-
שמירה אחרי הEliet Four
[B]כרגע סיימתי את הElite Four ואחרי שזה כזה מראה לי את הפוקימונים שלי זה פשוט אומר לי שנגמר המשחק. ועדיין להספקתי ללכוד שום אגדי בקשוי הגעתי לרמה 45 עם הפוקימונים שלי, אבל למזלי מצאתי שמירה של לפני הליגה. אז מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להמשיך אחרי הליגה. ואני יכול לתפוס את כל האגדיים לפני הליגה?
תודה מראש[/B]
[B]ושככתי לכתוב שזה בברקת![/B]
-
[QUOTE=Reguler;1253279][B]כרגע סיימתי את הElite Four ואחרי שזה כזה מראה לי את הפוקימונים שלי זה פשוט אומר לי שנגמר המשחק. ועדיין להספקתי ללכוד שום אגדי בקשוי הגעתי לרמה 45 עם הפוקימונים שלי, אבל למזלי מצאתי שמירה של לפני הליגה. אז מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להמשיך אחרי הליגה. ואני יכול לתפוס את כל האגדיים לפני הליגה?
תודה מראש[/B]
[B]ושככתי לכתוב שזה בברקת![/B][/QUOTE]
לא הבנתי אתה רוצה לדעת איזה אגדיים אפשר לתפוס לפניי הליגה?
אם כן, רקוויזאה והרגים.
-
[b]אגדיים לפני הליגה זה רק שאלה, אני רוצה לדעת איך אני שומר שהמשחק ימשיך לי אחרי הליגה.[/b]
-
זה מראה לך את המסך פתיחה?
-
אתה שומר דרך האימולטור נכון? אז אחרי הליגה זה שומר לך דרך המשחק (זה משהו שבודקים לפני השמירות עם האימולטור!) אז אתה מסיים את הליגה ואז אתה מחכה עד שיהיה מסך הפתיחה ואז Continue ואז תהיה בבית שלך.. אגב באמת אין הרבה אחרי הליגה... גם בברקת רק חזית הקרב
-
[B]חיכיתי וזה הראה לי רק New Game. פעם הראשונה ששחיקתי זה עבד לי אבל עכשיו זה לא. מה אני עושה?[/B]
-
תעשה 2 שמירות דרך האימולטור- לפני הליגה
ורגע לפני שאתה מביס את וואלס
בשמירה הראשונה- Start-> Save
אחרי זה תעשה ריסטארט אם זה לא הגיע לך לאיפה שהיית בשמירה לפני הליגה אז יש בעיה במשחק...
-
זה בכלל לא קשור הינה מדריך:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=13472[/url]
-
[b]לא הבנתי מה לעשות. תגידו יש מצב אולי אני יכול להביא בהורדה את השמירה שלי למישהו והוא יעשה לי את זה? רק אם אפשר לעשות כזה דבר.[/b]