שלום.
אני מפרסם את הנושא הזה פה כי אני לא רוצה פייק,אני פשוט רוצה רעיון לפוקימון מגניב. אני מדגיש-רק רעיון. מה זאת אומרת? יענו ביסוס של משהו ואם אתם רוצים גם סוג....כי לי ממש אין רעיונות Xd
עריכה-ואם אפשר,שהם גם ישמעו קטלניים....
תודה לעוזרים!
Printable View
שלום.
אני מפרסם את הנושא הזה פה כי אני לא רוצה פייק,אני פשוט רוצה רעיון לפוקימון מגניב. אני מדגיש-רק רעיון. מה זאת אומרת? יענו ביסוס של משהו ואם אתם רוצים גם סוג....כי לי ממש אין רעיונות Xd
עריכה-ואם אפשר,שהם גם ישמעו קטלניים....
תודה לעוזרים!
מה אם חיפושית סלע ועשב
[quote=מאסטר ליאון;1254439]מה אם חיפושית סלע ועשב[/quote]
שכחתי לרשום-אני מתכוון לכאלה שגם יראו קטלניים כאלה....
דרקון אופל ואש
[quote=גרסררה;1254441]דרקון אופל ואש[/quote]
הממ...זה נשמע טוב :)
יש לך עוד רעיונות?
אלבטרוס(שזו הציפור הכי גדולה בעולם) לחימה ומעופף
[quote=גרסררה;1254443]אלבטרוס(שזו הציפור הכי גדולה בעולם) לחימה ומעופף[/quote]
זה נשמע מעולה :) תודה,עכשיו שי לי מספקי רעיונות....
עריכה-איך נשמע לך השם דארקגו לדרקון אופל, ווורבאטרוס לאלבטרוס?
[QUOTE=Machine X;1254444]זה נשמע מעולה :) תודה,עכשיו שי לי מספקי רעיונות....[/QUOTE]
אין לי בעיה להמציא רעיונות, רק שתדע שהסוגים הכי קטלניים הם: אש, אופל, רוח, נורמלי(כי אפשר להפוך כמעט כל פוקימון לנורמלי), אבן ודרקון
רק שאלה, למה אתה צריך את זה ורק 2 שתי רעיונות?
עריכה- לא נשמעים שמות טובים, הם מתייחסים רק לסוג 1 ושם צריך או לפי סביבת המחייה או לפי אלמנטים או לפי [B]2[/B] הסוגים
[quote=גרסררה;1254446]אין לי בעיה להמציא רעיונות, רק שתדע שהסוגים הכי קטלניים הם: אש, אופל, רוח, נורמלי(כי אפשר להפוך כמעט כל פוקימון לנורמלי), אבן ודרקון
רק שאלה, למה אתה צריך את זה ורק 2 שתי רעיונות?
עריכה- לא נשמעים שמות טובים, הם מתייחסים רק לסוג 1 ושם צריך או לפי סביבת המחייה או לפי אלמנטים או לפי [b]2[/b] הסוגים[/quote]
אוקיי...
אבל אני אהבתי את השם וורבטרוס D= זה כאילו מלחמה ואלבטרוס,שהוא גם ככה ציפור....
אני עקרונית צריך שלושה אבל יש לי אחד. זה לחידוש של סיפור שלי :) ואולי באטלקליף? זה כי האלבטרוס חי על צוקים.....
[QUOTE=Machine X;1254447]אוקיי...
אבל אני אהבתי את השם וורבטרוס D= זה כאילו מלחמה ואלבטרוס,שהוא גם ככה ציפור....
אני עקרונית צריך שלושה אבל יש לי אחד. זה לחידוש של סיפור שלי :) ואולי באטלקליף? זה כי האלבטרוס חי על צוקים.....[/QUOTE]
בטלקליף זה נשמע טוב ואם אתה רוצה אני יכול לחשוב על עשרות רעיונות, אני מצוין בהמצאת רעיונות גאוניים לפוקימונים קטלניים.
מה אם דרוייפר לדרקון אש?
[quote=גרסררה;1254448]בטלקליף זה נשמע טוב ואם אתה רוצה אני יכול לחשוב על עשרות רעיונות, אני מצוין בהמצאת רעיונות גאוניים לפוקימונים קטלניים.
מה אם דרוייפר לדרקון אש?[/quote]
למה ווייפר Xd? זה דרקון,לא נחש...או אולי נהפוך אותו לנחש ;)
ותן עוד רעיונות...עלה לי רעיון לאיזה פרק בסיפור שלי :)
[QUOTE=Machine X;1254449]למה ווייפר Xd? זה דרקון,לא נחש...או אולי נהפוך אותו לנחש ;)
ותן עוד רעיונות...עלה לי רעיון לאיזה פרק בסיפור שלי :)[/QUOTE]
דרוייפר כי דרו=דרקון, שלא יהיה ברור מדי ייפר=פייר, אש ועלה לי רעיון שיהיה לו על הראש מן פטיש(האמר)
איזה סיפור? אם עוד לא הוצאת אותו אז תפרסם טיזרים בנושא הנעוץ
עריכה-רק עכשיו שמתי לב שאתה רוצה עוד רעיונות אז פוקימון אגדי עם שלושה סוגים: אבן נורמלי ורוח, אם אתה רוצה עוד מידע אז אני פה
[quote=גרסררה;1254450]דרוייפר כי דרו=דרקון, שלא יהיה ברור מדי ייפר=פייר, אש ועלה לי רעיון שיהיה לו על הראש מן פטיש(האמר)
איזה סיפור? אם עוד לא הוצאת אותו אז תפרסם טיזרים בנושא הנעוץ
עריכה-רק עכשיו שמתי לב שאתה רוצה עוד רעיונות אז פוקימון אגדי עם שלושה סוגים: אבן נורמלי ורוח, אם אתה רוצה עוד מידע אז אני פה[/quote]
האמת אני אל צריך אגדיים,אני צריך שישייה....
וזה סיפרו שאני פשוט מחדש.
[QUOTE=Machine X;1254451]האמת אני אל צריך אגדיים,אני צריך שישייה....
וזה סיפרו שאני פשוט מחדש.[/QUOTE]
שישיה מה? אז יש לי רעיון לסדרת התפתחויות, קוף נורמלי---->בבון נורמלי ולחימה------>גורילה לחימה ואופל
איזה סיפור אתה מחדש? תן שם וקישור לסיפור הישן
[quote=גרסררה;1254452]שישיה מה? אז יש לי רעיון לסדרת התפתחויות, קוף נורמלי---->בבון נורמלי ולחימה------>גורילה לחימה ואופל
איזה סיפור אתה מחדש? תן שם וקישור לסיפור הישן[/quote]
"פוקימון מסע חוזר".
ונראה לי אני אעשה שימפנזה נורמל-גורילה לחימה נורמל. איך זה נשמע?