatHit (Heatran) (M) @ [B]Choice Scarf[/B]/ Air Balloon
Trait: Flash Fire
[B]EVs: 4 HP /252 SAtk / 252 Spd[/B]
Timid Nature (+Spd, -Atk) /[B]Modest[/B]
-[B] Fire Blast[/B]
- Dragon Pulse
- Earth Power
- Hidden Power [עשב]
אם אתה משתמש ב4 מתקפות תדאג להישתמש בחפץ של CHOICE SCARF אם אתה משתמש בו תשתמש בטבע מודסט וארופטיון זה סתם גימיק הוא לא משהו אחרי מכה אחת הוא לא פועל יותר והרטאן הוא לא הפוקימון הכי מהיר שיש... אני לא זוכר במה להחליף את הDRAGON PULSE אז אני אשאיר אותו...
Gyara (Gyarados) (M) @[B] LIFE ORB[/B]
Trait: [B]Moxie[/B]/Intimidate
[B]EVs: 252 Atk / 252 Spd /HP 4[/B]
- Dragon Dance
- [B]Ice Fang[/B]
- Earthquake
- [B]Waterfall[/B]
SURF זה מיוחד... וBOUNCE זה 2 טורות שני מהלכים לא משהו על גרידוס (למרות שBOUNCE מפתיע הרבה פעמים) ICE FANG נגד דרקונים וגליסקור.
Pandoregon (Hydreigon) (M) @ Leftovers
EVs: 216 SAtk / 36 SDef / 255 Spd
- Focus Blast
- Draco Meteor
- Flamethrower
- Dark Pulse
שוב פעם 255! לא מת על הידרייגון תשתמש בדרגונייט או פרוטהורן משהו הגנתי חסר לך כזה! אתה לא צריך צוות 100% התקפי..
[/QUOTE]
יש לך מספר תיקונים [B]בהדגשה[/B]
תשנה את הFOCUS SASH ואת הבלונים... הם לא בפוקימונים הנכונים הרטאן משתמש בזה רק בסטים איטיים הסט ששמת לו הוא סט מהיר לCHOICE SCARF....
כנ"ל למומוסווין
תחליף את הידרייגון חסר לך פוקימונים הגנתיים שים פרוטהורן/ג'ליסנט/גליסקור/סקארמורי/בליסי משהו מעצבן..
הסטים סבירים הם בסדר למתחיל השישייה די בסדר אם מתעלמים מהעובדה שכולם תוקפים גם אין לך איזו חולשה יוצאת דופן
-
האמת, לא כולם להתקפה. כמו שאתה יכול להיות, נינג'אסק בשישייה שלי כדי לחזק אחרים, כשהייתה נגדי היה לי את פרוסטרס שהיה לו סט פגיעה לאורך כל הקרב. אני יודע שהיטראן משמש כאן כתוקף מהיר, אבל עדיין אני מעדיף להשתמש בו עם בלון. מאמוסווין, שים לב, יש טקטיקה שנקראת Fear שאיתה אני משתמש עם מאמו בעזרת אנדיבור ופוקוס סאש. (וכן, אני יודע שאני לא משתמש במלואה.) נינג'אסק עם Xs בגלל שהיה לי נסיון עם Sub ולא הצליח לי במיוחד, אבל אני יחשוב על זה שוב. Surf זה מיוחד, זה נכון, אבל בשישייה המחודשת שמתי לב לזה (הכנסתי את הרשימה לפני השידרוגים) Ice Fang רעיון מעולה. מוקסי לא מדהים כמו הראשונית שלו, כי גרידוס כאן הוא משמש כסוג של "תותח מציל", יחד עם Dd בזמן הנכון, Bounce שמציל המון והשימוש האחר בסט, הוא מעולה. אתה מביא אותי למקומות חדשים, רעיון מעולה בשביל אקלקטרוס, וגם, מסכים איתך מאוד בקשר למהירות. אם הוא לא מהיר במילא, לא שווה להעלות לו. יש מצוות באמת אני יחליף לפוקימון מעצבן, יש מצב בליסי או מישהו עם הגנה וסוג קשה כזה.
אני יעבוד על זה, תודה.
-
[QUOTE=Dia;1250465]האמת, לא כולם להתקפה. כמו שאתה יכול להיות, נינג'אסק בשישייה שלי כדי לחזק אחרים, כשהייתה נגדי היה לי את פרוסטרס שהיה לו סט פגיעה לאורך כל הקרב. אני יודע שהיטראן משמש כאן כתוקף מהיר, אבל עדיין אני מעדיף להשתמש בו עם בלון. מאמוסווין, שים לב, יש טקטיקה שנקראת Fear שאיתה אני משתמש עם מאמו בעזרת אנדיבור ופוקוס סאש. (וכן, אני יודע שאני לא משתמש במלואה.) נינג'אסק עם Xs בגלל שהיה לי נסיון עם Sub ולא הצליח לי במיוחד, אבל אני יחשוב על זה שוב. Surf זה מיוחד, זה נכון, אבל בשישייה המחודשת שמתי לב לזה (הכנסתי את הרשימה לפני השידרוגים) Ice Fang רעיון מעולה. מוקסי לא מדהים כמו הראשונית שלו, כי גרידוס כאן הוא משמש כסוג של "תותח מציל", יחד עם Dd בזמן הנכון, Bounce שמציל המון והשימוש האחר בסט, הוא מעולה. אתה מביא אותי למקומות חדשים, רעיון מעולה בשביל אקלקטרוס, וגם, מסכים איתך מאוד בקשר למהירות. אם הוא לא מהיר במילא, לא שווה להעלות לו. יש מצוות באמת אני יחליף לפוקימון מעצבן, יש מצב בליסי או מישהו עם הגנה וסוג קשה כזה.
אני יעבוד על זה, תודה.[/QUOTE]
FEAR מיועד לפוקימונים חלשים כמו רטאטא או ארון לא למאמוסווין מאמוסווין הוא תוקף פיזי מאוד חזק שעם שימוש נכן הוא יכול לעשות המון נזק... לFEAR לדעתי ארון + SAND STORM עובד פלאים אבל עם מאמוסווין זה לא עובד.. וגם זאת לא שיטה ממש טובה אם לומר את האמת פוקימוני רוח יכולים לחסום אותך וזה לא ילך ל0 HO כי מאמוסווין חזק הגנתית (יחסית)
נינג'אסק פועל מעולה עם מאמוסווין בעיקר עם CHOICE BAND אתה מעביר לו מהירות ואז מספאים EARTHQUAKE אבל קודם תדאג להוציא את המעופפים המשחק אם אתה רוצה אתה גם יכול להחליף את CHICE BAND ב LIFE ORB אבל אתה מפסיד קצת כוח אבל להחליף מתקפות יעזור לדעתי..
BOUNCE אכן מפתיע לא יודע אם זה בגלל השיתוק או משום שאין הרבה סוגים ששורדים BOUNCE של גרידוס אבל זה מציל אני לא בטוח עד כמה זה שימושי אבל מעולם לא ניסיתי
אתה יכול להישתמש ב STONE EDGE גם כדי להביס גרידוסים אחרים אבל עם ICE FANG יש לך את מה שאתה צריך לדעתי...
-
נכון, זה בדיוק מה שבאתי להגיד עלייך. זה עובד טוב עם ארון, פיקאצ'ו, רטטה, אבל יכול עם פוקימונים חזקים יותר כמו טוגיקיס. ניסיתי להתאים את זה למאמוסווין וזה יצר לי עבודת צוות נפלאה בין מאמו לנינג'ה. הסט של גרידוס אני לא חושב לשנות, למרות ש-if דיי יכול להיות היתרון, אבל Dd זה אחד המתקפות שמתאימות לסט ולמצב של גרידוס בקרב ואם נשים לו Cb, יכול להיות קטלני במיוחד, זה יכול להיות גרידוס משני כזה. Se באמת יכול לחסל את גרידוס ורוח באמת מחסור לגרידוס, אבל אני לא יכול לחסום אותו מכל מקום. יש לי בשביל מצבים כאלה עוד פוקימונים. Eq למאמוסווין נחמד, אבל אני עדיין חושב שאסטרטגית ה-fear יכולה לעבוד גם עליו בצורה לפחות מעל חלקית.