יש כאלה שעוקבים ראיתי פרק ותאמת זה נוראי וניסיון עלוב להישתמש באש כדי ליצור סדרה חדשה...
יש מישהו שרואה בכלל מה הצורך לעדכן על זה אם כך?
Printable View
יש כאלה שעוקבים ראיתי פרק ותאמת זה נוראי וניסיון עלוב להישתמש באש כדי ליצור סדרה חדשה...
יש מישהו שרואה בכלל מה הצורך לעדכן על זה אם כך?
אוקיי, מה שאתה עושה פה זה לא סקר זה להעליב.
אני רוצה לעדכן, אוקיי זה לא נתון לשיקולך גם אני חושב שהעונה הזאת לא משהו אבל אני חושב שהאתר יכול להיות אתר ממש טוב עם טיפה ישקיעו בו אז תחשוב מה שאתה רוצה אבל אני מבקש שלא תפתח נושאים כאלה!
אני גם לא רואה תאנימה המגרת הזאת. היא סתם אנימה משעממת עם אותו עליה כבר מלא פרקים ועליה בכלל לא מתקדמת.גם הדמויות בכלל לא מתבגרות וזה בכלל לא הגיוני בכול פרק נגמר יום נועם עברו 356 פרקים אז אש כבר צריך להיות בן 11.
אז בקיצור אנימה מפגרת
גם הסרטים שלה מפגרים אם אות עלילה בכול סרט
מומלץ לראות תאנימה הזאת לילדי גיל 4-5 הם יהנו מזה
וגם חבל על המעדכנים שהם מבזבים את זמנם לעדכן על אנימה מפגרת כזאת
אני לא רואה, אם זה השאלה.. זה באמת מטומטם עם כל הזמן אותה עלילה ואותו בן אדם...
אבל זה נחשב נושא ספאם, אז תפסיק.
[QUOTE=Madara Uchiha;1252540]אני גם לא רואה תאנימה המגרת הזאת. היא סתם אנימה משעממת עם אותו עליה כבר מלא פרקים ועליה בכלל לא מתקדמת.גם הדמויות בכלל לא מתבגרות וזה בכלל לא הגיוני בכול פרק נגמר יום נועם עברו 356 פרקים אז אש כבר צריך להיות בן 11.
אז בקיצור אנימה מפגרת
גם הסרטים שלה מפגרים אם אות עלילה בכול סרט
מומלץ לראות תאנימה הזאת לילדי גיל 4-5 הם יהנו מזה
וגם חבל על המעדכנים שהם מבזבים את זמנם לעדכן על אנימה מפגרת כזאת[/QUOTE]
כל תקופת ליגה זה שנה, או בשבילך, כל סאגה.
אין למה להעליב, הוא רוצה לעשות משהו וזה בכלל לא משנה אם אתם אוהבים או לא.
אני לא רואה שום דרך בה העידכונים יכולים להזיק.
אני חושב שאם זה פורום כללי האתר גם צריך להיות כללי... ואני לא רואה פוקימון כי אחרי הדור השלישי זה חראאאאאאא
וואי אילן תפסיק להציק לכולם!!!!!!!!!!!!!!!
אם הוא רוצה לעדכן זכותו ויש בפורום הזה גם ילדים (כן ילדים)שרואים תסדרה ויש גם כאלה שסתם אוהבים לראות א זה כשמשעמם להם אז תעזוב תאנשים בשקט
[QUOTE=RabbiKingler;1252548]כל תקופת ליגה זה שנה, או בשבילך, כל סאגה.
אין למה להעליב, הוא רוצה לעשות משהו וזה בכלל לא משנה אם אתם אוהבים או לא.
אני לא רואה שום דרך בה העידכונים יכולים להזיק.[/QUOTE]
אני מכין שהיצורים שכחו את הפרט שאש צריך לגדול וחשבו שזה לא מענין לעשו פרק שהוא חוגג יום הולדת
יוצרים אהבלים
בטח שהעדכונ ים מזיקים STM מעליב אותי שהוא לא מוכן לשים הקישורים שאני מביא לצפות בפוקימון שהם לא יוטיוב
ראיתי פעם את העונה הראשונה, ואז הבנתי שזאת סדרה מכורה, באמת לילדים קטנים.
פוקימון עצמו זה אחלה, אבל האנימה עושה לזה רושם רע, איך הולך שם דו שיח:
wow, what is that?
its team rocket!
who are team rocket?
an evil gang of robbers who wants to steal pokemons!
what are we gonna do?
i have no idea, but stil... pikachu, thundershock!
ופיקאצ'ו מנצח.
[QUOTE=sandslash;1252552]ראיתי פעם את העונה הראשונה, ואז הבנתי שזאת סדרה מכורה, באמת לילדים קטנים.
פוקימון עצמו זה אחלה, אבל האנימה עושה לזה רושם רע, איך הולך שם דו שיח:
wow, what is that?
its team rocket!
who are team rocket?
an evil gang of robbers who wants to steal pokemons!
what are we gonna do?
i have no idea, but stil... pikachu, thundershock!
ופיקאצ'ו מנצח.[/QUOTE]
היתי רוצה שצוות רוקט ילחיט פרק להרוג את אש קאטצ'ם ואז היה להם קל לקחת את פיקאצ'ו.
זה היה אחלה פרק
[QUOTE=Madara Uchiha;1252553]היתי רוצה שצוות רוקט ילחיט פרק להרוג את אש קאטצ'ם ואז היה להם קל לקחת את פיקאצ'ו.
זה היה אחלה פרק[/QUOTE]
רק שלא, זה לא יפה לטעמם להרוג ילדים
מה שכן, לא אכפת להם לחטוף מה שבא להם ולזרוק עליהם פצצות ודינמיט ולחשמל אותם וכל מיני דברים כאלה, אבל "לא להרוג".
[QUOTE=Madara Uchiha;1252553]היתי רוצה שצוות רוקט ילחיט פרק להרוג את אש קאטצ'ם ואז היה להם קל לקחת את פיקאצ'ו.
זה היה אחלה פרק[/QUOTE]
אתה ממש צודק
בהתחלה ראיתי את הסדרה אבל זה באמת צפוי ומשעמם, אני רוצה פרק שצוות רוקט קולטים שהפוקימונים שלהם חלשלושים! או שהם יבקשו פוקימונים חזקים מג'ובאני או שיתפסו פוקימון חלש ויאמנו אותו כי באנימה אין רמות והכוח הוא אינסופי
[QUOTE=sandslash;1252554]רק שלא, זה לא יפה לטעמם להרוג ילדים
מה שכן, לא אכפת להם לחטוף מה שבא להם ולזרוק עליהם פצצות ודינמיט ולחשמל אותם וכל מיני דברים כאלה, אבל "לא להרוג".[/QUOTE]
הנה עוד דבר לא הגיוני שהם לא מתים
כנראה הם בני אלמוות זה מסביר הרבה דברים
לא אכפת לי מהילדים הקטנים אם פוקימון רוצים גם לעניין מובגרים נערים אז שיהרגו דמויות כגון אש
נושא ספאם.
ננעל.