עריכה של המשחק שחור-כל משפחות הפוקימונים עד הליגה!
[SIZE=2]אני עובד על זה כבר דיי הרבה זמן.[/SIZE]
[SIZE=2]משחק ערוך של "שחור".[/SIZE]
[SIZE=2]במשחק תוכלו לתפוס כמעט את כל הפוקימונים מכל 5 הדורות.[/SIZE]
[SIZE=2]המשחק ערוך עד לליגה וחוץ משינויים בפוקימונים שיש בשדות, בים, במערות וגם בגשר, יש עוד כמה שינוים.[/SIZE]
[SIZE=2]להרבה פוקימונים יש סיכוי גבוה שתמצאו עליהם חפצים.[/SIZE]
[SIZE=2]כמו מעלי סטטוסים, אבני פיתוח, תרופות ועוד.[/SIZE]
[SIZE=2]הסיכוי לתפוס כל פוקימון הוא הגיע גבוה שאפשר, כולל אגדיים.[/SIZE]
[SIZE=2]כך שיש סיכוי טוב שגם אם תזרקו פוכדור רגיל על מיוטו בלי שתפגעו בו בכלל, תוכלו לתפוס אותו ישר.[/SIZE]
[SIZE=2]הרמות של הפוקימונים בכל מקום גבוהות מבדרך כלל, ויש לפעמים גם פוקימונים ברמות מאוד גבוהיים יחסית לעלילה. אבל במקרה כזה זה יהיה בדשא כפול.[/SIZE]
[SIZE=2]עם זאת יש מספר בעיות ובאגים שנתקלתי בהם.[/SIZE]
[SIZE=2]יש איזה 2-3 פוקימונים שמשום מה תמיד ברמה 7 שפוגשים בהם בשדות ולא הצלחתי לתקן זאת.[/SIZE]
[SIZE=2]עם אתם רואים באגים ודברים מוזרים תכתבו לי ואבדוק אם אני אוכל לתקן.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]כמו שאמרתי כמעט כל הפוקימונים ניתנים להשגה.[/SIZE]
[SIZE=2]ניצלתי את השדות הכפולים בשביל לשים התפתחויות אז תבדקו אותם.[/SIZE]
[SIZE=2]למשל בדרך 3 ניתן למצוא פיצ'ו בדשא רגיל ובדשא כפול תפגשו את פיקאצ'ו.[/SIZE]
[SIZE=2]בנוסף בכך אזור יש 8 פוקימונים, לא כולל התפתחויות, אז תשימו לב לבדוק.[/SIZE]
[SIZE=2]בים התוכנה שהשתמשתי בה לא איפשרה לשים הרבה פוקימונים, אז לא תמצאו יותר משלושה בשחייה.[/SIZE]
[SIZE=2]אבל יש גם פוקימונים שלא תוכלו למצוא.[/SIZE]
[SIZE=2]את כל הצורות הראשונות של ההתחלתיים תוכלו למצוא רק בדשא זז בדרכים 1 ו-2.[/SIZE]
[SIZE=2]מטפוד, באטרפרי, קקונה ובידריל לא נמצאים כלל במשחק. הצורות הקטנות שלהם נמצאות בדרך 2.[/SIZE]
[SIZE=2]דרגונייט, טירניטר, פליגון, סלמנס, מטגרוס, גרצ'ומפ, וזוואילוס נמצאים בחול זז בקומות שונות בדרך הניצחון.[/SIZE]
[SIZE=2]את בייליף לא תמצאו בשום מקום, וכך גם את ספטייל.[/SIZE]
[SIZE=2]לוליקודו נמצא רק בדשא זז מעל מכון הקרח.[/SIZE]
[SIZE=2]סילקון, ביוטיפלי, קסקון ודסקטוס נדירים מאוד בדשא כפול בדרך 3.[/SIZE]
[SIZE=2]וויגל, פליפר, דקלט וסוואנה נמצאים בגשר שאחרי מכון החשמל. תצטרכו לחכות לנקודות שחורות שיופיעו בגשר.[/SIZE]
[SIZE=2]וולראין לא נמצא כלל במשחק וגם לא טורטרה.[/SIZE]
[SIZE=2]מוטים ו-וורמדם נדירים בדשא הכפול של היער האבוד.[/SIZE]
[SIZE=2]סרביין ופיגנייט לא נמצאים כלל במשחק.[/SIZE]
[SIZE=2]כנ"ל לגביי המפותח האחרון של דאינו והמפותח של לרבסטה.[/SIZE]
[SIZE=2]אמולגה נמצא בדשא זז בלא מעט מקומות, אבל תוכלו לתפוס אותו בדשא כפול בדרך 1 (תצטרכו לשחות קודם).[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]עם יש לכם שאלות איפו לתפוס פוקימון מסוים תגידו לי ואבדוק.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]ועכשיו-להורדה (צריך ווינראר):[/SIZE]
[URL="http://www.upf.co.il/file/825806195.html"][U][SIZE=2][COLOR=#0000ff]http://www.upf.co.il/file/825806195.html[/COLOR][/SIZE][/U][/URL][SIZE=2] [/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]תהנו![/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]