הורדתי תאימולטור שצריך להחלפה וזה לא קולט תשמירה שלי... אבל באימולטור השני שהורדתי זה קולט. וזה אותו אחד הגיימובי. למה זה ככה? איך אני אמור להחליף בלי השמירה שלי? בבקשה תעזרו.
Printable View
הורדתי תאימולטור שצריך להחלפה וזה לא קולט תשמירה שלי... אבל באימולטור השני שהורדתי זה קולט. וזה אותו אחד הגיימובי. למה זה ככה? איך אני אמור להחליף בלי השמירה שלי? בבקשה תעזרו.
שאתה אומר "האימולטור השני" אתה מתכוון לאימולטור הרגיל? בשביל להפעיל את השמירה שעשית באימולטור הרגיל תצטרך לשנות את הסיומת של השמירה לסיומת של האימולטור
מה הסיומת?
אני לא זוכר, תבדוק
הסיומת היא Exe אבל... אין קשר
אתה צריך להעתיק את השמירה לאן שהאימולטור קולט אותה תבדוק בהגדרות אם יש משהו על זה.. תנסה עם השמירה של המשחק לא עם השמירה של האימולטור
אני יודע מה אתה מתכוון אבל זה לא קולט, זה כותב לי שאני מנסה לגרור תשמירה לאימולטור שהסיומת לא טובה. הסיומת של השמירה היא-gsm.. זה לא טוב? ככה זה שומר לי. מה צריך לעשות?
אז תשנה אותה לסיומת של האימולטור, כ"כ קשה?
ניסיתי אבל זה מחליף לי את הקובץ של המשחק שהאימולטור מפעיל. נוו בבקשה תנסו לעזור אין לי כוח לעשות שמירה חדשה מהתחלה. אני ינסה להסביר את הבעיה יותר פשוט. תראו, הורדתי פוקימון אדום אש מפה ואחרי זה הורדתי אימולטור גיימובי אבל לא מפה אלא מהאתר של הגיימובי אדוונס תגרסה האחרונה. התחלתי משחק והגעתי לנקודה מסויימת שמרתי וזה יצר לי קובץ שמירה עם סיומת Gsm. עכשיו ראיתי שאפשר להחליף פוקימונים ולפתח אותם לצורה השלישית שלהם חלקם. אז אמרתי ננסה. הורדתי תגיימבוי שיש בנעוץ של ההחלפות וזה לא קלט את השמירה שלי מהגיימובי שהורדתי בהתחלה. וניסיתי לגרור תשמירה לאימולטור וזה כתב לי שהסיומת לא טובה. עכשיו זה יותר מובן? אפשר עזרה?
[quote=גרסררה;1258021]אז תשנה אותה לסיומת של האימולטור, כ"כ קשה?[/quote]
הסיומת של האימולטור היא Exe וזאת סיומת של הפעלה...
ניסית לגרור את השמירה לאימולטור? לא עושים את זה
אתה שם את השמירה איפה שהאימולטור אמור לקלוט אותה תבדוק בהגדרות איפה זה אם לא אז אי אפשר תתחיל משחק חדש (וואי זה לא כזה קשה!) או שתשחק מבלי להחליף
מה לא כול כך קשה? טוב שלא לקח לי זמן לפתח תפוקמונים האלה.... אני לא מתחיל חדש אין לי כוח למה קרה... אתה כנראה לא קורא הודעות אם זאת התגובה שלך.... קראת מה רשמתי או שלא? אני שואל ברצינות. מה קשה להבין שהאימולטור הרגיל כן קולט את השמירה בלי שאני עושה משהו מיוחד הוא פשוט קולט אותה. האימולטור שיש פה באתר. אבל המיוחד של ההחלפות לא קולט אותה. עכשיו הבנת? והשמירה לא פגומה או משהו.
[QUOTE=kickyourass;1258061]מה לא כול כך קשה? טוב שלא לקח לי זמן לפתח תפוקמונים האלה.... אני לא מתחיל חדש אין לי כוח למה קרה... אתה כנראה לא קורא הודעות אם זאת התגובה שלך.... קראת מה רשמתי או שלא? אני שואל ברצינות. מה קשה להבין שהאימולטור הרגיל כן קולט את השמירה בלי שאני עושה משהו מיוחד הוא פשוט קולט אותה. האימולטור שיש פה באתר. אבל המיוחד של ההחלפות לא קולט אותה. עכשיו הבנת? והשמירה לא פגומה או משהו.[/QUOTE]
אתה מדבר אל מישהו ששיחק איזה 50 פעם בRGBY ובGSC אז כן זה לא כזה קשה
וקראתי וכתבת שאתה גורר את השמירה לאימולטור O.O
הבעיה היא כמו שאמרתי בטח עוד לא בדקת את הגדרות האימולטור תעשה משהו כזה תוריד משחק חדש (כלשהו) לגימבוי אדבנס תשים בתיקייה שבה נמצא קובץ המשחק של פוקימון ואז תשמור דרך המשחק ותבדוק איפה זה אם זה לא באותה תיקייה של קובץ האימולטור השני אז יש בעיה במיקום אם לא אז זאת בעיה עם סיומת השמירה ולכן אתה צריך להשנות את סיומות השמירה לסיומת השמירה של האימולטור החדש (עם גיבוי כמובן).
אם הבעיה היא במיקום השמירה אתה גם יכול לקחת את השמירה הישנה ולהדבק על השמירה החדשה.
אתה לא מבין, תראה השמירה פועלת לי טוב באימולטור הרגיל. אבל שאני מנסה להיכנס אלייה דרך האימולטור של ההחלפות זה עושה לי צבעים מוזרים והמשחק לא זז כאילו שהשמירה לא טובה. אז שווה להתחיל משחק חדש? ועוד משהו, זה מוזר שהשמירה לא פועלת לי באימולטור של ההחלפות אבל באימולטור הרגיל שאני משחק היא פועלת, וגם נגיד אני פותח שמירה חדשה באימולטור של ההחלפות אז הוא קולט אותה טוב והיא פועלת אבל שמירה אחרת שלא נעשה מאימולטור הזה לא פועלת. ושאני שומר אז הקובץ נשמר איפו שבחרתי למשל בתיקייה של האימולטור או מה שבחרתי. קיצר מה אתה מציע להתחיל משחק חדש או לנסות עוד פעם?
[QUOTE=kickyourass;1258071]אתה לא מבין, תראה השמירה פועלת לי טוב באימולטור הרגיל. אבל שאני מנסה להיכנס אלייה דרך האימולטור של ההחלפות זה עושה לי צבעים מוזרים והמשחק לא זז כאילו שהשמירה לא טובה. אז שווה להתחיל משחק חדש? ועוד משהו, זה מוזר שהשמירה לא פועלת לי באימולטור של ההחלפות אבל באימולטור הרגיל שאני משחק היא פועלת, וגם נגיד אני פותח שמירה חדשה באימולטור של ההחלפות אז הוא קולט אותה טוב והיא פועלת אבל שמירה אחרת שלא נעשה מאימולטור הזה לא פועלת. ושאני שומר אז הקובץ נשמר איפו שבחרתי למשל בתיקייה של האימולטור או מה שבחרתי. קיצר מה אתה מציע להתחיל משחק חדש או לנסות עוד פעם?[/QUOTE]
אה אז האימולטור כן קולט את השמירה.. כן זאת בעיה
אין פתרון לצערי תצטרך להתחיל שמירה חדשה אבל קח עצה קטנה הEXP ממאמנים גדול פי 1.5 מפוקימונים פראיים לכן אם תילחם מול מאמנים תעלה רמות מהר יותר אם יש פוקימון שאתה רוצה לאמן ברמה נמוכה- EXP SHARE או לשים בקרב ואז להליף בשביל הEXP רואה? זאת לא בעיה
תיקח גם פוקימונים אחרים זה נותן חוויה שונה למשחק
אם השמירה היא עם סיומת .sgm, נסה (אחרי שתגבה אותה באמצעות COPY PASTE) לשנות את הסיומת שלה ל-.sg1
אחרי זה תנסה לפתוח את המשחק דרך האימולטור, ולנסות לטעון את השמירה הזו דרך CTRL+L.
זה לא עזר, לא משנה גם ככה התחלתי משחק חדש. תודה לכול מי שניסה לעזור.