אני חושב שצריך לעשות מאין חוק שבכל הפורומים ולא רק במשוב ינלו נושאי שאלה לאחר שענו על השאלה או שעבר שבועיים ואז פתיחת הנושא או ששואל השאלה קבל עבר לנושא אחר בפורום הנתון ולא שם לך כבר לשאלה זו.
כל זאת כדי למנוע הספמה בפורומים
Printable View
אני חושב שצריך לעשות מאין חוק שבכל הפורומים ולא רק במשוב ינלו נושאי שאלה לאחר שענו על השאלה או שעבר שבועיים ואז פתיחת הנושא או ששואל השאלה קבל עבר לנושא אחר בפורום הנתון ולא שם לך כבר לשאלה זו.
כל זאת כדי למנוע הספמה בפורומים
אתה יכול להביא דוגמא לנושא כזה שנהיה בו ספאם אחרי שנפתרה השאלה?
ממילא אם אמרו שכבר קיבלו את התשובה אז נועלים.
אם עברו שבועיים ועדיין מגיבים אז באמת שצריך את זה, או שהמנהלים ינעלו.
אחרי שבועיים בלי תגובה אסור להקפיץ.
איך תחליט אם פותח השאלה כבר לא מתעניין בשאלה הזאת, אם הוא פתח נושא סימן שהוא כן מתעניין.
[quote=RabbiKingler;1250586]ממילא אם אמרו שכבר קיבלו את התשובה אז נועלים.
אם עברו שבועיים ועדיין מגיבים אז באמת שצריך את זה, או שהמנהלים ינעלו.
אחרי שבועיים בלי תגובה אסור להקפיץ.
איך תחליט אם פותח השאלה כבר לא מתעניין בשאלה הזאת, אם הוא פתח נושא סימן שהוא כן מתעניין.[/quote]
ניקח לדוגמא את הנושא הזה [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46148[/URL]
אני עניתי לו על השאלה ושאלתי אותו אם הוא הבין את את התשובה שאני המשיך להסביר לו אז הןא אחרי זה פתח נושא אחר ולא הגיב בנושא אז סימן ששאלה זו כבר לא מעניינת אותו
ואם מחר הוא ירצה להגיב שם עוד פעם בקשר לאותה בעיה?
ואם מישהו אחר ירצה להוסיף משהו על מה שאמרת?
איזה ספאם יכול להתנהל בנושא הזה?
אם בו אדם אחר רוצה לשאול שאלה אז הוא יפתח נושא חדש אם שואל השאלה לא רשם הודעה בנושא אז הוא ריבד עניין בנושא והוא כבר לא אקטואלי בשבלו
אני לא מתכוון לנושא זה בפרט אני אומר בכללי אם מישהוא פותח נושא נוסף מלי שביצעה סיכום כלשהוא בנושא הקודם שלו אז נושא זה הוא כבר לא צריך להיות פתוח ורק ספאם יכול להתפתח בנושא
לפי דעתי זה ניותר זה המון עבודה ופשוט מי שעובר על החוקים מקבל אזהרה...
זאת עבודה רצינית למנהלים עדיף לא לנעול אלא להעניש את העוברים על החוקים כדי שלא יעשו את זה להבא...
אנחנו נועלים רק שמשתמש מבקש שינעלו. לא נועלים סתם דברים... זה לא מזיק שזה פתוח והמקרים שיש ספאם זה ממש במקרים מועטים ואז פשוט אפשר לנעול את הנושא לפי בקשה או דיווח.
[quote=Ilan;1250756]לפי דעתי זה ניותר זה המון עבודה ופשוט מי שעובר על החוקים מקבל אזהרה...
זאת עבודה רצינית למנהלים עדיף לא לנעול אלא להעניש את העוברים על החוקים כדי שלא יעשו את זה להבא...[/quote]
זאת הבעיה העיקית של הפורום רוב אנשים לא רוצים בכלל לעבוד
[QUOTE=Golden Boy;1250897]זאת הבעיה העיקית של הפורום רוב אנשים לא רוצים בכלל לעבוד[/QUOTE]
נסכם את זה בזה שהבקשה נדחית.:sorry:
נעול.