היום בשיעור מדעים הראו לנו בכיתה סרטון ממש מגניב
אני חושבת עליו- (לראות רק אחרי שראיתם את הסרטון!)-
[SPOILER]אמבטיות מסכנות..[/SPOILER]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=kYqRKxsCcFw[/YOUTUBE]
Printable View
היום בשיעור מדעים הראו לנו בכיתה סרטון ממש מגניב
אני חושבת עליו- (לראות רק אחרי שראיתם את הסרטון!)-
[SPOILER]אמבטיות מסכנות..[/SPOILER]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=kYqRKxsCcFw[/YOUTUBE]
מועבר לפורום המתאים יותר~
מגניב! Brainiac זה אחלה תוכנית!! ראיתי את כל הפרקים שלה. וואו לא חשבתי שיש מתכות אלקאליות כל כך מסוכנות! תודה שהעלת.
מה זה מתכת אלקלית בכלל?
חחח זה יכול להיות שימושי במלחמה עם הערבים,הם לא יודעים את זה חחחח
תודה רבה :) ולצערי הרב יש לי מבחן על מתכות אלקאליות עוד שבוע....:(
אהבתי, גם אותנו בשיעור כימיה הפנו לסרטון הזה לאחר שעשינו ניסוי עם החומרים הראשונים (ליתיום וכו')
זאת אחת התוכניות, חבל שאין יותר שידורים שלה.. חח הרג אותי הצעקה שלו ב 2:56.
בהצלחה אל D; אל תשכחי שמתכות אלקליות מגיבות בקלות לחומרים אחרים, לכן שומרים אותן בשמן או נפט!
חח גם לנו הראו את זה בכיתה
זה היה קורע
שהם חשמלו אחד את השני חח
ושהם פוצצו אמבטיות עם מולקולות
חחחחח מגניב תודה על הפרסום!
אין בעיה :) שמחה שנהנתם!
כע למדתי את על זה שנה שעברה אבל שכחתי הכל Xd
המתכות האלקליות אולי לא נראות מסוכנות אבל יש הרבה דברים שעם מגע של מים הוא קטלני ביותר ויש כאלה שעושים דברים מדהימים (כמו נחושת כלורית ואש ככה נוצרת אש בצבע ירוק אם אני זוכר)
מזל שלא השתמשו בחומרים רדיואקטיבים למה לא רק האמבטיות היו מתפוצצות שם Xd
תודה על הפרסום מכיר תתוכנית
[QUOTE=NightWalker;1255290]מה זה מתכת אלקלית בכלל?
חחח זה יכול להיות שימושי במלחמה עם הערבים,הם לא יודעים את זה חחחח[/QUOTE]
מתכות אלקליות אלו כל המתכות בטור הראשון במערכה המחזורית יש להן אטום אחד ברמה האחרונה
והן מאוד פעילות במים. (קיצר כל הטור הראשון חוץ ממימן).
והפצצות שלנו הרבה יותר טובות מזה..
הראו לנו את הסירטון הזה גם לכל מי שמרחיב כימיה 5 יחידות מראים את זה (או למי שלומדעל מתכות אלקליות ב"מדעים" (זה כימיה,פיזיקה וביולוגיה).
מבחן [B]רק[/B] על מתכות אלקליות חחח איזה קל
עוד מעט גם יראו לכם את המצגת הזאת שראיתי איזה אלף פעמים עם העלה והמסע לחלל ואז לאטום...
נחושת כלורית זה מלח, עשו לנו ניסוי לזה ואני זוכר שהיו להבות שונות אבל לא זוכר את המסקנות מהניסוי הזה.
חזק... מזמן לא ראיתי את התוכנית הזאת... גדול... מצאתי חומר שאני יותר אוהב מחומרי נפץ או פיצה: מתכות אלקליות!
[QUOTE=Ilan;1255324]מתכות אלקליות אלו כל המתכות בטור הראשון במערכה המחזורית יש להן אטום אחד ברמה האחרונה
והן מאוד פעילות במים. (קיצר כל הטור הראשון חוץ ממימן).
והפצצות שלנו הרבה יותר טובות מזה..
הראו לנו את הסירטון הזה גם לכל מי שמרחיב כימיה 5 יחידות מראים את זה (או למי שלומדעל מתכות אלקליות ב"מדעים" (זה כימיה,פיזיקה וביולוגיה).
מבחן [B]רק[/B] על מתכות אלקליות חחח איזה קל
עוד מעט גם יראו לכם את המצגת הזאת שראיתי איזה אלף פעמים עם העלה והמסע לחלל ואז לאטום...
נחושת כלורית זה מלח, עשו לנו ניסוי לזה ואני זוכר שהיו להבות שונות אבל לא זוכר את המסקנות מהניסוי הזה.[/QUOTE]
נתרן כלורי זה מלח. עם נחושת כלורית רק עושים אש מגניבה, בלי קשר למים. ואם אני זוכר נכון, כשזה על בסיס נחושת הלהבות ירוקות.
אל תתחילו להרצות לי במדעים מספיק לי המבחן וזה גם לא רק על מתכות אלקליות אז דיי לעצבן, יואו טל את יודעת שבסוף לא היה אינטרנט בבית ספר ביום שרצו להראות לנו את זה! בסוף אנחנו הכיתה היחידה של מדעים שלא הראו לה את הסרטון הזה!
ממש א ידעתי.. רק חפרת לי על זה ולא אמרתי שזה רק על מתכות אלקאליות...
עוד תגובות?